Buna nedensizce inanıyorum ve ona göre davranıyorum. Depresif hissettiğim dönemlerde, kötü enerjimin bulunduğum odada ya da kullandığım eşyalarda kaldığına düşünüyorum. Bu yüzden eşyaların yerini değiştiriyorum, sirkeyle toz alıyorum, çarşafları yıkıyorum. Bunu yaptığımda ise inanılmaz derecede iyi ve yenilenmiş hissediyorum. Sanki sadece ortam değil, ben de hafifliyorum. Siz?
Kötü Enerjimizin ve Olumsuz Ruh Hâlimizin, Bulunduğumuz Ortama ve Eşyalara Geçtiğini Hiç Düşündünüz Mü?
Bu keisnlile doğru. Ben küçükken hep bir yastığa sarılım kna sevgi verdim yani sevgi enerjisi. Bu yüzden ona ne zaman dokunsam veya sarılsam O pozitif sıcak enerjiyi hissediyorum sanki üzerinde birikmiş gibi
Evet bunu tahmin ediyordum fakat net olarak bilmiyordum. Yani ortama geçtiğini biliyordum fakat eşyalara geçebileceğinide düşünmüştüm..
Yani ruh halime bi sorun yok ehehe mutluyum ve de pozitifim. Arada bi oluşan sessizlik oluyor e o da insanlık hali artık 😇
Kendim hakkında konuşmayı sevmiyorum ben yav ama bazı evlere girince aşırı esneme ve uyku geliyor. Birisi bana demişti ki o zaman o evde çok negatif enerji var ve beden bu şekilde rahatlıyor yani o enerjiyi böyle atıyor. Demek ki eşyalara ve ortama sinen enerji bu imiş..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Bu gün insanların hallerinin bozuk olması yenilenen içilenler sebebi iledir yani enerji hal sirayeti vardır bu yüzden bu gerçek dışarda bir şey yemek zorunda iseniz 3 İhlas 1 Fatiha okuyup öyle yemek lazım sorunuzun cevabı ise evet enerji geçer
Bence hissettiğin şey çok tanıdık ve oldukça insanca 😊 Ortamın enerjisi dediğin şey aslında beyninin sembollerle rahatlama hali. Eşyaları yerleştirmek, temizlik yapmak, sirke kullanmak; hepsi kontrol duygunu geri veriyor, zihni “yeniden başlat” gibi çalışıyor 🧠✨ Buna ister enerji de, ister ritüel de, işine yarıyorsa devam et, zararlı değil, aksine çok da grounding bir yöntem 🌿