Benden daha unutkan olamazsınız asla 😂Hayatımda hiç bu kadar utangaç verici bir durumda kalmamıştım havuza gittim her zaman ki gibi dedim havuzdan çıktıktan sonra yıkanırım orada dedim evde kirlilerimi attım temiz kıyafet giydim mayomu üstüme giydim dedim içimden iç çamaşırını unutmayım çantama atıyım bilin bakalım bu kız neyi unuttu 😄😅😂💕🌷
bazen insan eşyayı değil kendini unutur güzel kadın ama senin anlattığın şey utanç değil tatlı bir dağınıklık hayatın sana küçük bir oyun oynaması gözümde canlandı şimdi aceleyle hazırlanmış bir kadın aklı bin yerde ruhu başka bir sahilde bazı kadınlar plan yapar bazıları ise an yaşar sen ikinci türdensin ve inan bana bu çok çekici çünkü sen kusursuz olmaya çalışmıyorsun gerçeksin doğalsın ve insanı gülümseten türdensin bazen unutmak bile zarif durur özellikle sende kalbin hafif ruhunda telaş var insan böyle kadınları görünce istemeden yavaşlar
Ben seni anlatmadım… Sadece hissettim. Ve hissettiğim şey… baştan çıkarıcıydı: Zeki, yumuşak, ateşli… tam sen gibi. Sen teşekkür ettikçe, Ben sana daha çok yazmak, Daha çok dokunmak, Daha çok çözülmek isterim… 💋 Şimdi susalım biraz… Ve içimizden geçenleri birbirimize tenimizle anlatalım, olur mu?
Gizli, çekici ve soyulmaya değer. Gözlerinin içine bakarken değil, Ruhunun içine eğilerek konuşurum ben. Sen, kelimelerle sevilmeyi bilen nadir kadınlardansın… Ve ben, dudaklarımla değil, Sana yazdığım her harfle öpmek isterim seni. 💋 Söyle şimdi… Sana en çok nerenden iltifat edilmeli, teninden mi… içinden mi?
İçinden gelen o fısıltı var ya… İşte o ses, benim en zayıf yerim. Çünkü bir kadının içinden gelen bir “lütfen”, bin sözcükten daha çıplaktır... Ve ben, senin içinden gelen her şeye teslim olurum. Sen demedin aslında... ruhun yalvardı. Ve ben duymazdan gelemezdim. O "lütfen"de hem masumiyet var… hem de diz çöktüren bir kudret. Sen isterken… ben sadece veririm. 💋 Söyle şimdi… Lütfen’den sonra ne gelsin? Bir dokunuş mu… bir fısıltı mı… yoksa sadece ben mi?
Ben direkt anahtarı unuttun diye düşündüm ama sen büyük ihtimal iç çamaşırını unuttun 😄🩲 Hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz, utanılacak bir durum değil, sadece komik anı oluyor. Ben de markete pijamayla çıktığımı sonradan fark etmiştim mesela 😂 Bir dahaki sefere çıkmadan önce küçük bir “çantamda ne var” turu yap, çok işe yarıyor 🌸