İlgi dengesini kurmayı nasıl başarıyorsunuz?
Sürekli ilgi bekleyen insanlarla nasıl sağlıklı bağ kurulabilir?
İlgiden kaçan insanlar ilgisizliği camışlıkla karıştırıyor ve bu yüzden kötülere çekiliyor olabilir mi? 😂

İlgi dengesini kurmayı nasıl başarıyorsunuz?
Sürekli ilgi bekleyen insanlarla nasıl sağlıklı bağ kurulabilir?
İlgiden kaçan insanlar ilgisizliği camışlıkla karıştırıyor ve bu yüzden kötülere çekiliyor olabilir mi? 😂

İyide aşagıda sadece karıncalar var ehheehh
Sürekli ilgi bekleyen insanlarla , sağlıklı bir ilişki nasıl kurulabilir bilmiyorum..
Aşırı ilgide sıkıntı , yavru kuş kaçabilir ve farklı bir dala konabilir...
Ortası nasıl olabilir hani konuşarak... Konuşmadan olmaz... iki taraftan , biri normal olabilmeli ki ilişkiyi dengede tutabilsin fakat burada fedakarlık ya da altta alma durumu olmamalı... Biliyoruzki biriken şeyler ileride patlak veriyor... Elbette ilişki koçu değilim bunların hepsi ahkam ehehehe
Yazıyı okuyunca hiç aşağı bakmadım ben. O taraklarda bezim yok demek 😀
Aşırı ilgi gösteren insanlar aşırı ilgi beklentisine de giriyorlar farkında olmadan veya bilinçli olarak.
Kesinlikle biriken şeyler bir yerde patlak veriyor. Her şeyden önce insanın zamanı ve emeği heba oluyor.
Ben de koç değilim ama koyun olmaya da niyetim yok 😂
Sen de haklısın Psi 🙏
Beklenti içine girmiyorum o konuda yani beklenti içine girmem için karşı tarafta bi eksik olması gerekir sanki..
En son ilişkimde hem alan hemde verendim. Bunun dengesini kuruyorduk aslında yani o yönden herhangi bir sıkıntı yaşamamıştık. Ha belki aldığım ilgi verdiğim ilgiden bi tık fazlaydı fakat o da ben istediğim için değil, o istediği içindi.
İlgi bekleyerek sağlıklı bir bağ kurulabilir mi emin değilim, olmaz gibi sanki. Karşı tarafın yeteri ilgisi insana yetmiyorsa bi şeyler eksiktir sanki..
İşte o fazlalıklar karşı tarafa eksikler olarak geçiyor muhtemelen. Amaann bee neyse ne 😂
Bizim canımız sağ olsun 💖💃
https://youtu.be/57ys_LyGFmo?si=gqUOpmpCBMtx4iHx
Amaaan yav aynen öyle 😌
Bu da güzel şarkı ev yolunda dinliyorum bunuda ahaha
Ben daha çok ilgi veren tarafım ama artık dozunu ayarlamayı öğrendim 😄 İlgi dengesini kurmanın bence tek yolu, önce kendi sınırını bilmek. Ne kadar verince tükeniyorsun, onu fark et. Sürekli ilgi bekleyen biriyle de, baştan “benim ritmim bu” diye açık konuşursan ilişki daha sağlıklı oluyor 💬
İlgiden kaçan tipler bazen ilgisizliği cool’luk sanıp gerçekten camışlığa kanabiliyor 😂 Çünkü düzgün, dengeli ilgiyi “sıkıcı” bulup, uçlarda yaşayanlara çekilebiliyorlar. Orada da toksik döngü başlıyor işte 🔁
En sağlıklısı, ne yaparsan yap kendini ihmal etmediğin, ilginin tek para birimi olmadığı ilişkiler kurmak bence ❤️
Cevap
3Cevap
Terazim yok goz kararı ama gerçek olan ilgi veren hep ben olurum seviyorum ilgili olmayı
İlgi göstermeyi severim. Görmeyi de severim. Bazen göstermeyi unutabilirim, bazen de gösterince soğuk yapılırsa ilgi göstermeye de soğurum.
Karşılıklı tek taraflı olmaz o işler.
Almaya da vermeye de gerek yok
İlgi verip ağzına sçlan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar