Soruma Hoş Geldiniz,
Eskiden yarınları çok önemser ve hep yarınlar için çalışır çabalardım. Bir zaman sonra hepsinin boşa olduğunu gördüm. Biz yarınlar için çabalarken günümüz şey oluyor. Yarınların canı cehenneme! 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Eskiden yarınları çok önemser ve hep yarınlar için çalışır çabalardım. Bir zaman sonra hepsinin boşa olduğunu gördüm. Biz yarınlar için çabalarken günümüz şey oluyor. Yarınların canı cehenneme! 😅

Cevap
5Cevap
Ani yaşayıp tadını çıkartmak ama bunu yaparken de yarınları düşünüp tükenmemek ve tüketmemek.
Hımm 😅 aslında anın tadını da çıkarıyordum ama en çok yarınları bekliyordum, hayalleri filan, biliyorsun zaten az çok 😅
Yarınlar tüketti beni 😅
youtube.com/shorts/uOsWSS5uoo4?si=2Cip5vYXhQIxEgbO
Yarınlar elbet bugün olacak o yüzden anı güzel yaşayıp, yarınlara hazırlık da yapmak lazım. Ama ben anı yasasyayim artık yaş malum.
Ve umarım hayallerin gerçek olur.
Hayal kalmadı ki suya düştü hepsi. Hayal yokken hayal kırıklığı da yok. Oh mis beklenti yok. 😅
Gelişi güzel azdan az çoktan çok gider 😅
Rabbim sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu bir ömür nasip eylesin sen ve sevdiklerin ile birlikte 😅
Ne var sanki yaşında 😅her yaş en güzel yaştır o kadar 😅o kadar ulann😅
https://youtu.be/wX0dp0-BDIQ?si=tZsNxpCKcm2AeSOb
O kadar...
Anı yaşamak daha değerli kral
Kesinlikle Barış 😅bugün mutlu olmalıyız 😅
https://youtu.be/A8qJ-sTf_ac?si=8FnH-nnYbTA1_Viw
Aynen abi :D
EyvAllah 😅O zaman huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅çokça kocaman
Saol sana da huzurlu bol mutlu günler dilerim 🙏😅
Sende sağol 🌸😅🌸 Teşekkür ediyorum
Anı yaşamak daha güzel ama yarını da düşünmek lazım çok uçlarda olunca ikiside güzel olmuyor dengelemek en iyisi
Valla hiç artısını görmedim yarınları düşünmenin 😅hatta düşünceli insan olmak bile kötü sömürür kullanırlar faydalanmaya çalışırlar 😅 rahatlığımdan rahatsız olur çevremdeki herkes 😂 nasıl insan der 😂bu adamın hiçbir şey umrumda değil ki
En iyisi sektör etmek
Ne güzel söyledin 😅valla en sevdiğim şey sektör ediyorum canları cehenneme 😅azdan az çoktan çok gider 😅
Gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
Sağolasın, sana da mutlu akşamlar 🙏
EyvAllah sende sağol 😅
https://youtu.be/C_TG2uzC2CE?si=LpdZ4HjoAR7PVeLe
Hahaha eyvallah reis şarkı için 😂
EyvAllah kanka 😅dükkanda dans ediyordum az önce o şarkıda 😅keyifli dinlemeler
Anı yaşayıp tadını çıkarmak ama yarınları da unutmamak lazım biri eksik olursa diğeri yarım kalır ikisi bir arada en güzeli 😀
Hımm, bilmem, ben yarınları top yekün sektör ettim. Hiç umrumda değil. Bugün iyi olayım mutlu olayım. 😅
Yarınlardan hiç iyi şeyler görmedim hep hüzün acı...
youtube.com/shorts/XsWK4NEjQWM?si=eB6OoFv0Xt45W7kU hele bakın bakın heleeee
youtube.com/shorts/uOsWSS5uoo4?si=NOx3mTaY4UI5TcCT
Yarınlarrrrr
Hiçbir şeyin garantisi olmayan bu hayatta, anı yaşamak çok kıymetli güzel
Kısa ve öz, kesinlikle ya, eşşek kafam çok geç kaldım çok 😅
youtube.com/shorts/ijV1l9oJDDA?si=jRuvcuLqxzC0zZw9
İkisi de önemli fakat bence anı yaşamak daha değerli an yaşandığı sürece yarınlar da değer kazanır
Evet hiç önemi yokta değil yarınların ama asıl mesela yarınlar yüzünden bugün mutlu olamak. 😅
Her şey vaktinde güzeldir. Ertelemek insanın kendisine yaptığı ihanet gibi bir şey. 😅
Yani yarının garantisi yok ki 😅bugün mutlu olalım olmalıyız 😅
Her gün mutlu olalım 😅o gün mutlu olalım yani 😅
İlerde şu olur bu olur falan filan zorlamamak lazım 😅canı cehenneme 😅
Sence'ne katılıyorum 😅
https://youtu.be/Ae7iePAUV14?si=b618JBmEhTW7iLuz
Ben de sana katılıyorum söylediğin her şeye bu arada sarki çok güzelmiş
Teşekkür ederim, sevindim katıldığın için. 🌸
Çok sevdiğim bir parça slow 😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅
Hoşçakal 👋🏻🌸
EyvAllah 🍬😅
Yarınları düşünmeden yaşamak yapılacak en büyük hatadır
Yarınları düşünmek en büyük hatam oldu. 😅
Hep güzel günleri düşündüm. Çalıştım çabaladım çok param oldu arabam motorum her şeyim oldu ama istediğim gibi olmadı istediğim de olmadı
Maaşallah bak bu genç yaşında bir çok şeyi başarmışsın ben hiç birini yapamadım hiç bir şeyin sahibi olamadım gelecek kapkaranlık şimdide öyle mal gibi oturuyorum yakışıklı da adamsın ne engel var ki sen geleceğine yatırım yapmaya devam et
18 seneden beri çalışıyorum. 18 sene çalıştım 4 sene boyunca..
Ev de aldım ama sattım. 2 konut kredisi kapattım. Kredi kartım 2 trilyondu zar zor kapattım 700 e düştü. 😅
Kırıp attım kartı lazım olursa telden kullanırım diye 😅
Yuva kurmak istedim tüm hayallerim eşim ileydi doğma büyüme İstanbul da yaşıyorum ama gezmedim hep eşimle gezerim dedim hayatıma girenler acıttı sömürdü kullandı tek eksiğim aşk harici çok şükür 😅
Yatırımı bıraktım valla dağıtıyorum şimdi 😂çoluğa çocuğa 😂😅😂 yeğenlerime aileme 😂
Bu saatten sonra çok zor piyasa kötü ülke berbat
Elinde açıkmış maşallah aşk da gelir merak etme sen Allah gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı
Elim açıktır Allah için. Çok zararını gördüm. Borç verdiklerim yüzünden 4 sene gece gündüz çalıştım. 😅
Bana bahşiş verilimce mutlu oluyorum bende veriyorum o yüzden sonra küçükken bana harçlık veren abiler amcalar teyzeler olurdu mutlu oluyorum yine bende öyle yapıyorum 😅 ölüm var anasını satiym 😅 herkes birikim yap diyor çevremde niye yapayım ki diyorum 😅 hiçbir şey de gözüm yok hevesim yok 😅
Anı yaşamak daha değerli yarınlarsa sadece yatırım
Evet yatırım ve riskli garantisi yok ama bugün elimizden geleni yapabiliriz mutlu olmak için iyi olması için 😅 hoşumuza giden ne varsa yapalım 😅
youtube.com/shorts/A7nJWsuvbuI?si=CzircoXgd775ZdNp
Ricalar ve teşekkürler kanka 😅ben çoktan kaybettim hiç umursamıyorum canı cehenneme 😅 yemişim yarınları 😅
Yes yes yes 😅aklımda biri var bir kardeşim o sen misin 😅lanet olası pislikler olası lanet pislik chappie dkkdd
Oo sen nerelerdesin bayadır yoktun nasılsın iyimisin? Anı yasamak her zaman daha iyidir geçmişe dalınca en azından güzel bir anı olarak kalır
Hımm yoktum, tamir tadilat iş güç ailem çocuklar ilgileniyorum. Eskisi gibi aktif değilim burada. 😅Çok yoğun geçiyor. 😅
Çok şükür iyiyim peki ya sen, sen nasılsın 😅
Mantıklı çok güzel bir düşünce katılıyorum 😅🌸😅
https://youtu.be/aX6SXLfexco?si=gkv_BiTKWpnS6hqY
İyiyim, teşekkür ederimm, aman buraları da boş bırakma ha , şarkı da güzelmişş
Allah iyilik versin. Sevindim. 😅Gelmeyi düşünüyorum daha çok. Aktif olmayı. 😅
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin. 😅
Bunu dinledin mi nasıldı?
youtube.com/shorts/8bvEqCih09A?si=ia18xzG7zYJn_zif
Ya da bu
youtube.com/shorts/K_W4CweVQSg?si=xc8dl3YFoSnKiEJy
Ya da bu
youtube.com/shorts/woKm8sEEhdg?si=o68LGT88YdivzEOJ
Bu da olabilir
youtube.com/shorts/PhKW_fS31Rg?si=Hw-WPkSUu2D61QkG
Şarkı hepsi 😅
youtube.com/shorts/E84dkKps7zs?si=751rkbMAj56hZCpo
Mikrofon almayı düşünüyorum 😅 daha profesyonel için
youtube.com/shorts/qxpL5wPO5ns?si=j0TlNbgFeqE3Pnir
Vayy be bravo sana çok güzel sensiz gün doğmuyor şarkına baylıdım profesyonel mikrofon alıp denemelisinn
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin. 🌸😅🌸 Eskiden daha çok söylerdim 😅niyetim var 😅daha çok rap seviyorum 😅melankolik özellikle 😅şey annemin sesi daha güzeldi annem çok söyler 😅 kayıtları var 😅
Yaa demek ki genetik sesinin güzelliği ne güzel daima mutlu ol böyle😇
Bilmem annemin ki güzeldir yanıktır kolu komşu gelirdi hep 😅bizde akşamları parkta söyleriz söylerim yıllardır 😅ablalar teyzeler çocuklar ile 🌸
Sen çalışıyor musun 🌸
Ben mezunum kpss hazırlanıyorum
Vay be hala kaldı mı böyle aile bağı mutlu oldum senin adına
Hımm, Allah kolaylık versin. Kpss zor. Ülkemizde çok zor. Rabbim okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun 🌸
Ablalar teyzeler komşular oluyor ya 😅ben hep mahallenin çocuklarıylayım 😅evime gelirler kalırlar 😅 arkadaşım yoktur pek 😅
Ailemle de sıkıyız 😅her hafta anneme giderim harçlık veririm oturur yer içer dizi izleriz 😅 istediklerini de alırım ne olursa 😅
Senin gibi evlat bulunmaz gercekten hayırlı evlatsın ben ailemden kurtulma derdindeyim belli bir yaşa gelince durulmuyo ya
Sağol senin güzelliğin ama neden aileden kurtulma derdindesin?
Bende geçtiğimiz sene ayrı eve çıktım. Mahalleden bir kardeşim var ev arkadaşı 2012 den beri yanımda. Resimleri düzeltiyorum mesela çocukların 3 bin resim var face de paylaşacağım. 😅 Başıma bir şey gelirse çöp olmasın tekniğini resimler 😅
Yaşın kaç ki?
Bende bir yerden sonra çekemedim. Herkes laf söz ediyor. 😅 Karışmak istiyor hayatıma 😅çıktım ayrı eve oh misss 😅çok rahat ya sjsjd
Ohh rahatsın tabi yasım 23 evdeyim ama calısıyor gibi bişeyim ev işi temizlik bulasık bana bakıyo
Rahatım 😅hımm en güzel yaşlarındasın bence 😅ben bulaşık temizlik yapmayı seviyorum. Hemen hemen her gün evi komple süpürüp paspas atıyorum. 😅Mutlu ediyor beni çalışmak çabalamak 😅Allah kolaylık versin 😅özelde konuştuk mu biz seninle?
Hiç konusmadık ama ben uzun süredir geliyorum aslında sorularına
Hımm. 🌸Peki tanışmaya ne dersin? 😅Madem geliyorsun 🌸Uzak kalma
Yaşamak. Anı yakalamak ya da yarını planlamak değil de bulunduğun zamanın kıymetini görüp yavaşlamak kıymetli
Çok güzel bir bakış açısı katılıyorum. 😅Her şey zamanında güzel zaten 😅
https://youtu.be/Rcq0LqEx3-E?si=va-gGi8fORzD8lHo
Anı yaşamak daha değerli ya daha gelmiyor çünkü
Evet evet evet 😅 Yakışır 😅
Afferim 😅🌹😅
Huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅🌹😅
https://youtu.be/TFk3xisoGuI?si=GoQfZGY36P-CuoB4
Bunu mu dinliyorsun bu aralar 😂
Bilmem içimden geldi ve attım 😅🌸😅
Güzel şarkı severim bunu ☺️
Bende severim Rober Hatemo abimizi 😅 güzel şarkıları var 😅naber nasılsın bakalım 😅 nasıl gidiyor hazırlıklar 😅her şey yolunda mı
Ben çok tuhafım ya 🥲
Hayrola neden niye ki ne oldu
Bir şey olmadı ama ağlayasım geliyor
Tövbe tövbe 😅 anksiyete var mıydı sende ağlamak iyi değil nişan hazırlığı yok muydu sende 😅ulan mutlu olmalısın 😅niye üzülüyon
Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar yaşlanınca zor olur 😂
Valla öyle de işte bu olaylar bunaltıyor beni
Yeni eve girdim oto tamiri ile uğraştım. 😅
Bunalmak doğru değil. 😅
Aşkım hayatımda iken ağzıma sıçarken bile mutluydum valla 😅
Anı güzelleştirmeye çalışıyorum
Yakışır 😅 en güzeli bence 😅bende elimden geleni yapıyorum 😅en güzeli dizi izlemek 😅
Ooo kimler gelmiş mavi ay
Hele bakın bakın hele kim gelmiş 😅o gelmiş 😅
youtube.com/shorts/eG42WJjiz-k?si=Aydiqbc2OYnak49q
Sen de hoş geldin 😅🌸😅
HAHSJAHSJAHJAHSJAHSJAHS Hoş buldummmmmmm
Hheheue 😅🤣😅hoş gördümmm 😅afferim hep hoş bulll sjjsjdjd
İnşallah 🤗😂
Anı yaşamak her zaman daha iyi bence
Bende öyle düşünmeye başladım 😅mutlu günler dilerim 😅
https://youtu.be/SKKcgDs7Ixk?si=uiEX8aDaWcSNBegG
EyvAllah 😅
İkisinide düşünürüm genelde
Düşünmek güzeldir 😅 düşün düşün 😅
https://youtu.be/Ae7iePAUV14?si=4IgmrHlmQSermFBa
Mutlu günler dilerim
Anı yaşamak daha değerli
Evet evet evet 😅
youtube.com/shorts/NO0XpCE6Rbo?si=JzdCBazB_B3TX-fS
Video için teşekkürlerr 🌸🥳🎈
Ricalar ve teşekkürler 🌸 huzurlu ve mutlu günler diliyorummm 😅
Ricalarr 🌸sağol sana da mutu , huzurlu günlerr 🥳🎈
EyvAllah 🌸 Teşekkürler 💐
Ricalar 🌸
İkisi de çok kıymetli dengeyi kurmak lazım
Dengelerin canı cehenneme 😅 Tabi kuran kursun 😅
Evet evet evet 😂 yarınlardan fayda gördün mü bugünü düşünelim yaşayalım 😅olur olur bal gibi olur
youtube.com/shorts/gYv_LadFo_0?si=bE-pOJDmYtYg0x7r
Ani yaşamak 😁
Evet evet 😅her türlü 😅 tekrarı yok dizi film değil ki 😅
https://youtu.be/Wkc50H2QmVE?si=pvP54qPCB2Hnpiu_
Anı yaşamak
Evet evet evet 😅
youtube.com/shorts/9HUMYVbypmU?si=OR_tIcgEQaofnjJP
😂😂 iyi vurdu hakkını yemiyim şimdi 😂
Hehehe he ya 😅😂😅 Napıyorsun nasılsın 😅
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz Ömer... 😅
Anı yaşa.
Katılıyorum 😅 Gönlünüzce olsun
ani yasamak onemli
Çok geç farkettim 😅
Bak buna katılıyorum. Güzel bakmak güzellikleri görmek önemli. 😅
youtube.com/shorts/ovJdglHqJAE?si=HN5D8f7504SsNEww
Hihi 😅şarkı baktım da bulamadım onu attım 😅huzurlu ve mutlu günler dilerim 🌸
youtube.com/shorts/vAnYtpQ4ABo?si=00X5aYoMbhYBfdlU
Anı yaşamak
En güzeli gibi 😅mutlu akşamlar diliyorum
Teşekkür ederim 😊 ne kadar kibarsın
Ricalar ve teşekkürler. 🌸Eskiden daha kibardım, incildim kırıldım eskisi gibi değilim ama yine de efendi insanımdır. 😅
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir. Hadisi şerif 😅
Bu da şarkı hediyesi olsun 🌸
https://youtu.be/aX6SXLfexco?si=Vp77E6-JELb132JA
Çok teşekkür ederim 😊 çok güzel
Sevindim beğenmene. Bende dinledim az önce eşlik ederek.🌸Diğer sorularıma da beklerim. Bende sorunu görmek isterdim ama 😅 profilin kapalı 😅Kal sağlıcakla hoşça 🫡🌸🫡
Motorlu kuryeyim ben. Çok yoğun geçti. Bugün giriş yapabildim. Akşam iş çıkışı Maltepe' ve Kartal bilgisayar almaya gittim. Yeğenlerime PC topluyorum. Kurulum temizlik bakım ayar, gündüz de motosiklet tamiri araba tamiri bakım ile uğraştım. Dün bir tane daha bilgisayar aldım. Aşırı yoğun geçti yani. Yeğenlerim bilgisayar bekliyor. Önceden söz verdiğim bir çocuk vardı ekstra onu motosikletinin tamirini yaptım. Gelen giden çoktu. Bilgin olsun. 🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu fotoğrafa bakınca bile cevap biraz çıkıyor aslında: Çocukken hem anı yaşıyorduk hem de geleceği hiç dert etmiyorduk 😄🌿
Bence sadece anı yaşamak da, sadece yarınlar için yaşamak da tek başına sağlıklı değil. Bugününü heba edecek kadar yarına takılma, ama yarın pişman olacak kadar da savrulma.
Küçük planlar + küçük keyifler = dengeli hayat diyebiliriz 😊✨
Katılıyorum aslında 😅denge de önemli 😅 fotoğraftaki biziz ben ve mahallenin çocukları 😅evet çocukluk çok güzeldi ya
Çocukluk kısmını anlatırken yüzündeki gülüş buradan görünüyor resmen 😄 O enerjiyi biraz bugüne taşırsan, denge zaten kendiliğinden gelir 🌿✨