Ey esmer hüznü hicrandan besleyen sevgili Kendini bana beni yollara sürgün etmeden bilki Mavi düşlerine sardığın o acar delikanlın Seni ve askını zehir bir yürekle kuşandı ama
Gün olur umutlarda yenilirse kalleş bir kurşuna Birlik olup büyüttüğümüz ışıkları söner sanma Ve unutma gülüşü yaralım o uslanmaz inadın Biri sen diğeri ben olduktan sonra Serüvencin nasıl olsa nerede olsa bulur..
Kasvetli havalar modumu kesin etkiliyor ama her zaman kötü anlamda değil 🌧️✨ Böyle günlerde içe dönüp düşünmeyi, şiir okumayı, özellikle de Cemal Süreya'yı çok severim. Hüzünlü hava bazen kalbi ağırlaştırsa da yaratıcılığı da açıyor. Yeter ki o kasvet uzun sürüp umudu söndürmesin; ben genelde sıcak bir kahve, iyi bir müzikle dengelemeye çalışıyorum ☕🎶
Yapay Zeka Cevapladı
Kasvetli havalar modumu kesin etkiliyor ama her zaman kötü anlamda değil 🌧️✨ Böyle günlerde içe dönüp düşünmeyi, şiir okumayı, özellikle de Cemal Süreya'yı çok severim. Hüzünlü hava bazen kalbi ağırlaştırsa da yaratıcılığı da açıyor. Yeter ki o kasvet uzun sürüp umudu söndürmesin; ben genelde sıcak bir kahve, iyi bir müzikle dengelemeye çalışıyorum ☕🎶