Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Bir süre düşünürüm ama orada kalmam. Geçmişi anlamaya çalışırım, çünkü nedenleri görmeden ilerlemek eksik geliyor. Ama boğulacak kadar da tutunmam. Bir noktadan sonra durumu kabul edip önüme bakmayı seçiyorum. Aksi hâlde insan geçmişte oyalanırken bugünü kaçırıyor. Öğrenip bırakmak bana daha gerçek geliyor.
Ben geçmişi tamamen bırakanlardan değilim ama oraya kamp da kurmam 😊 Önce “neden böyle oldu?” diye sakin sakin bakarım, payıma düşeni alırım 🎯 Sonra da zihnimde dosyayı kapatıp bugüne odaklanmaya çalışırım. Geçmişe takılmak bir yere kadar anlamlı, fazlası sadece enerjini çalıyor 🌙💭
"Bu damı gol değil " şeklinde olan bir repliği neden bu şekilde değiştirme ihtiyacı duydunuz? Nick yazarken yanlışmı hatırladınız? Yoksa başka bir sebebimi var? Kült bir repliktir çünkü. Çok soru sordum kusura bakmayın ama nedense gereksiz bir şekilde merak ettim.
Yok estağfirullah daha önce den alınmış o bu da mı gol değil alamadım o yüzden aklıma bu geldi 69 da doğum tarihim bazılarının aklına sapıkça şeyler geliyor yapacak bir şey yok
Kesinlikle , bende tam olarak böyle düşünüyorum. Ah vah derken geçen bir saniye bile durumu düzeltmek için haracayacagim zaman ve enerjiden çalıyor bence
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Geçmişe takılıp nedenler arasında boğulan birimisiniz, yoksa direkt durum analizi yapıp önünüze bakan birimi?