4 ayÇirkin erkeklerin geneli dış görüşünüşü odak noktası haline getirir. Kendilerindeki beden eksikliğini diğer şeylerle tamamlayama çalışıp güyya zeki ya da karakteri düzgün sıfatına sokarlar kendilerini.
Denemesi bedava. Sadece arkadaş ol. Arkadaş samimşyetiyle yaklaş. Ararsa aç yazarsa dön sadece ismiyle hitap et. Arada bi arkadaşlarla toplı buluşmalar gerçekleştir. Seninle flmrt ettiğini zanneder. Sonra akıl almayacak şekilde genelev kadını ilan edilirsin durduk yerde ya da musallat olur. Enn basiti bana iş attı cevap vermedim bile konusunu dilden dile dolaştırır.
Ya 3 kuruş parası fazladır ya da ortanın bi tık üstü leş gibi bi arabası vardır. ya da bağımlı bi kaç arkadaşına maddi yardımda bulunup kendini sadrazamın sol kolu ilan etmiştir. Yıllarca yediği redleri ve beğenilmeme hırsını sıradan bi insandan ya eylemleriyle ya da sözleriyle çıkarır. Ve bu sadece erkeklerde böyledir. Çünkü sindiremezler. Aşırı basit ve gülünç olduklarının farkında olmadan hoppp köprü altı çalışanı oluveriyorsun ya da kendi geliştiremediği gibi kelime dağarcığınıda geliştiremeyen insan haline büründükleri için tek yapabildikleri şey ego kasmak. Yakışıklı ve bunun farkında bş söz var. Bunun çirkine evrilmiş halide bu tür hatsizlikler doğuruyor maalesef13 Yorumla- 4 ay
Ama kendini onların yerine koymadan anlamazsın ki misal seni seviyor sana değer veriyor sen başkasıyla sevişiyorsun bunu yaşaya yaşaya böyle oluyolar bunu yaşamadıkça bilemezsin ve erkeklerin yüzde 90 nı bunu yaşamıştır ben küçükken 14 15 yaşlarında bunu iliklerime kadar yaşadım şuanki tipime geçtiğimde ise kızları kullanmaktan başka hiç bir şey yapmadım geçenlerde de bir tanesine kızmıştım şu an deli gibi aşık her yerden mesaj atıyor 😂 etkiye tepki oluyor bu biraz senin suçun var mı yokmu yok ama onun suçu da yok elinde olsaydı o da yakışıklı olurdu kim istemez ki fırsat eline geçince de yılların intikamıyla ortalığı yakıyor özellikle onu red edip onunla arkadaşlık yapmaya çalışan kızları genelde sırlarını ifşalarını bulup rezil ediyorlar
- 4 ay
Buna düşük karakter denir.
En İyi Cevaplar
4 ayHayır hepsi değil. Kendini maddi fiziksel anlamda yapılandırılmış, kendi hayatını kurmuş olanlar egoisttir.
Ayrıca bu ülkede hepinize yetecek kadar yakışıklı olmadığını, yakışıklı olanların da çoğunuzu farklı sebeplerle tercih etmeyeceğini bildikleri için...
Şu gerçekle yüzleşin bir defa. Çoğunuz güzel bile olsanız uber yakışıklı bir adama ulaşamayacaksınız. Bunun sebebi sizi görsel olarak dengi görüp görmemesi değil. Mebzul miktarda sebep sayarım. Her neyse. Konuya dönelim.
Bana göre hiçbir şey egoizmin gerekçesi değil. Beynine tek bir pıhtı ömür boyu felç kalma ihtimali olan bir canlının egoist olmak için çok fazla sebebi yok bence. Lakin dediğim gibi bu durumu onaylamasam bile iki şeyle izah edilebilirim.
1. Tipinden ötürü hayata küsüp incell arabeskine girmemiş. Oturup evde bilgisayar başında mastürbasyon yapıp sonra da efkara gelip kadınlara küfretmekle vakit harcamamış. Çalışmış, didinmiş, kendini bir yerlere getirmiş. Çirkin bile olsa ego kasmak için kendi çapında gerekçeleri var.
2. Bu ülke İskandinav coğrafyası falan değil. Çok fazla hayalperest olmayın. Attığınız her adımda bir Kıvanç ile karşılaşmayacaksınız yani. Sen yaşadığın şehri 1 gün boyunca turlasan, kızların baktığında VAAAV KİM BU YAKIŞIKLI YAAA. CENNETTE SÜT DÖKEN BİSCOLATA ERKEĞİ Mİ diyebilecekleri bir erkek ya görürsün ya görmezsin. Onu da çoktan kapmışlardır zaten. Yalnız değildir yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayErkeklerin bedenlerine baksaydı Kadınlar. Kadınların da genel evi olurdu. Kapıda sıra bekliyen saçlarıyla oynıyan tipler olurlardı.
Kadınlar erkeklerin ifade ediş biçimine hayatının Neler ifade edişine politik gücüne bakar. Ağzı tatlı mı nasıl konuşuyor gibi şeylere bakarlar... Hepsinin bütününde kadın yanında kalmak ister ama gene de seksi erkek alır masaya dayayıp sokucak cesareti olmıyan Erkek bütün bunları yapsa da nihai sonuca ulaşmaz ilişkileri. maalesef kedilerin çifleşirken sırtından ısırıp hareketsiz bırakması GİBİ Biraz zorbalık olmadan kadınlar benzinle tutuşsa seks işine geçmezler Kadınlar. Dudaklara yapışana dek bunlar beklerler ki erkek yuvarlağın belimden bastırsın felan. Kedilerin erkekleri gibi zorbalıcan illa ki
13 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBu doğru tespitler üst üste gelince gelen nasıl olur ya? şaşkınlığı ve reddedişi.
www.youtube.com/shorts/3r5eY2JIjQE?feature=share
Bu kızın suratı gibi okuaduğu belli.
Cevap sahibi4 ay60 yıllık evli olan dedem bile evlendin seks gelmiyicek gene paşam sen getiricen sen başlatıcan diyen 100 yaşında dedem diyor bunu... adam 100 yılda kendi rzıasıyla dürtüklemeden yatan kadın daha görmemiş... babannem bile işine geldiği geceler ucunda solucanlı günlkerde başlatırmış. (Bazı şeytan tüyü olanlar var onlar hariç... Onlar zaten motor jigolo kadın onunla yatmak için para veriyor. Para verdiği adamın da yiyicek ekmeği aşı eşi parası mesleği olmıyan tip ama allah vergisi cilvesi konuşma yeteneği ve gönül kabartan tip)
Erkekler eskisi gibi 40-50 yıl deneyimi 4-5 ayda edinebildiği için evlenmiyor. Çünkü koşulsuz seksin gelmiyiceğinin farkında evlense dahi uğraşıcağının hatta bekarkenden daha çok uğraşıcağıın farkında... Daha kolay ve yüzelsel ilişkiyi tercih ediyor erkekler bu yüzden. Çoğu şeyiniz sır değil artık kabaklar gibi ortada...
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu işin basit bir matematiği var.
Yakışıklı olan genelde talep gördüğü için kendini çirkin olana oranla az geliştirir ancak çirkin erkeğin böyle bir şansı yoktur. Bilir ki kendini geliştirmedikçe şansı ve alternatifi olacak kadınların dikkatini alakasını çekme potansiyeli azdır. O sebepten yakışıklılık harici gücünün yettiği her konuya hakim olma savaşı verir. Bir çok alanda iyidirde ondan dolayı öyle görünebilir çok görmemek lazım.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Çirkin dediğin erkek çoğu zaman geçmişte çok yara almıştır, dışlanmıştır, dalga geçilmiştir 😕 Bu da bazılarında “kendimi üstün göstereyim ki ezilmeyeyim” savunmasına dönüşür. Egoya sarılıp kendini korumaya çalışır aslında. Her çirkin böyle değil tabii; karakter, özgüven kaynakları, aile ortamı çok etkili. Dış görünüşten çok, nasıl muamele gördüğü belirliyor tepkisini 🙃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayBakmamak lazım öylelerine... Kendini sevmiyordur ve kendisini sevmediği için bunu egosuyla bastırıyordur. Kendisini sevmeyen başkasını hiç sevmez.
40 Yorumla O egoyu o adam yapmıyor, siz yapıyorsunuz kızlar! Adam sabah aynaya bakıyor; "Ben neyim be!" demiyor, DM kutusuna bakıyor "Ooo piyasam varmış" diyor.
Sizdeki "Aman yakışıklı olmasın, beni üzmesin, sadık olsun, nefes alsın yeter" kriteri yüzünden oldu bunlar. Siz adama "Prens" muamelesi yaparsanız, o kurbağa da kendini öpülünce prense dönecek sanır ama dönmez, sadece vıraklar. 🐸
Durum tamamen şu: Siz Tofaş Şahin'e Ferrari muamelesi yapıp, o kadar cilalayıp parlatırsanız; o adam da kendini İtalyan aygırı zannedip egzoz patlatır! 🚗💨
Yani o egonun sponsoru; "Ay tipi önemli değil, karakteri olsun" deyip, adama gereksiz prim veren hemcinslerinizdir. Geçmiş olsun. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKimlik, ego ve superego üçlemesinde bireyin kimlikte takılı kalmasından oluyor. Alfa ve Dark Triad diye tabir edilen erkeklerde olan şeyle aynı durum. Id içimizdeki doyumsuz, hayvansı yanımızdır. Bu tarz kişileirn tipsiz fakir olmasının önemi yoktur o kendisini nirvanada görür ve herşeye hakkı olduğuna inanır. Böyle insanlardan uzak durun illegalitesi yüksek tehlikeli sorunlu kişilerdir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayBunu bende fark ettim. Hep sporcu erkeklere sallıyorlar ama o kadar sporcularla tanışıyorum, kendisine bakmayan insanlardan daha az egoya sahip ya da egosuz çıkıyorlar. Bence genel ilişkilerde de kendisine her anlamda bakan insanlar daha iyidir. Zaten bunun bile araştırılması yapılmış.
02 Yorumla- 4 ay
Neden sorusuna gelecek olursak da eksik hissettiğinden ego kasıyor. Zaten hangi konudan ego kastığına bakarsan genelde o şey onda bulunmuyor.
Soran4 aycok dogru canim benim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 aySana çirkin başkasına yakışıklı diğerine sempatik diğerine eğlenceli diğerine yaratıcı diğerine güvenilir diğerine değerli diğerine allahın lutfü olur tiple puan verilmez karakterin enerjin duruşun giyimin kendine ayırdığın zaman kişisel gelişimin estetik oluşun seni her zaman yakışıklılıktan önde tutar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 368 cevap paylaştı. Aşağılık kompleksi den dolayı. Kendine zihin dünyasında ayrı bir dünya yaratır orada kendini yüceltir. Gerçek hayata da uyarlar bunu. Kadınları aşağılar. Toplumun kadına verdiği değer de ortadadır. Çoğu kadın anlamaz bile aşağılandığını. Ve sonra da git böyle at hırsızlarına tutulur.. adamın egosu da bu şekilde beslenir. Tekmeyi basın bakalım ego mego kalıyor mu😅
10 YorumlaKadınların "ben çirkin severim, biraz da çirkin olsun" demesi yüzünden. Kendi egonuz için daha düşük seviyeli şeylere değer biçtiğinizden dolayı köyün delisi bile göklere çıkıyor. Hepsi de kadınların itaatkâr köpek arama hırsı yüzünden.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 aySoruyu ters çevirelim ve şöyle diyelim mi?
Üç kadın ikisi çok güzel bir tanesi inanılmaz çirkin ve biz de üç erkek arkadaşız, güzel kızlarda sorun yok ama çirkin olan sürekli arıza çıkartıyor ama sürekli, böyle olunca da diğerleride konuya vakıf olamıyor haliyle ve yapacak tek şey var o da aramızdan birisi kendini feda edip çirkine iltifatlar ederek durumu kurtarıyor.
Buyurun bakalım tam bir handikap :D
06 Yorumla- 4 ay
@Valeriyax Olur hanım kızım yaparım da neden seni rahatsız etti yorumum soru sahibi değilsen bu gerginlik neden? Ha bir şey soracağım dayı derken burada yaş kriterleri var ben mi bilmiyorum hanım kızım
- 4 ay
@Valeriyax Pardon ama yorumunu neden anlamadım ben? beklşiyoruz derken soru sahibi sensin demek ve gizlendiğini unuttun ya da sişstem yorum yapınca seni ifşa etti ya erkeklerden yorum bekliyoruz diyorsıun dayı diyorsun ben erkek değilmiyim yoksa artık yaş gereği öyle görünmüyormuyum
bakj benim yorumumda aynı konuyu kızlarda yapıyor yani evet çirkin olan pislik çıkartır anlamında ama gelde sana anlat işte of ergen ya ergen Allah babana kolaylık versin g, iüt bana bulaşma çocuk hadi - 4 ay
@Valeriyax Ya bi git ya bi sal beni ya soru soran ses yok sen dır dır dır dır dır bi git açtırma bayramlık ağzımı bana
Gizli Üye(18-24)4 aySonunda şundan bahsediliyor. Hayır ne bu herkese egoist diyor bizim millet, asıl egoist bunlar harbiden bu tip erkekler çok var ve katlanılmaz cümleler kuruyorlar insan biraz kendini farkında olmalı ya kalkıp da prens gibi davranıyorlar ya al benden de o kadar
04 Yorumla
Soran4 aybi de herkesin onlara hayran olduklarini düşünmeleri
Cevap sahibi4 ayEvet geçen konuştuğum kızların kapıda sıra olup onu istediğini anlattı biri de şey demişti bi ortama girdim dün kızların hepsi bakmaya başladı benim gibi varlıklı temiz erkeklere aç aç bakıyor kızlar dedi AHHSHAGSH
Soran4 ayof aslında egolarını kirmak lazim var ya
Cevap sahibi4 ayHiç uğraşma valla zaten yalnızlar o fena kırıyordur kırar yani
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayPohpohlamışlardır başka şeylerine güveniyor olabilir gerçi ego tipten alakasız bir şey karakteri yatkındır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayİnsanları cirkinlikle yakisiklilikla neyini siniyorsunuz anlamadım 🤣 o sizin çirkin dediğiniz belki servet içinde yüzüyor belki aşırı zeki belkide kendiyle barışık yani bu egoistlik değil özgüven
21 Yorumla
Soran4 ayhicbiri degil canım
Gizli Üye(25-29)4 ayÇünkü insanlara hep büyük bir potansiyeli olduğu ve potansiyelini görmeyenlerde hata aranması gerektiği aşılanıyor bu bebek zihinli herif de ben mükemmel bir insanım görmemeleri onların sorunu diyerek hayatına devam ediyor. Çocukken 3 yıl kadar bir süre tek kaş dönemim oldu ve ben de egoisttim ama bu bahsettiğim "orta okulda". Dinsel sebeplerden ailem izin vermezdi gizli gizli yapınca da ağzıma s*çarlardı kısaca beni bastırdılar. Ama sonra ortaokul bitince mantık baskıya baskın geldi. Bu egoist kişi de gerçeklik algısı olmayan bir insancık büyük ihtimalle
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayYakışıklı erkekler egoist olur diye bir haklılık vermiş oluyorsun soru başlığı ile. Egoist olmak dış görünüşle ilgili değil, karakterle ilgili. Her dış görünüşü güzel olan insan egoist olur diye bir durum yok..
10 Yorumla
4 ayKime gore cirkin olduğu tartışılır.
Mesela Yılmaz Güney sinemada çirkin kral gibi gösterilir ama ses tonu ve ağır abi tavırları onu yakışıklı yapıyor. İnsanın biraz da kendini satabilmesi önemli.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 865 cevap paylaştı.
4 aySadece tipi iyi olanların mı egoist olmaya hakkı var? Adam kendisiyle barışık ve övündüğü başka özellikleri var belli ki
40 Yorumla Çirkin istediği kadar kendini geliştirsin işte ne bilim parası osu busu olsun yok kardeşim çekilmiyor öykkk yani maalesef çok seçici olduğum için çirkine şans veresim gelmiyor flört etsem dahi 😂
04 Yorumla
Soran4 ayay dogru valla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayinsanlara boyle kaliplar yuklemenizi doğru bulmuyorum, aynı seyi baskalari sizin içinde diyor olabilir azcik empatiiii. beğenmiyorsaniz beraber olmayin gerisi kimseyi ilgilendirmez.
10 Yorumla Egoistlikle paralel bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum bunun. Egoistlikliği tetikleyen başka şeyler var. Biri bence sorumluluk yükü, narsizim çok etkili. Bir de takdir ve ilgi görme arzusu.
00 Yorumla
4 ayçirkin olduğundan dolayı bu yetersizliği bu çevresi tarafından artık dalgamı geçiyorlar bilemiyorum ama her şeyi kabullenip egosu ile gizliyorda olabilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı.
4 ayEgonun fiziksel, maddesel, kültürel sebeplerle pek ilgisi yok. Bu bir karakter meselesi ve maalesef ki herkeste anlamlı-anlamsız bulunabilir. Çok sıkıntılı bir durum.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
4 aySadece erkek için değil genelde öyle oluyorlar hele bi de başka herhangi bi artıları yoksa bi şekilde kendilerini gösterme çabası hani baaak ben burdayım hali üzülüyoruz onlara🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayGenelde öyle oluyor, yanımda çok yakişikli çocuk oturuyordu, otobüste ordan şişman bi çocuk ona dönüp bu kesin yapmamıştır dedi, kıskançlık bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEgoist ve birazda olsa bencil olmayan insan hayatta çok fazla zorluk çeker ve erken yaşlanır. Sonuçta kimsenin kimse ile bir fiziksel bağı yok. En iyisi kafaya bir şey takmayıp "Ölümden öte köy yok." demek.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı.
4 ayÇirkin erkek çirkin olduğunu bilir ama en çirkin kadın bile kendini dünya güzeli sanır. Bu daha acınası bir durum.
10 Yorumla Başka türlü kendini ortamda kabul ettiremeyeceğini düşğndüğü için
13 Yorumla
Soran4 ayderin bi felsefik açı
Aslında soruda cevap gizli, sordugun soruda cevap çok açık egosit oldugu içindir. Zaten öyle insanlarda hiçbir şey yoktur açık ve net.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
m 4 ayBende öyle düşünüyorum bunun erkeği kadını yok genelde güzelin bir altında olan kişiler aşırı egoist oluyor ve saçma sapan tavırlar sergiliyorlar.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
m 4 ayÇoğu abaza sapık ve hep ben düşüncesi de olan ağır hasta kişiler olur. Bunlar da utanma falan yok ondan
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben bunun sadece erkekler için olduğunu düşünmüyorum çirkinle hele hiç alakası yok tamamen karekter meselesi
00 YorumlaAdam kendini beğeniyordur seviyordur sana ne :D ego sadece dış görünüşten beslenmez
01 Yorumla
Soran4 ayagzi iyi laf yapiyo ama
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. İçten içe öfkesi vardır hayata karşı cinse siniri geçmez, bunu bastırmak adına incelleşir.
10 Yorumla
4 ayÖylemi hic haberim
Yok sormak lazim
:) belki özgüven eksikligi olabilir insanlarin10 Yorumla
4 ayEgoist olmalısın ki kazanasin. Acimayacaksin yoksa hayat sizi sever
10 Yorumla
4 ayFarkında değildir ya da narsist görünerek gerçeği kapatmaya çalışıyordur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Evet bu doğru ama kızlar için de aynı şey geçerli tek taraflı yorum yapmamak lazım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBazı kadınlar nasıl kendini güzel zannediyorsa o da kendini yakışıklı zannediyodur Gerçekten
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 893 cevap paylaştı.
4 ayPsikolojide bi karsiligi var mi bilmiyorum ama asagilik kompleksi olabilir
00 Yorumla
4 ayEvet mesela sokakta boş dolaşan keko/hırtlar gibi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
4 ayEgomuzu sorgulamayin fazla.
Demek ki egomuzun hakkını veriyoruz.00 Yorumla Zaten kimseyi elde edemeyeceği düştncesi olduğu için rahat davranıyor
00 Yorumla
4 ayÇevresinde ve hayatına giren gerizeaklılar yüzünden.
00 YorumlaBen şahsen egosit değilim. mutevaziyim. cirkin olmama rağmen:)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı.
4 ayYakışıklılıkla cirkinlile alakasi yok karakter meselesi
00 Yorumla
4 ay3-5 iltifat alan çoğu kişi egoist oluyor. Cahillikten kaynaklanıyor bütün bunlar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
4 ayİşte ruh hali öyle güzeldd olss bir. Zaman sonra ortsya çıkıyor.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayEn dandik çikolatanın fiyatı kaliteli çikolatadan pahalı olsa bile o çikolata bile egoist olur.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 aySizin güzellik ölçünüz et mi? Kişiliği ve karakteri bir poha yaramayan ne zaman yakışıklı oldu?
00 Yorumla
4 ayHotverenlik başka bişe değil bende egoistim ama yakisikliyim yani
00 YorumlaÇoğu erkekler annesi tarafindan gersiz fazla ovuluyor poh pohlaniyor ondan diye duşunuyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayÇirkin şansı öyle bir şey demek, elinin altında vardır onun kesin
00 Yorumla İnsanlara çirkin deme hakkını size kim veriyor ki? Kırılınca ağlayıp duruyorsunuz çocuk gibi sjsj
21 Yorumla
Soran4 aygayet cirkin
Gizli Üye(25-29)4 ayİnsan içindekini yansıtır o da kendini sevmediği için gidip özgüvenli ve güzel insanları egoist tavırlarıyla gömme derdine giriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEgoist değil ama insanlara karşı mesafeli olduğu için ağırbaşlı olduğu için insanlar onu egoist, kibirli olarak düşünüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayTanrının, 100 grAM verim dr,3 gram akıl koymadığı dişil ırka biz neden insan muamelesi yapıyosak..
00 Yorumla
4 ayaile ortamında fazla şımartılmış olabilir veya arkadaşları şımartmış olabilir çünkü çirkin bi erkek kendiliğinden egoist olmaz bence çevresi etkiler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayegoistlik karakter özelliğidir güzellikle çirkinlikle ilgisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇirkin ve egoist erkeği kafaya neden taktınki
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Akıl fukarasıdır
00 Yorumlaİnsanların genelde egoist olmasının sebebi kendilerinde beğenmedikleri bir ya da bir kaç özellikten dolayıdır ve böyle egoist olarak kendilerini özgüvenli gibi göstermeye çalışıyorlar
02 Yorumla- 4 ay
Cahil cahil konuşma. Anal doğru yapılırsa asla zararlı değildir ama
- 4 ay
@FOSİLbirÜYE başka soruya cevap yazabilirdin
Gizli Üye(36-45)4 ayÇirkinlik beraberinde eziklik psikolojisi sonucu bu
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem