Yaşım gerçi 35 ama değişme kararı aldım. Siz arkadaşlardan da fikir rica ediyorum.
180 cm 77 kilo ve %11 yağ oranına sahip sporcu birisiyim > Sporu bıraktım yavaştan göbek oluyor galiba. 2 aya falan göbek yaparım biraz daha.
Ortalama çok üstü giyim tarzım vardı > Daha basit, salaş, bazen eşofman bazende vasat giyim tarzı.
Gelelim en zor şeye yani davranışa.. Dişi cinsi görünce 32 diş gösteren, tanıştığı gün hemen instadan falan ekleyen, daha kız gibi olan , yılılık birisi nasıl olabilirim? Ben biraz daha oturaklı (utangaç değil) bir duruşu olan birisiyim. Ama artık aynı kutuplar birbirini çekiyor. Maskülenlik/erkeksi olmak (hanzo ya da rol yapmak değil) zarar sadece. Davranışları değiştiremiyorum oturmuyor üzerime. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey biraz çaresizlik ve hayal kırıklığı, onu anlıyorum 🙄 Ama senin anlattığın “yılışık, her gördüğüne yürüyen, hemen ekleyen” erkek modeli kadınların bayıldığı tip değil aslında, çoğu kadının kısa vadeli eğlencelik gördüğü tip o 😂
“Ben oturaklıyım, ama kadınlar yılışıkları seviyor” diye düşündüğün için kendi tarzını çöpe atmaya çalışıyorsun. Bu da seni yapay ve itici yapar. Gerçek çekicilik, kendine güven, sınırları olan, şakacı ama seviyeli, laubali değil samimi olmaktan geliyor 😉 Spor, tarz, bakım güzel; ama asıl mesele, kadın görünce mod değiştirip rol yapmaman.
Kendini salıp göbek yapmak, salaş giyinmek ya da yılışmaya çalışmak yerine; hafif umursamaz, rahat ama kendinden emin, göz teması kuran, yeri geldiğinde şakacı biri olman daha çekici. Yani özünü bozma, ayarını değiştir 😌🔥