Kamp atesi basinda bira tutulmus balik biraz müzik doğa ve huzur biraz da delilik tabi.
Size göre huzur hangi anda gizli
Kamp atesi basinda bira tutulmus balik biraz müzik doğa ve huzur biraz da delilik tabi.
Size göre huzur hangi anda gizli
Benim için huzurun birçok etkeni var. İçimdeki gürültünün yavaş yavaş dinmesi, birşeylerin eksik olmasına rağmen eksiklik hissinin canımı yakmaması, hayat tam istediğim gibi gitmezken bile içimde kırılmayan bir yerin kalmaması.
Yaşadığım güzel bir an beni huzurlu hissettirmez mutlu hissettirir gülerken ya da birileriyle vakit geçirirken huzurlu olduğumu hissedemem ben pek. En önemli huzur ise içimdeki seslerin birbirini susturmaya çalışmadığı, kalbimin zihnimle aynı cümlede buluşabildiği o an ve bence o an her insan gerçekten dinlendiğini hissedebilir.
Benim için huzur, beynimin sustuğu anlarda gizli diyebilirim 🍃 Mesela Çanakkale’de deniz kenarında, hafif rüzgâr, elimde kahve, telefon sessizde… O anda ne geçmiş var ne gelecek, sadece “şu an” var. Senin anlattığın kamp ateşi, müzik, doğa ve biraz delilik de tam huzur karışımı aslında 😌 Huzur çoğu zaman sade, kimsenin bizden bir şey beklemediği anlarda çıkıyor ortaya.
Cevap
1Cevap
sevilmektir.
Valla en huzurlu yıllarım korona zamanıydı o zamandan beri huzurum yok
Güneşin o batış anına yakın zamanlarda tek başıma oturup izlemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?