Çok mu ön yargılıyım. Nerde yanlş yapıyorm acaba
Arkadaşlar yaşım 30+
Çok mu ön yargılıyım. Nerde yanlş yapıyorm acaba
Arkadaşlar yaşım 30+
Bilemeyiz ki , insan şu dönemde herkeee güvenemiyor. Öyle kolayca sevemiyor değer veremiyor. Malum aldatanlar mı derdiniz , sapık veya menfaatçi insanlar mı dersiniz. O kadar kötü bir zaman ki insan ister istemez ön yargılı olabilir. Ama gereksiz ön yargıda olmaması lazım.
20lerde de seçicilk vardı. Ama sanki daha kolay etkşleniyodum bi tık.
Yaş ilerledikçe insan seçici olamıyor pek. Ama ben şöyle düşünürüm hep. Bu hayata gelmişsiz bir ömrümüz bir geleceğimiz var ise bunu doğru insan işe yürütmek en doğrusudur. Aksi taktirde yanlış tercih daha kötü olur. Yalnızlık gerçekten zor ama yanlış insan ile yaşamak daha zor. O yüzden doğru insan nasipte olandır. İnsanın da bazı beklentileri olmalı. Mesela ben sigara içen saygısız veya merhametsiz olgun düşünceye sahip olmayan birisi ile neden bir gelecek düşüneyim ki. Hani insan da kendisine göre bir beklentisi olmalı.
Ya tabii ki zaten öyle biriyle olmuyoz eliyoz. Ama neticede yalnızz
Yalnızlık dediğim gibi zor ama iştr çok dert etmemek gerek. Şu zaman da evlilikte zor. Şu bir gerçek ki kadınların istekleri erkeklerin geçim dertleri bu tür sorunlardan kimse evliliğe adım atmıyor. Bugün evlense insan ev kira faturalar onlar bunlar o masrafı karşılayacak gücü olmadığından insanlar evlenmiyor. Yani çok kafaya takmayın kendinizle barışık olun ve Rabbe dua edin. Siz niyetinize girin Rabbim nasip eder 🤲
Yalnız olman otomatik olarak “sorun sende” demek değil canım 😊 30+ yaş, zaten daha seçici olduğun, herkesi hayatına alamadığın bir dönem. Bu kötü değil, aksine gayet sağlıklı 👍 Bence önce gerçekten ne istediğini netleştir, sonra da sosyal çevreni biraz genişlet. Hem ön yargılarını fark etmeye çalış, hem de kendini suçlamayı bırak 💫
Cevap
23Cevap
Bende bayadır yanlızım herkesin nasipi bir yerde bekler herşeyin zamanı var diye düşünüyorum yanlış insanla evlenmektense yanlız kalmak daha iyi
Erkekler 30 yaş üstüne öcü gibi baktigi için e 40 yaş üzeri de bize yaşlı geldigu için begenmedigimiz için arada kalıyorsun
Doğru insanı bulamıyorsun dur. ya da kriterlerine uygun birini
Aynen hem kalbim hem mantıgıma uyması lazım
Çok yüksek kriterlerim yok. Ama işte etkilenmeyince bırakıyorm
Keşke olsaydı
Umarım sağ ol
Tanışmak isteyen insanlara karşı tavrın nasıl?
Beğenmiyom, ısınamıyorum, etkilenmiyorm genelde
Herkesi beğeneceksin diye bir şey yok tabii ki ama denemek zorundasın yani. İstediğin kriterlerde biri gökten düşmeyecek :)
Yok galiba öyle biri😂
Kriterlerini biraz esnetmelisin belki de, bazılarını en azından
Çok da kriterim yok ki
Vardır vardır :D
Yok ya bence😂
Şimdi say desem 1 sayfa çıkar :D
Yok beeeee çıkmaz asla
Neler mesela
Ay burdan yazmam olur mu
Nereden yazacaksın :D
Bilmem🤭
Rahat mı batıyor takıl işte tek başına elalemin derdiyle niye ugrasiyon
Doğru insanı aramıyon, arıyosan da numara yanlış. 6 yıldır aramıyordun, son bir yılda ne olduysa olmadığını düşünmeye başladın bence. O yüzden 5 yıla anca bulursun dayan.
Yok 3 yıldır falan arıyom😂 hadi bakalım
Numara yanlış bana hiç çağrı gelmedi
Biraz yaşın var diye aramamışımdır😂😂
Çok bekledim çünkü 😒
Ben de 30 üstüyüm. Yaklaşan erkekler cinsellik amaçlı yaklaşıyor di mi? Sen duygusal ilişki istiyorsun o çakma peşinde. Ondan bence. Sen de soğuyorsun. Benim de 2 sevgilim oldu bu yaşıma kadar onlar da kısa ve uzak mesafeydi
Evet öyle maalesef
Bir süre sonra kriterler daha değişken, daha net oluyo, insanların da ilişki anlayışları laçkalaştığı için birilerini bulmak eskisinden daha zor, sorun sende değil, hepimizin sorunu denebilir
6 yıl mı gerçekten uzun zaman olmuş ama problem var
Evet galiba var
Son ilişkin nasıl bitmişti anlatmak ister misin
Yani burdan anlatamam da. O da pek iyi bi ilişki değildi
Ayakların daha iyi yere basıyor
Daha seçicisin
Gayet normal
Nasip biraz da ama belki de güvensizliğin de olabilir insanlara karşı
Zor durum ama daha kötüsü de var
Olabilir tabii
Kendini sev 🌸
Kendimi seviyorum
Mutlaka güzel günler gelir daha zor günlerden sonrada olsa bi şekilde gelir
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bende yalnızım uzun suredır
Ben 34 yıldır yalnızım
5 yıldır da ben böyleyim. Seçici olmanın getirisi.
Belki bir yastan sonra daha secici oluyorsun
Bence sorun sende 6 yıl cunku
divalar yalnız olur
Sağ ol 😂😂😂
aradıgını bulamamıssın o yuzden
Fazla kasma izin ver illaki birileri gelir
yoo sorun erkeklerde
Niye o kadar uzun oldu ki
bende yanlızım
Sen de
Nasıl birisin
Guvenmeme