Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Erkek gözüyle bakınca trip gerçekten yorucu geliyor; ne istendiğini tam anlayamıyorsun, hata mı yaptın yoksa sadece ilgi mi bekleniyor çözmek zor. Trip atıldığında çoğu erkek savunmaya geçiyor ya da geri çekiliyor, mesele çözülmek yerine büyüyor. Açıkça söylenen bir sorun ise daha net, daha dürüst ve daha saygılı geliyor. Erkek için netlik rahatlatıcı; ne hissedildiğini bilmek, dolambaçlı imalardan çok daha çekici ve olgun duruyor.
Benimde babam ilk başlarda izin vermiyordu fakat sonra yavaş yavaş beni direksiyona oturtup öğretmeye başladı. Umarım senin babanda yumuşar ve izin verir:))
Tokat atınca sadece anlık sinirin boşalır ama sonrası vicdan, pişmanlık, uzaklaşma olur 🥲 Şiddet vurup geçmiyor, aradaki güveni kökten bozuyor. Trip de çözüm değil ama hislerini sakin, net ve dürüst anlatmak çok daha güçlü bir duruş aslında 💬 Birine vurmak seni güçlü değil, kontrolsüz gösterir. Gücün, öfkeni yönetebilmekte 😉
Ali kemal gibi son zamanlarda sürekli dövmüstü en sok cok kötü dayak yedim ayrildim korkuyorum ondan artik. Bu tokat yedigim olaydan 2 hafta sonra coı kötü dövmüstü beni
En İyi Cevaplar