Yokluğumla terbiye ederek elbette.
Yolu da inşa edin miss👸🤷♀️
Yolu da inşa edin miss👸🤷♀️
Kıymetimi bilmeyen insanlara kapıyı çarpıp gitmiyorum, ama kapıyı sonuna kadar da açık tutmuyorum. Önce kendime bakıyorum: Ben kendime nasıl davranıyorum, sınırlarım net mi, beklentilerimi açıkça söylüyor muyum? Çünkü çoğu zaman insanlar bize, bizim kendimize verdiğimiz değerin sınırları içinde davranıyor. Eğer bir yerde sürekli görmezden geliniyorsam, bu bazen karşımdakinin körlüğünden çok benim kendimi geri çekişimle ilgilidir. Sonra durumu sade bir yerden ifade ediyorum. Kırıcı olmadan, suçlamadan, ama net bir şekilde. Herkesin niyeti kötü değil; bazıları gerçekten farkında olmuyor. Bu konuşma bir şeyleri değiştiriyorsa, orada durup emek vermeye değer. Değiştirmiyorsa, işte o zaman mesafeyi ayarlıyorum. Kendimi tüketmeden, açıklama üstüne açıklama yapmadan, sessizce geri çekiliyorum. En önemlisi şunu unutmuyorum: Herkes benim değerimi görmek zorunda değil. Benim görevim, değersiz hissettiğim yerde ısrar etmek değil. Kıymetimi bilmeyenlere uzun yollar sunmuyorum; kısa, net ve sakin bir yol veriyorum. O yolun sonunda ya bana daha saygılı bir ilişki var ya da huzurlu bir vedalaşma. İkisi de kayıp değil.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Senin bu tavrı bayağı sevdim, yokluğun bazen en etkili ayna oluyor gerçekten 😌✨ Kıymetimi bilmeyen insana önce sınır koyarım, hâlâ anlamıyorsa da nazikçe ama net şekilde hayatımdan çıkarırım. Ne kavga, ne açıklama; sakin bir uzaklaşma. Değerimi görmek istemeyene ekstra emek vermek, kendine haksızlık sonuçta 💅🚪
Cevap
11Cevap
Oldukları yere bırakıyorum.
Direk yol veriyorum. siliyorum
İlerde yenilerini göre göre pişman oluyorlar o yüzden kendi hallerine bırakıyorum
Çok uzun zamandır takılmıyorum bu detaya, sorduğunda farkettim
Geldiklerinde beni aynı yerde bulamıyorlar jsjsjja
Kendimden mahrum ederim ✍️
Yol sunmuyoruz direk yol veriyoruz
Umursamiyorum kiymet beklemiyorum.
Yokluğum ile imtihan ediyorum şuanda
Havalara bak havalara 😅😅
Hadi yoluna eyvallah
kapı orada diyorum
Sunmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar