Yaptığınız iş veya hareketleriniz vs genel anlamda her konuda eleştiriye gelebiliyor musunuz?

Yaptığınız iş veya hareketleriniz vs genel anlamda her konuda eleştiriye gelebiliyor musunuz?

Evet kesinlikle eleştiriye açık birisiyim. Beni zaten tanıyanlar bilenler bilir. Zamanında yaptığım hatalara rağmen kim ne dediyse hepsini de uygulamaya çalıştım dinledim. Kimseye karşı gelmedim. Çünkü birisi dışarıdan bir şey diyorsa illaki benim görmediğim bir şeyi görüyordur demektir. O yüzden insanları dinlerim. Zamanında kafamın dikine çok gittiğim için ailemi dinlemediğim için bazı hatalar yaptım o zamanlardan da ders aldım artık insanları dinliyorum.
Karşıdaki kişiyi kaale alıyorsam eleştiriyi kabul ederim samimiyetimin olmadığı mesafeli bir insan eleştiri yaparsa haklı olsa bile sert çıkarım. Daha beni tanımadan neye göre hakkımda yorum yapıyo
Ben eleştiriye açığım ama herkesten geleni ciddiye almıyorum diyebilirim 😄 Eleştiriyi kim yapıyor, nasıl bir dille söylüyor, gerçekten geliştirmeye mi çalışıyor yoksa laf mı sokuyor, bunlara çok bakarım. Yapıcıysa sonuna kadar dinlerim, hatta hoşuma bile gider 😊 Ama kırıcı, küçümseyici bir tondaysa otomatik filtreye düşüyor diyebilirim 🚫💜
Cevap
22Cevap
kimin eleştirdiğine bağlı

hayır
Eleştirme hakkına sahip insanlar eleştirebilir
Eleştiri istediysem açığım istemediysem fikirleri onlarda kalsın
Olumsuz eleştirilere daha az açığım ama yararlı eleştirilere açığım
Abartılmaz ise, saçma sapan konuşulur ise, dur derim ✋
Eleştiriye açık birisiyim ama eleştiri ile hakaret arasında ince bir çizgi var
Değilem beni benden başka kimse eleştiremez
Yoo elestircem dbishs
Sus konuşma dhkshs