Kişilik & Karakter Eleştiriye açık biri misiniz? Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yapıcı eleştiriye açığım ama eleştiri altında yargı içeren hiçbir şeye açık değilim. Eleştiriye açık biri misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet açık biriyim dikkate almam sadece o kadar. 1 5 Yorumla Competitive +1 yıl Senin kadar umursamaz olsam mutlu olacağım eminim sbhshd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Denemiyorsun 😃 Yorumla Competitive +1 yıl Benim yapıma ters 😬 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Valla kusura bakma ama gerekiyorsa yapını değiştireceksin. Çünkü bu şekilde bir yere varamazsın sürekli negatif negatif bir süre sonra patlak verir işin içinden çıkamazsın. 😃 Yorumla Competitive +1 yıl Patlak vermeyi bekliyorum ben ne olacak çok merak ediyorum, bir şey olmadan değişemiyorum ben. 😀 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Eleştiri açığım Evet fakat Kimden ve nasıl geldiği benim için oldukça önemli 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kim olduğuna bağlı. Sıradan ve gereksiz insanların eleştirilerini dinlemem bile. 1 0 Yorumla
neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim biriyse sorun olmaz ama haz almadığım biriyse pek şaapmam 1 5 Yorumla Competitive +1 yıl O zaman ben eleştirebilirim Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Tabi Yorumla Competitive +1 yıl Şu an eleştirecek bir şeyin yok ama on numara beş yıldızsın Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Fati mutlu hissediyor jfjf Yorumla Competitive +1 yıl Ne mutlu ona sjdjjdjd Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Tabikide değilim. Cunku ben mukemmelim. Elestirilecek hiç bir yanım yok 😂 1 4 Yorumla Competitive +1 yıl Kimse dört dörtlük olamaz. 😀 Yorumla --Nightmonarch +1 yıl Ben hariç kimse 😂Oldukça da mutevaziyim Yorumla Competitive +1 yıl Eminim öyledir. 🙂 Yorumla --Nightmonarch +1 yıl Teşekkürler 😃 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Açık biriyim tabii ki, hatta severim. Bende gördüğü olumsuz ve olumlu yanları, aşırılıkları söyleyen birine daima saygı duyarım. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Kimin ve nasıl yaptığına göre yeterince evet 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet defalarca dile getirsem de yapay övgülerden başka bir şey alamadım 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet ama kimin ne amaçla neden yaptığı önemli bir etken 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olması gerektiği gibi yapıldığı sürece bir sıkıntı yok eleştiri diye hakarete de izin vermem 1 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Herkes benle aynı düşüncede olacak diye bişey yok. Sevmeyenimiz illaki olacak. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Haklı eleştirilere açığım 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Açığımdır ama seviyeli bir eleştiri olmalı. 1 0 Yorumla
06Objektifiyiniyet06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl değilim ben narsist biriyim 1 3 Yorumla Competitive +1 yıl Farkında bir narsist görmek şaşırtıcı. Yorumla 06Objektifiyiniyet06 +1 yıl sevindin mi :D Yorumla Competitive +1 yıl Sevindirici değil ya narsist olmak çok kötü bir, bir an önce iyileşmeniz gerekiyor. 😐 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeri geldiğinde. 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Öyleyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet açık biriyim dikkate almam sadece o kadar.
Senin kadar umursamaz olsam mutlu olacağım eminim sbhshd
Denemiyorsun 😃
Benim yapıma ters 😬
Valla kusura bakma ama gerekiyorsa yapını değiştireceksin. Çünkü bu şekilde bir yere varamazsın sürekli negatif negatif bir süre sonra patlak verir işin içinden çıkamazsın. 😃
Patlak vermeyi bekliyorum ben ne olacak çok merak ediyorum, bir şey olmadan değişemiyorum ben. 😀
Eleştiri açığım Evet fakat Kimden ve nasıl geldiği benim için oldukça önemli
Kim olduğuna bağlı. Sıradan ve gereksiz insanların eleştirilerini dinlemem bile.
Sevdiğim biriyse sorun olmaz ama haz almadığım biriyse pek şaapmam
O zaman ben eleştirebilirim
Tabi
Şu an eleştirecek bir şeyin yok ama on numara beş yıldızsın
Fati mutlu hissediyor jfjf
Ne mutlu ona sjdjjdjd
Tabikide değilim. Cunku ben mukemmelim. Elestirilecek hiç bir yanım yok 😂
Kimse dört dörtlük olamaz. 😀
Ben hariç kimse 😂
Oldukça da mutevaziyim
Eminim öyledir. 🙂
Teşekkürler 😃
Açık biriyim tabii ki, hatta severim. Bende gördüğü olumsuz ve olumlu yanları, aşırılıkları söyleyen birine daima saygı duyarım.
Kimin ve nasıl yaptığına göre yeterince evet
Evet defalarca dile getirsem de yapay övgülerden başka bir şey alamadım
Evet ama kimin ne amaçla neden yaptığı önemli bir etken
Olması gerektiği gibi yapıldığı sürece bir sıkıntı yok eleştiri diye hakarete de izin vermem
Herkes benle aynı düşüncede olacak diye bişey yok. Sevmeyenimiz illaki olacak.
Kimden geldiğine bağlı
Haklı eleştirilere açığım
Mantıklıysa evet.
Açığımdır ama seviyeli bir eleştiri olmalı.
değilim ben narsist biriyim
Farkında bir narsist görmek şaşırtıcı.
sevindin mi :D
Sevindirici değil ya narsist olmak çok kötü bir, bir an önce iyileşmeniz gerekiyor. 😐
Açken değilim
Evet.
Pek değil
Sonuna kadar hemde :)
Yeri geldiğinde.
Öyleyim