Sesimi yıllarca ince kullanınca eski kalın sesime dönemiyorum, ne yapabilirim?

23 yasina gircem ama kucuklukten kalma, sesin erkek gibi sen erkek gibisin kiz gibi ol erkege benziyorsun hayvan misin vs gibi seylerle buyudum , ve lise 11 e gecene kdr hep sessiz sakindim okulda arkadasim yoktu ve hic ama hic konusmazdim eve geldigimde evdekilerle falan okdr hatta doktora gitsem annem konusurdu lise bitene kdr , neyse 11. sinifta hani artik dikkat cekmek icin sesimi ince kullanmaya basladim fakat bunu ilk farkettigimde annemle doktora gitmistim o zmn istemsiz bir sekilde ince cocuk gibi cikmisti neyse herkes beni sevmeye basladi vs ama simdiyse artik istemiyorum otorite kuramiyorum calisirken sikinti sirf sevilip gorulmek icin oyle yaptim falan ama artik o sese de donemiyorum istedigim de (ailemle konusurken olan) sarki soyleyebilirdim ses taklit edebiliyordum sarkicilarin ama bu sesi yillardir okdr cok kullandim ki artik ya donemiyorum o eski kalin sesime bile ozguven eksikligi oluyor disarida bazi soyledigim seyler anlasilmiyor vs napabilirim hepsi ailem yuzunden oldu ama Şu an da napcagimi bilmiyorum , annemlerin yaninda degistirmezdim simdi de onlarla gorusmeyince iki yildir boyle kaldim

Sesimi yıllarca ince kullanınca eski kalın sesime dönemiyorum, ne yapabilirim?