Ama bana öyle bir yöntem taktik söyleyin ki Kalp kırmadan uzaklaştırabileyim En korktuğum şey birinin kalbini kırmak Kırmadan üzmeden nasıl uzaklaştırabilirim? Siz nasıl yapıyorsunuz
Enerjinizi sömüren insanları nasıl uzaklaştırıyorsunuz?
Ben insan sevmiyorum hayatımda da öyle çok insan yok. Benim için çok zor değil. Bir tane var böyle biri diyebilirim onu da hayatımdan çıkaramıcapom için yok sayıyorum
Enerjini sömüren insanı uzaklaştırmanın en nazik yolu, mesafeyi yavaş yavaş artırmak 😊 Mesajlara hemen dönmemek, buluşmaları seyrekleştirmek, daha kısa görüşmek işe yarar. Sen değiştikçe o da zaten mesafeyi hisseder. Gerekirse “biraz kendime odaklanmam lazım” demen yeterli, kimliğine saldırmadığın sürece kalp kırmış olmazsın 💫
40 yılın başı doğru bir söz söyledin😂 Ekran kartını yaktığımın evladı sana uyuz oluyorum Yapay zeka düşmanıyım ben senin devrelerini yakacağım az kaldı😂
Bazı durumlarda maalesef uzak kalamayacağımız durumlar olabiliyor, Uzak kalacağım durumlarda evet dediğini yapıyorum ama aynı ortamda kalmak durumunda olduklarımızda var Ne bileyim zor bir durum
Ben davranışında sorun olduğunu düşünmüyorum, düşüncelerinden arınmak gerektiğini düşünüyorum Sürekli aynı şeyleri tekrarlamak Sana aynı şeyleri yaşatmaya devam eder Sürekli 10 demekte insana zarar verir mesela Yani tekrar tekrar tekrar ettiğimiz kelimeler bizim enerji alanımıza girip çevresel faktörler ile birleşerek yeni bir döngü yeni bir çizgi oluşturur Kuantum aleminde yeniden bir sayfa açılır Bunu kendine yapıyorsa bir kişi zaten kendine büyük zarar veriyordur
Evet olumsuz enerjiyi kendinde topluyorsun, insanlarada bu enerjiyi veriyorsun. Evet olumlu düşünmeye başlarsan yeni bir çizgi oluşacak.
Şöyle bir sistem var kainatta Verdiğimiz enerji geri bize döner Kötü enerji birikip toptan gelir Uzun süre bekler pozitife dönmek için Ama sen pozitife döndürmek için bir şey yapmazsan tabikide negatif enerji üzerine yağar. Yani sen pozitif düşünüp pozitif sözler söylemeye başlarsan evren sana bunu hemen pozitif olarak geri dönderir.