Bu his beni fena yaralıyor nası aşacağım?

Bir tane çifte rastladım gerçekten çocuk olmak istediğim kişi eşi de sevmek istediğim kişi diyebilirim. Ama aramızda fark var çünkü ben ne kadar çabalarsam çabalayayım ne o çocuk kadar çekici olabilirim (yakışıklı biri) veya o çocuk kadar erken yaşta sevdiğimle karşılaşıp öyle mükemmel bir ilişki kurabilirim. 25 yaşındayım. Onlar ise 20 yaşında tanışmış kendilerini geliştirmiş beraber büyümüşler. Mesele aslında aşkı bulmak da değil. İkisi de azimli birbirleriyle uyumlu ve başarılı insanlar.

Ben ne kadar başarılı olursam olayım karşıma benim gibi biri çıkacağına da inanmıyorum çünkü çocuk cana yakın ailesi tarafındna iyi yetiştirilmiş özgüveni her zaman tavan olan birisiydi. Ben küçük şehirde kendi başıma büyüdüm babam 20 yıl boyunca televizyon izledi :D Kendimi geliştirdim 200 civarı kazanıyorum ama sosyal anlamda 0 ım iyi de görünmüyorujm (kendime bakıyorum ama yakışıklı olduğumu asla düşünmüyorum çekici değilim yani erişebileceğim bişe değil o)

Bu düşüncelerden nasıl kurtulacağımı da bilmiyorum. 20 yaşında olsaydım derdim ki benim gibi birini bulurum ama 25 yaşına gelmiş bir kadın ya geçmişinde bir sürü sevgilisi olmuş hayatın her şeyini yaşamış oluyor ya da ilk bahsettiğim örnek gibi dengini bulmuş oluyor. Benim dengim olan kimse yalnız değil veya geçmişi çok kötü. Aşamıyorum bu düşünceleri 25 geç bi yaş değil ama yine de aşamıyorum beğenilen biri olsaydım bu durumda olmazdım.

Güncellemeler
4 ay
burada bile yalnızız bu ne mk
Bu his beni fena yaralıyor nası aşacağım?