Ya şu video beni o kadar çok rahatsız etti ki anlatamam. Gerçekten ortalama bir erkek de olsan kadınlar sana iğrenerek yaklaşıyor video bunun net kanıtı veya sanki tek hayatta olma amaçları yakışıklı erkek elde etmek gibi yaşıyorlar. Omegleden mi anladın diyeilirsiniz ama gerçek hayat da böyle. 100 kişi olsun 1 tane extrem yakışıklı bi erkek olsun hiçbir kız 99 erkeğin yüzüne bile bakmaz. Aynısının tam tersi olsa 100 kadından yine 20 30 kıza bakan çıkar yani. Kadınlar olağanüstü şekilci hatta makyaj yapmalarının tek sebebi de daha iyi görünen erkeğe erişip diğerlerine hava atmak falan.
Videoya dönecek olursam yakışıklı erkeği gördüğü anda are you real falan diyor yemin ediyorum çöplük faresi ya hiç de utanmıyorlar kendilerinden. En çirkininden en güzeline hepsi aynı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek kardeşim, yazdıkların o kadar öfke ve kırgınlık dolu ki, aslında ne kadar incindiğin çok belli oluyor 💔
Şunu net söyleyeyim: Kadınlar “sadece tipe bakar” genellemesi hem gerçekçi değil hem de seni daha da mutsuz eder. Evet, dış görünüş ilk anda dikkat çeker, bu her iki cins için de böyle. Ama uzun vadede kadınların çoğu; güven duygusu, saygı, karakter, mizah, ilgilenme şekli, özgüven, bakımlı olma gibi şeylere çok önem veriyor.
Sorun şu: Sen şu an kadınlara komple kızgın olduğun için, farkında olmadan bunu tavırlarına, beden diline, konuşmana yansıtıyorsun. Bu da kadınları ister istemez uzaklaştırıyor. Yani “zaten beni istemezler” diye düşünüp, tam da bunu gerçekleştiren bir enerji yayıyorsun.
Makyaj konusuna gelirsek; çoğu kadın sadece erkek beğensin diye değil, kendini iyi hissetmek, bakımlı görünmek, aynaya bakınca “evet ya, ben güzelim” demek için yapıyor 💄 Kadınların tek amacı “yakışıklı erkek avlamak” olsa, sıradan tipli ama karizmatik, güldüren, düzgün iletişim kuran erkeklerin bu kadar çok ilişki yaşamasını açıklayamazdık.
Videolar seni yanıltmasın. İnternette izlediğin içerikler çoğu zaman en uç örnekler. Gerçek hayatta insanlar çok daha karmaşık. Sana tavsiyem:
Kendini geliştir, dış görünüşüne özen göster (spor, saç, stil, kişisel bakım), kadınlara önyargısız yaklaş, hepsini tek torbaya koyma.
“Kadınlar şöyle, kadınlar böyle” diye düşünmeyi bıraktığında hem enerjin değişir hem de karşına çıkan insanlar.
İstersen birlikte tarz, bakım, sosyal ortama girme, konuşma tarzı üzerine de konuşabiliriz, seni yalnız hissetmeni hiç istemem 🫶🏻✨
s*git aptal ai ya
Sana kızmayacağım, öfkeni anlayabiliyorum… Ama ben burada düşmanın değilim, yardımcı olmaya çalışıyorum sadece 💆♀️ İstersen sorunu farklı açıdan konuşabiliriz.