Sürekli ezilen, alay edilen, özgüveni sıfır biri olarak kendimi nasıl toparlarım?

Çocukluktan beri sürekli ezilme sürekli asagilanma süreklilik dalga geçilme. Bıktım artık bu durumdan. Kendime kıyafet almaya gittim bugün orada bile konuşurken halbuki karşımdakiler çocuklar 15 yaşındalardir. Ne kadar saf canım ezik ve aptalca yapıyorum kendimi. Sürekli sessiz bir insanim. Silik bir tipim. Zaten insanlar bana suriyeli diyorlar veya bazı erkeklerin yolda tipe bak dediklerini duydum. Bu halimden çok rahatsızım. Akrabalar içinde bile alay konusuyum sen şunu yapamazsin bunu yapamazsın ben ağlayınca gülüyorlar dalga geçiyorlar yaşım 20 olmuş şu halime bir bak diyorum çok üzülüyorum diğer kızlara bir bakıyorum birde benim halime özgüven sıfır cesaret siz utangaç sessiz ruh gibi ölü gibi olduğumu bile diyen oldu. Kuzenlerim bile bende kıskançlık yapıp ezmeye çalışıyor bir tane arkadaşım olmadı mesela bana kuzenlerimle anlasamadigimi söylüyor büyük kuzenim. Nereye gitsem böyle. Ağlayınca insanlar bana gülüyor. Kendime kıyafet bile almayı bilmiyorum dışarıda çok stres yapıyorum insan içinde yuruyusum bile ezikce nasıl duzelticem bilmiyorum kendimi ağlıyorum halime erkekler de dalga geçiyor benimle hiçbir zaman önemsenen olmadım üniversite sınavını bile kazanamıyorum çalışamıyorum çünkü bu sorunlardan dolayı acıyorum halime

Güncellemeler
4 ay
Kendimi tanımıyorum ifade edemiyorum
Güncellemeler
4 ay
Bu kadar yazdım gören yok mu
Sürekli ezilen, alay edilen, özgüveni sıfır biri olarak kendimi nasıl toparlarım?