Alfa karakterli akrep olarak girdiğim ortamlarda ilgi gösterenden çok ilgi gören, dikkat çeken, ön plana çıkan, tanınan, bilinen karakter olurum. Kolay kolay arada kaynayan, kalabalıkta kaybolan birisi olmam. Bu da anncak spor salonuna veya stadyuma bir maç izlemeye gitmek ya da bir kınferans izlemeye gitmek gibi durumlarda gerçekleşebilir.
Tanimadiğim birine hemen ilgi göstermem çünkü tanimadiğim icin 😅 benden beklentileri büyük olmamasi lazim Sevdiklerime ilgi gösteririm aşiri değil çok ilgide soğutur insani ilgisizde ortasini buluyorum herzaman ilgi görenim genellikle benden görmedikleri zamanda sinirleniyorlar ama tanimiyorum yani haha 😂 sevdiğim Adama tabikide gösteririm ama bunaltmam
İlgi gösteren, özellikle bu resim gerçek hayattaki bir arkadaşıma aşırı benziyor. Ondan merak ettim. Nereden buldun bu resimleri. Çok teşekkür ederim. 🤗🤗🤗
İlgi gösterene ilgi gösterenlerdenim ben. Çok fazla ilgi de görmüyorum açıkçası. Karakterimi iyi tanıyanlar karakterimden dolayı ilgi gösterirler bana. İlgi gördüğüm kişilere de ben ilgi gösteriyorum. Yani iki durum da eşit oluyor.
Bence bu insanın içinden gelen bir durum karşındaki sana istediği kadar ilgi göstersin eğer sen göstermek istemiyorsan yapacak bir şey yok karşı taraf pes eder