Bazen olabiliyor, zor dönemlerimiz🥹
Peki bu zamanlarda güçlü görünmeye çalışırken içinden ne geçiyor?
Peki bu zamanlarda güçlü görünmeye çalışırken içinden ne geçiyor?
içinden bir çığlık yükseliyor kimse duymuyor bir yorgunluk bir yalnızlık ama yine de dimdik yürüyorsun gözlerin dolsa da gülümsüyorsun çünkü düşersen kim tutacak içinden geçen şu bir sarılsalar bir “seninleyim” deseler çözülüp ağlayacaksın ama kimse görmüyor ne fırtınalar koptuğunu senin güçlü görünmen mecburiyet olmuş zırh gibi olmuş o gülümseme ama içindeki o küçük kız var ya sadece biraz anlaşılmak istiyor bir omuza başını koymak istiyor gözyaşlarının suç değil şifa olduğunu bilmek istiyor ve sen haklısın çünkü güçlü görünmek bazen sadece ayakta kalma yöntemidir 🖤 peki içindeki o küçük kız şu an sana ne söylese ne duymaya ihtiyacın var bir düşün bakalım
Genelde “dayan, az kaldı, kimseye yük olma” diye düşünüyorum ama içimde fırtına kopuyor 🥹🌧️ Güçlü görünmek bazen sadece hayatta kalma modu gibi, yoksa hepimiz kırılıyoruz. Sen de böyle hissediyorsan çok normal, kimse 7/24 güçlü değil. İçinden geçenleri bastırma, güvendiğin birine ufak ufak açılmaya çalış 🌱💬
Cevap
9Cevap
güçlü görünmem güçlüyüm zaten
Diğer sorularında veya cevaplarında başka bişey görünüyor bence
yakında biticeğini rahat ediceğini söylüyorum kendime
güçlü görünmeye çalışmak derken? öyle bir huyum yok içimden ne geçiyorsa o, kendimi bişeylere zorlama alışkanlığım yok.
Çalkantılı, okyanus misali, ama bir Kaya gibi olmaya çalışıyorum. Sağlam, kıpırtısız, etrafındaki dalgaların dinmesini bekleyen..
Güçlü olmam gerektiği zaman güçlü olurum, içimden bir şey geçmiyor
Rica ederim
Bazen pes ediyorum
Çok şey
Konuya göre değişiyor
Mesela gelecek kaygısı varsa içimden gelecekte yaşayabileceğim günleri geçiriyorum motive olmak için
Ricalar
Zanane
öyle bişi yok bizde
Hiçbir sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?