6 aySırf böyle olduğum için insanlardan uzak dururum şimdiki insanların çoğu zaten ne sevgiden ne saygıdan anlamıyor yani gerçekten en tisi uzak durmaktır kim ne derse desin
13 Yorumla
Soran6 ayBiliyorum farkındayïm fakat sadece sosyal medya üzeri değil normal hayatımda inslar yok
- 6 ay
Bu devirde iyi bir arkadaş bulmak çok zor yanlış bir insanla olmaktansa yalnız kal daha iyi
Soran6 ayKimse. Yok hayatımda ne erkek arkadaş ne de sosyal ilişkilerim çoğu insandan uzak kalma durum var hep ağladım eskiye göre şu an ağlamıyorum buda beni etkieldi açısı normalde çok sulu gözlüyüm
En İyi Cevaplar
6 ayBen pek duygusal olamıyorum ama genelde öyle olunca kendi kendime oturuyorum şarkı falan dinliyorum rahatlıyorum öyle bazende uyuyorum bu yüzden kendimi iyi yönetebiliyorum aslında.
01 Yorumla
Soran6 ayBende dediğin şeyler şarkılar kitap günde 12 saatten fazla uyku ise yaramadkı
Yapay Zeka Cevapladı
Duygusallaştığımda önce kendimi yalnız bırakmamaya çalışırım, içime kapanırsam daha beter oluyorum 😊 Genelde sakin bir müzik açarım, kısa bir yürüyüş yaparım ya da duygumu yazarım. Yazmak bayağı iyi geliyor, kafamın içi toparlanıyor 📝 Bazen de sevdiğim bir dizi açıp zihnimi dağıtırım. Duyguyu bastırmak yerine, taşırmadan yaşamak en rahatlaticı olanı 💫
03 Yorumla
Soran6 ayBen hep yanlïzïm
Soran6 ayKaç dizi bitirdim kaç gece uyumadım hatırlamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Duygusallık sendromundan vs nefret ediyorum duygusal insanlardan da nefret ediyorum bazen duygusal boşluğa düşüyorum 15-20 dk geçiyo o da
02 Yorumla
Soran6 ayİnsanlardan duygusallık olmadan da nefret ediyorum ben konu o değil (;
- Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı.
6 ayAslında garip eğer çok boğulduysam duygu içinde sadece uyumayı tercih ediyorum ama çok da değilse zijnimi dağıtacak şeyler arıyorum
036 Yorumla
Soran6 ayİşte günde 12 saat uyusam bile üstümdeki yorgunluk bitmiyor ve geçmiyor
- 6 ay
Bu biraz depresyon süreci gibi geldi bana bence günlük hayatını sevmiyorsun seni heyecanlandıran ve içine çeken bir şey yok hep istemediğin sorumluluklar var ve bu da seni uyanık olmaktan uzağa itiyor
Soran6 ayBeni iten sorunlar yok aslında istmyen sorunlar var sürekli bir şeye yetmeme duygusu lütfen bunu depresyon veya hormonsal algılamayın çünkü bu diyince insanlar çoğu aynı yanıtla karışma dikliyor
- 6 ay
Hayır öyle algılamadım bunlar depresyondan ötürü gelişen şeyler değil depresyona sebep olan şeyler zaten
Soran6 ayPekla madem sorudunuz her gece sabahlarım kafa dağıtmak için dizi önerirsinide bulunan inslar sayesinde 1200 tane dizi izledim kitap okumak gelsime ve stres iyi geliyor diye ev kütüphane bulvarı gibi kitap sayım 2000 buldu attığını düşunursunuz şimdi daha gerçekçi olayım hayatım çoğu evde süsleme büslme ve sosyal aktivite ve arkadaşlık ilişkilerim yok aile tüm sorumluğu nerdeye üstüme itilmiş evde kirlan bir bardak hesap bile benden soran bir annem var onun harincde benden küçük dört kadres aynı zamnda okuyorum üniverste hazırlık kitap yazıyorum bide piskojikk
Soran6 ayYani sizin anlayacağınız sadece 20 yaşında olmam beni olgun yapması bıktım çoğu kız kadın birreyler dışarda deli gibi gezip eğlenirken bana gelen sadece oku cümlesi
- 6 ay
Bu süreci yaşamış biri olarak temeli benim ilk söylediğim kısma bağlanıyor hala daha ertesi günümden memnun değilsem gece uyumak istemiyorum ki ertesi gün olmasın ve sabahta uyanmak istemiyorum sevmediğim bir güne başlamayayım diye günümüzü sevdiğimiz sevebileceğimiz bir hale getirmek insanı düzene sokuyor her zaman
Soran6 aySevdiğim şeyleri bilmicek kadar deli olduğumu düşünüyorum ben
- 6 ay
Onca kitap okumuşsun içlerinden bu kitap çok başkaydı dediğin var mı hiç
Soran6 ayBir kitap sekiz defa okudum aşk ve gurur
- 6 ay
Jane austen in kitabını mı söylüyorsun
Soran6 ayJane Austen ayen
- 6 ay
Spariş geçtim şimdi 😊 benim de baş ucu kitaplarım var ama sen 8 kere okuduysan belliki bu kitapta etkileyici şeyler var
Soran6 ayHata kitapta untmadığïm tek cümleler;Onu ilk gördüğümde, kibirli duruşu ve etrafındakileri küçümseyen bakışları karşısında gururumun incindiğini hissetmiştim. Kendi kendime, onun gibi soğuk bir adamın nezaketinden mahrum kalmanın benim için bir kayıp olmayacağına dair söz verdim. Ancak zaman geçtikçe, zihnimde onun hakkında ördüğüm o katı duvarların, aslında kendi ön yargılarımdan ibaret olduğunu fark ettim. Bay Darcy’nin sessizliği bir küstahlık değil, bir korunma kalkanıymış; benim ise ona karşı duyduğum bu hırçın öfke, aslında kalbimin derinliklerinde filizlenen bir hayranlığın maskesiymiş. Şimdi anlıyorum ki, asıl mesele dünyayı nasıl gördüğüm değil, onun bakışlarındaki gerçeği görmeyi reddetmiş olmamdı
- 6 ay
Çok güzel ya bir tiyatro tiradı gibi 😍 kesin okuyacağım bu arada teşekkür ederim tavsiyen için 😊 ben bu aralar çok fazla kitap okuyamadım açıkçası ama yeniden eski günlerime dönmeyi istiyorum
- 6 ay
Bu siteye giriş amacımdan ziyade senin gibi biriyle tanışmak beni mutlu etti
Soran6 ayHem okuyorum hem yazıyorum iyi geliyor bı tık. Etkisi biraz sürüyor bilginiz olsun (;
- 6 ay
En fazla anna karenina öldü diye ben de tolstoy gibi 2 gün boyunca ağlarım
Soran6 ayBen kimseyi tanımam zaten sorun yok (;
- 6 ay
Hayal etme konusunda kurgusal evrenler kurgulamak diyaloglar oluşturmak konusunda yetenekliyim aslında ama kitap yazmayı hiç denemedim daha çok şiir üzerinde kaldım
Soran6 ayKitap yazmak her yazar kurgusal dünya yaratmaz öyle bir kanun yanlız hayli dünyalarda olur kurgusal dediğiniz şiirler kurgusal olmaz şiirler genelde insanın uzak limanın deniz aşan bir gemi görevi görür kitap ise o denize aittir içinde ne kadar gemi barındırsa bardirsin asla kurgusal olmaz onun akisine gerçekçi olur (;
- 6 ay
Şiirlerim kurgusal demedim ki zaten sadece ben fantastik yazıtları sevdiğimden kurgusal bir dünya oluşturma konusunda yetenekli olduğumu söyledim şiirlerim ise yaşanmışlıklara daha fazla dayanan duygularla yazıldı
Soran6 ayNe güzel insan kendi hayatından kesitler vermesi baskı var mı peki
- 6 ay
Hayır sadece dönüp defalarca okuduğum ve geçmişi anımsadığım bir şiir defterim var lise 1 den bile var tabi o zamanlar daha tecrübesiz ve çocukça şiirler ama yinede onlar da güzel o günlere götürüyor beni sürekli
Soran6 ayEnzdan benden iyisiniz bir kadın olarak yakıp yok etmeme duygusuna kaplimiyorsunuz bu arda. Okuyor musunuz?
- 6 ay
Hayır mezunum son 6 yıldır ama üniversiteyi özlemedim değil keşke okumaya devam etseydim
Soran6 ayBölüm ve alan?
Soran6 aySizi sorulara boğmak değil niyetim bana da sırlar olgun cumlrr kurduğun göre yaşın baya büyük diye ondsn sordum
- 6 ay
Ben 29 yaşındayım daha doğrusu 30 ktü inşaat mühendisliği mezunuyum boğulmuyorum sorularla ama ismimden önce okulumun sorulması garip bulduğum bir şey sadece ama sosyal medyada bu çok oluyor. Ben nebi bu arada
Soran6 aySosyal medya bilmiyorum ben kendi sorularımi sordum naz bende 20 yaşındayım Üniversite hazırlık hala sürünüyorum
- 6 ay
Sürünme sayılmaz aslında eğlenceli süreçler geri dönüp baktığımda öyle geliyor bana yani memnun oldum bu arada Naz. Peki sen hangi bölümü okuyorsun yani üniversitenin hazırlık sınıfında olduğunu anladım yazdığından eğer üniversiteye hazırlanıyorsan hangi bölümü istiyorsun diye sorayım
Soran6 ayDört yılık okuyucak kadar zeki bir bünyem olsa dahi okicak gücün olmuyor normalde yazar olmak istiyorum fakat aile bunu istemiyor iki yılık ağız ve diş sağlığı düşünüyorum oda gerkise gelmese mecburrn olana kadar hoşuma gitmeyen tek şey sabır neden bilmiyorum ama yanlış anlamayın bu kadınlar hakaret değil sadece bazı konularda kendimden nefret ediyorum
- 6 ay
Mesleğini ekonomik özgürlük olarak değerlendir üniversiteyi de yeni bir deneyim olarak sen birşeylerde özgürleşip deneyim kazandıkça amaçlarına ve arzularına yönelebilmen daha kolay olacak her zaman keşke seni bir miktar daha fazla tanıyabilseydim de seni hayata dair teşvik edebilseydim ama ne yazıkki elimden gelmiyor bu sadece hayatın hep aynı devam etmediğini ve bir gün yolların istediğin gibi kıvrılacağını bil isterim
Soran6 ayOlsun bozulan yollarım veya ayağına değmesin taş dedikleri cümle çoğu kez kanya kanya yurdum üniverste hazırlık işte ıslah olur olmasa da olur (;
Soran6 ayNeyse teşekkür ederim yabancı iyi geceler ben yatar (;
- 6 ay
İyi geceler dost ben de teşekkür ederim muhabbet için
Gizli Üye(36-45)6 aySeni üzen nedir tam olarak bilmiyorum ama ağlamak iyi gelir. Duygusal yükü boşaltırsın. Yenilenirsin. İçine atmaktan bin kat iyidir
023 Yorumla
Soran6 ayBende bir sorun var ağlayama durmu anlamıyorum keşke ağlasam belki geçer eskiden çok ağlardım
Cevap sahibi6 ayDuyarsızlaşma konusunu araştırmanı öneririm. Depersonalizasyon ve derealizasyon (bir olay olunca dönüp kalma filmde gibi hissetme diye durumlarda olabilir. ) psikolojik okumalar yap kendini anlayarak yeniden başla. Değiştirmen gereken zihinsel ayarlar olabilir.
Soran6 ayPiskojiyle aram çok iyi baya araştırdım da piskatir tedavileri ve ilaçlar kutladım fakat herhangi bir değişiklik olmadı
Cevap sahibi6 ayKendin araştır biraz daha derin olabilir. Dikkat durumun nasıldır. Dehb ve depersonalizasyon ve ve dereelizasyon konusu ilintili olabiliyor ve kadınlarda gözden kaçıyor. Kelimeleri yanlış yazmi oalbilirim ama sen anladın sanırım
Soran6 ayBen ne demek istediğinix çok iyi anladım çok teşekkür ederim ama ben kendime gelemedim bilmiyorum ya böyle her şey takan bir yapım var neden böyle anlam veremiyorum
Cevap sahibi6 ayDehb aşırı ve duyarlılık (hsp) galiba kısaltmasi bu konuları bir araştırın. Anlam vermemiz bazen yıllar alıyor maalesef umarım ki kendindeki bu durumu çözersin.
Soran6 ayÇözmek istemiyorum bir tarftanda normal olunca da bu inslar çekilmiyor
Cevap sahibi6 ayNeler yaparsın istersen biraz derdin nedir anlat nasılsa anonimiz ikimizde
Cevap sahibi6 aySeni bu kadar bunaltan nedir mesela?
Soran6 ayMesla şöyle
Soran6 ayPekla madem sorudunuz her gece sabahlarım kafa dağıtmak için dizi önerirsinide bulunan inslar sayesinde 1200 tane dizi izledim kitap okumak gelsime ve stres iyi geliyor diye ev kütüphane bulvarı gibi kitap sayım 2000 buldu attığını düşunursunuz şimdi daha gerçekçi olayım hayatım çoğu evde süsleme büslme ve sosyal aktivite ve arkadaşlık ilişkilerim yok aile tüm sorumluğu nerdeye üstüme itilmiş evde kirlan bir bardak hesap bile benden soran bir annem var onun harincde benden küçük dört kadres aynı zamnda okuyorum üniverste hazırlık kitap yazıyorum bide piskojikk
Soran6 ayVeee dahaa günlerce ve aylarca süreklilik aynı döndügüyr maruz kalıyorum
Soran6 ayGittiğim piskatirrs tevdaviler içtiğim saçma sapan inkar sadece bir anlık sakinleştirici doz gibi
Cevap sahibi6 ayPek çok ilgi alanın ve bitmeyen sorumluluklar ve iśler icinde sıkışma durumu diyebiliriz yani. Aile ilişkilerinde sağlıklı sınırlar çizdigini düşünüyor musun?
Soran6 ayOnu bilmicek kadar deli olduğumu düşünüyorum artık
Cevap sahibi6 ayBence sınırlar konusuna odaklan. Çünkü hayır diyebilmek kendine alan açıyor. İlk başta cidden zor geliyor ama bir bardak kırıldı diye de sorumlu sen olamazsın. Üzerine bu kadar geliniyorsa sağlıklı sınır yoktur orada kardeşim. Sana YouTube üzerinden psikolog Tülay Kök hanımın sınırlar oynatma listesini öneririm. Ben çok faydalandım. Şu yaşıma geldim bir uzmana gidemedim ama artık arastira araştıra öğrendiklerimi ihtiaci oaknakra sunmakta bir nimet bana göre. İnşallah kendini dhaa iyi hissedersin zamanla kendine biraz alan açmayı dene. İyi gelir
Soran6 ayYaşınız?
Cevap sahibi6 ay35
Soran6 ay20 (;
Cevap sahibi6 ay24 olsan bile büyüğüm yani 🥰epeyce
Soran6 aySorun yok yaşım 20 yazdıklarım olgun (;
Cevap sahibi6 ayDaha iyi günler gelecek güzellik merak etme. Bende senin gibiydim bir zamanlar hâlâ çözülecek seyler gidelecek yollar var benim içinde. Sen önemlidir ndegerli ve yeterlisin kendine alan aç ve o alanı korumayı çöz bir aya kalmaz daha iyi hissedersin eminim
Soran6 ayOkuyor musunuz?
- Kişilik & Karakter konusunda 736 cevap paylaştı.
6 ayne hissediyorsam onu kusarım
03 Yorumla
Soran6 ayDahası kırıp döker diyorsun?
- 6 ay
onlara karşı veya bir başkasına karşı değil boşluğa karşı bunu yaparım hak etmedikleri sürece kimseyi kırıp dökmeye hakkım yok kimsenin yok ama çoğu zaman kontrol edemiyorum tabi sonucu hep geri döndürülemez pişmanlık oluyor
Soran6 ayGüzel
6 ayOo moda girmiş birileri
05 Yorumla
Soran6 ayMaalesef
- 6 ay
Noldu ki? Hormonel mi?
Soran6 ayher şey o durma bağlı değil inslaar her konuda duygusallık sendromu girerler kadınsal veya erkesel olrak neden algılanır ben bunu anlamdım?
- 6 ay
Noldu anlatmak ister misin?
Soran6 ayAnlattığım gibi bana takma, boş ver , inslaar zaten öyle cevaplarını alicam zaten
6 ayAğlarım
01 Yorumla
Soran6 ayAğlasam keşke bende olmuyor
6 ayİtaat eder boyun egerim
08 Yorumla
Soran6 ayNamaz ve ibadet zaten var (;
- 6 ay
O anlamda degil o konuda çok şükür yani hanımcıyım itaatkâr birisiyim o yüzden
Soran6 ayAnladım
- 6 ay
Yanlış anladıysan kusura bakma cici kız niyetin art degildi öyle yazdım sadece millet hanımcı arar biz hanımcıyız bi tane dominant böyle ağır başlı birini bulamadık huzuruna layık olabiliceğimiz ya
Soran6 ayCici değilim bence kendinize odaklandığınızda elde etmek istediğiniz ne varsa elde edersiniz etrafınıza bakarak ancak inslar sizden uzak olur hanımcı olmak Günümüz kadınlar için erkeks model dediğiniz şey her şey boşverin kendiniz olunca kazanırsınız bu sınav
- 6 ay
Yok be böyle boyun egidiricek birisi olsun istiyorum sadece bu kadar
Soran6 ayNasibini bekelrsen ondan fazlası olur
- 6 ay
Okey
6 ayağlarım hep
017 Yorumla
Soran6 ayNe güzel ağlayabliryosin enzdan
- 6 ay
siz peki
Soran6 ayBen yapamıyorum ya ağlmak keşke yapsam belki geçer eskiden çok sulu gözlü birdiyim şu an yok
- 6 ay
anladım
Soran6 ayÖyle (;
- 6 ay
ben cok fazla sulu gömzum uflesen aglarım
Soran6 ayAh biz kadınlar yazık oluyoruz hep
- 6 ay
sorma ben şip kıırldı biriiym bişe dicem yok artık dıcen oje yaparım tasırsam aglarım dusun yanı o derece
Soran6 ayKaç yaşındasın
- 6 ay
34 siz
Soran6 ay20 oldum
- 6 ay
genc ve gğzel ne güzel arakdas olalım ı
Soran6 ayGüzel olduğumu nasıl düşünüyorsun
- 6 ay
gencsin güzelsin tamın edıyorum
Soran6 ayTeşekkür ederim
- 6 ay
arkadas olalım mı ıostek yollarsanız