6 ayVallahi insanlarla enerjik tutmuyorsa insanları değiştirmeyi daha çok tercih ederim ama hatalarımdan her zaman ders alıp karşımdaki insanı direkt suçlamak yerine acaba bende ne şekilde bir hata var Ben nerede yanlış yapıyorum diye düşünerek O kişiden özür dilemeyi daha doğru buluyorum aynı zamanda mesela bazen yanlış yorumlar yapabiliyoruz bazen yanlış hareketlerde bulunabiliyoruz önemli olan bir insanın yanlışını kabul etmesi ve yeri geldiği zaman kendi kırgınlığını da üzgünlüğünde söyleyerek özür dilemesini bilmesidir. Fakat şöyle bir şey söyleyeyim insanlarla enerjiniz tutmuyorsa insanları değiştirmek daha doğrudur. Bizim de hatalarımız vardır hiçbir hata tek taraflı değildir belki biz o insanı suçluyoruz ama bizim de ona karşı yanlışımız olmuştur ama bazı kişilerle enerji tutmuyorsa bazı kişilerle anlaşamıyorsak ve bazı kişiler bize iyi gelmiyorsa hem kendi psikolojik sağlığımız hem de onun sağlığı açısından uzak durmak daha doğru olacaktır. Çünkü diğer türlüsü iki kişi içinde yorucu olacak arada saygı sevgi kalmayacak ve çeşitli düşmanlıklar olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben genelde ortamı veya insanları değiştirmeyi seçiyorum. Çünkü frekansının tutmadığı bir yerde enerjini harcamak, olmayan bir hesabı denkleştirmeye çalışmak gibi; sadece yorar.
13 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗
- 6 ay
Rica ederim 🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
6 ayBir insanın benimle enerjisi tutmuyorsa ya hasetliği ya fesatlığı ya da riyakarlığı, kaypaklığı falan vardır. Bunlar yoksa herkesle enerjim tutar benim.
11 Yorumla- 6 ay
Harikasın 👍🤗
Düşük enerjili insanlar bir süre yanıma gelip ay enerjim çok iyi geliyor falan derler. Onlar bana iyi gelmediği için sonraki seferlerde benden uzak olmaları gerekir ve uzak olurlar. Bir şekilde denk gelmeyiz. Ben denk gelmemek için dua ederim. Çünkü ben rahatsız oluyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ben önce ortamı değiştiririm, sonra enerjimi korumaya bakarım ☕✨
Enerjim hiç uyuşmuyorsa kendimi zorlamam, uzaklaşırım. Ama her insanda da “enerjim tutmadı” diye kaçmamak lazım; bazen kendi yorgunluğumuz da ilişkileri etkiliyor. Kısacası önce sınırlar, sonra gerekirse mesafe 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,8b cevap paylaştı.
u 6 ayİnsanı siler geçerim. kendimi kimse için değiştirmem. olduğum gibi iyiyim.
13 Yorumla- 6 ay
Harikasın olması gereken de bu zaten 👍👏👏❤️
- 6 ay
<3 🙏
- 6 ay
🙋💞🌹😊
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayİnsanları değiştirim muhtemelern
00 Yorumla
6 ayİnsanları değiştiririm kimse benim enerjimi düşürmez iletişimi keserim aile olsa bile bu konuda çok katıyım
13 Yorumla- 6 ay
En güzeli 👍🙂 insanlar sana uymuyorsa kendini degil cevrendeki insanlari değiştirmrk gerekiyor, kimse icin sekillenmeye gerek yok
- 6 ay
Aynen öyle 👌💫
- 6 ay
👍👍🙂💞
- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
m 6 ayİnsanları değiştirmekle zamanımı harcamam, beni kabul eden böyle etmeli.
11 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Herkesle enerji tutmak zorunda değil, tutsaydi bir skıntı olurdu.. kendini de insanların enerjisine göre değiştirmek zorunda değilsin bazen aynı ortamda bulunmak durumunda kalırsan diplomasi denilen bir şey var... Bir yere kadar idare edilebilinir
10 Yorumla
6 ayAnlık enerji kaybından sonra İnsanları değiştiririm
11 Yorumla- 6 ay
En güzeli 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
6 ayEnerjimi neden öldüreyim. İnsanlar uzak dursun!
11 Yorumla- 6 ay
Aynen öyle 👍
6 ayİnsanlarla pek samimi olmuyorum her zaman mesafeli olup buna dikkat etmeye çalışıyorum.
Çünkü insanlara samimi olunca malesefki hadlerini almayı çok seviyorlar bende bunu kaldıramıyorum bu yüzden kimse ile pek samimi olmuyorum10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı.
6 ayUyum sağlamak benim için kolay ama sadece bana veya topluma gerekli ve çıkarım için olan konularda. Öyle olursa ortamın enerjisine bürünmem mümkün. Benim ve ya karşı taraf için zaman kaybı olursa her iki taraf için de enerji harcamaya gerek yok. Uzaklaşmak icap eder
00 Yorumla
6 ayBenim 15 yıldır bir huyum var yanlış yapanı hayatımdan hadi ordan ediyorum bu sene şimdiden 2 oldu her kese tavsiyem huzurlu özlüyorum
13 Yorumla- 6 ay
Çok iyi yapmışsın gerçekten 👏👏 en doğrusu bu zaten insanlara göre şekil almaktansa onları hayatından uzaklaştırmak daha sağlıklı olur
- 6 ay
Piskolejimi bozuyor lar böylesi ilaç gibi ama seni. Gibi güzel insanları bırakmıyorum güzel günlerde beraber olmak için
- 6 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
enerjinden memnunsan doğru olan insanları değiştirmek ama o da zor bir süreç
11 Yorumla- 6 ay
Haklisin 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
6 ayİnsanları değiştiririm. Bu arada bir soruna "gönder gelsin bakalım" diye yanıt vermiştim. Anca bakma şansım olacaktı ki, bakmak istediğimde sorun kaldırılmış. Ben de o cevabı göremedim. 🙂
00 Yorumla Kendimle bağlaştıramadıpım velakin pislilerin yanında bile durmam bu yüzden tekim.
12 Yorumla- 6 ay
Harikasın en güzeli bu zaten
6 ayÇevremde hayat enerjime uyan insan göremiyorum bilmiyorum 😏 ay burcum kova olduğu için herhalde
11 Yorumla- 6 ay
İllaki vardır
İnsanları değiştirmeye çalışmak nafile bir davranıştır karakterlerini analiz edip ona göre davranmak işine gelmeyenden uzak durmak daha mantıklı bir hareket olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayEnerjimin tuttuğu insanlarla yolun en başında yürürüm/ ilerlerim.. Tutmayan insanlarla da sadece merhaba merhaba olur, daha fazlası olamaz yani.. 👍
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Enerji tutmuyorsa kendimi zorlamam, sınır koyarım; herkese uymak yerine kendimle uyumlu kalmayı seçerim.
00 YorumlaEğer ki kendi enerjimib doğru olduğunu düşünüyorsan insanları değiştiririm , bende problem varsa kendim değişmeye çalışırım ablacimm
00 Yorumla
6 ayEğer kendimi değiştirmem gerekiyorsa mesela ön yargımı kırmak gibi değişmeye çalışırım, onun dışında mesafeli dururum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı.
6 ayÖnce sorunun cevabı bulurum sonra gereken neyse onu yaparım
10 Yorumla aynı stabil enerjiyle yol veririm
11 Yorumla- 6 ay
Ohh miss gibi olur hemde 👍🌸
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İnsanlar değişmez ama biz gideriz. 😏
12 Yorumla- 6 ay
Nereye gideriz 😂
6 ayİnsanları direk çıkarırım
12 Yorumla- 6 ay
Harikasın 👍🌸 en güzeli
- 6 ay
🌸🌸
Ben o insanı değiştiririm
11 Yorumla- 6 ay
En güzeli 👍 insanlar için şekilden şekile girip özünü kaybetmeye gerek yok sana uymuyorsa çevrendeki insanları degistirmen gerekiyor
İnsanlara yol veririm
11 Yorumla- 6 ay
Harika 👍
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Her ikiside değişiyorum
11 Yorumla- 6 ay
En güzeli
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Enerjim tutmuyorsa insanları değiştiririm.
11 Yorumla- 6 ay
Harikasın 👍🌸
6 ayİnsanları, dünyada milyarlarca insan var
13 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍 kendini başkasına göre şekillendirmek yerine kendin olmak en güzelidir , bırak swni seven olduğun gibi kabul etsin ve sevsin kimse için değişme, sana uymuyorsa çevrendeki insanları degistirmen daha mantıklı olur
- 6 ay
👍🏻🍀
- 6 ay
🌸🌿😊
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Etrafımdaki insanları değiştiririm, enerjimi asla.
11 Yorumla- 6 ay
Harikasın 👍🌸 olması gerekende bu zaten insanlara göre şekil almak yerine kendin olmak , sana uymuyorsa cevrwn insanları değiştirmek en güzeli olur
Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. İnsanları tabi, benim enerjim mük
13 Yorumla- 6 ay
Harikasın 👍🌸 olması gerekende bu zaten insanlara göre şekil almak yerine kendin olmak insanlar uymuyorsa enerjini sömürüyorsa yol vermek
- 6 ay
🌸💞🌹
- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
6 ayçevremi değiştiririm :D
11 Yorumla- 6 ay
Harika 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayHiçbiri sadece mesafe koyarım.
11 Yorumla- 6 ay
Ohhh misss gibi olur hemde 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayİnsanları değiştiririm
11 Yorumla- 6 ay
Harikasın 👍🌸 olması gerekende bu zaten insanlara göre şekil almak yerine kendin olmak, sana uymuyorsa enerjini sömürüyorsa yol vermek
Enerjim tutmayan İnsanlarla iletişim kurmam.
14 Yorumla- 6 ay
Süpersin 👍 bir insan sana uymuyorsa enerjini sömürüyorsa yol vermek en güzeli oluyir ,
- 6 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayEnerjimi tutan gelsin
13 Yorumla- 6 ay
Walti yüksek mi peki tutulur mu 😂
- 6 ay
Hislerine güven
- 6 ay
Peki 👍🤗
6 ayInsanları değistiririm
15 Yorumla- 6 ay
En güzeli 👍😊 kendimizi degistirmek yerine çevremizde uyum sağlamayan insanları değiştirmek gerekiyor bizi seven olduğumuz gibi sevmeli ve kabul etmeli , kimse için kendimiz olmaktan vazgeçmemeliyiz
- 6 ay
Birebir aynı düşüncelere sahibiz bu konuda geç cevap icin kusura bakma fark etmemişim.💐💐💐
- 6 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 6 ay
Ya cansın bacımmmsss ya enerjini seviyorum
- 6 ay
Yiaaa tişikkirler 🙏☺️🌸
6 ayİnsanları. Enerjimin bi bildiği vardır😂
11 Yorumla- 6 ay
Bencede 👍😂 insanlar sana uymuyorsa enerjini sömürüyorsa en güzeli insanlara yol vermek
Enerji değiştirilebilen bir şey mi :ss
16 Yorumla- 6 ay
Tabiki , onun kişiliğine uygun şekil alırsın kendini değiştirirsin , farklı bir kimliğe bürünürsün mizahi bir yapın vardır ama karşındaki insan sevmiyir diye ciddi takilirsin gibi gibi kısaca sen sen olmazdin karşındaki insana göre şekil alırsın enerji değişimi budur
- 6 ay
İşte oyuzden enerjini değil sana uymayan çevrendeki insanları degistirmen gerekiyor seni seven olduğun gibi kabul etsin ve sevsin ,
- 6 ay
Harikasın 👍🤗👏🌺
- Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı.
6 ayİnsanları 😆😆😆
11 Yorumla- 6 ay
Harikasın 👍🌸 insanlar sana uymuyorsa enerjini sömürüyorsa yol vermek en güzeli
Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Enerjim uymuyorsa muhatap olmuyorum
14 Yorumla- 6 ay
Harikasın 👍 En güzeli de bu canım 👍🤗👏💞
- 6 ay
Rica ederim 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰
6 ayİnsanları değişiyorum Herkesin hayatı şartları farklı herkesin enerjisi uymaz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayGitmeleri için enerjimi yükseltirim🤭tek faz trifaze merkez
00 Yorumla
6 ayİnsanları değiştiririm tabikide 😅enerjim tutmuyorsa enerjimin vardır bi bildiği
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 aygenelde o ortamı değiştiririm baktım ki halen aynı durum o zmn o ortamdan uzarımm ;))
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hatam varsa düzeltirim elimden gelirse. Yoksa insanları😇
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı.
6 ayBu yaşdan sonra kimseyi çekemem hayatıma bakarım yoluma bakarım giden güle güle
00 Yorumla
6 ayGtüne tekmeyi korum ahaha kimse için kendimi değişmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEnerjisi düşük insanlardan uzak durmak lazım
21 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍
İnsanları değiştiriyorum
10 Yorumla
6 ayİnsnaları frekansım tutmamıştır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 6 ayİnsanları değiştiririm
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 6 ayEnerjimi değiştiririm, ön yargıya gerek yok
10 Yorumla
6 ayAyni ortamda bulanmam ya
11 Yorumla- 6 ay
*bulunmam
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. İnsanları değiştirmek gerekir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 ayBiye enerjimimdeğiştireyim ki
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Insanları
12 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍 insanlar sana uymuyorsa kendini degil cevrendeki insanları değiştirmek gerekiyor , kimse icin sekillenmeye gerek yok
İnsanları değiştirmek lazımmış 🥲
11 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍 hic kimse icin sekillenme insanlar sana uymuyorsa kendini degil cevrendeki insanlari değiştir
6 ayO Ortamda bulunmamaya çalışırım
11 Yorumla- 6 ay
En güzeli 👍🙂
İnsanları değiştiririm eğer değiştiremezsem de enerjimi değiştiririm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. İnsanları..
11 Yorumla- 6 ay
👍😊
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım