Çok sıcak havalar beni bunaltıyor ve çok aksi oluyorum. Kimse aramasın, kimse bir şey sormasın, kimse dibime kadar konuşmak için gelmesin istiyorum. Ama soğuk sert havalarda benden güzeli yok. 😅
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Evet genellikle aşırı sıcak olmayan ilkbahar havaları insanın kendini daha çok ev dışına atmak istemesine, dolayısıyla enerjik olmaya destek oluyor. Kapalı havalar her zaman beni daha çok uyumaya teşvik etmiştir.
Evet, etkiliyor. Hele de soğuk, kapalı, yağmurlu havalarda hiç uyanasım gelmiyor. Uyandığımda gözümü güneşe açtığımda da modum bir anda yükseliyor ve yataktan fırlıyorum adeta.
Bence çok etkili. Hava kötü diye morali olmayan hatta dışarı bile çıkmayan insanlar var. Bence manasız. Tamam havanın kötü ve ya iyi olması ruh halini etkiler fakat yapacağın işi ya da dışarı çıkman gerekiyorsa bunu etkilememi.
Yani genel olarak yaz aylarını pek sevmiyorum. Fazla sıcak ve mayıştırıcı. Bu sebeple yaz aylarında daha böyle bir yatakta kalasım gelmiyor değil. Kışı daha çok seviyorum ve havanın şu an esmesi bile beni mutlu ediyor, üşüyorum.
Uykumu alıp alamamamla alakalı tamamen benim bu durum çünkü yeri geliyor yağmurlu havada zımba gibi oluyorum yeri geliyor güneşli havada Garfield gibi dolanıyorum hava benim için şartlanmıyor bence. 🤷♀️🤭😅