Kadınların ortalama göğüs büyüklükleri ne kadardır? Sizce ideali nedir?
75
80
85
90
90+sonsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden ülkemizde gögüs ölcüsü 90+ iken böyle birden 75 e düştü bu ortalama yok bizim kızlarımızda iş yok zayıfliyacagım diye vücutlarını bozuyorlar.
Eskiden kadın alırken kilolu bbüyük gögüslü kadın alırlarmıs doğurganlığı yüksek oluyormuş sallamıyorum ciddende var bu durum
Evet haklısın, iri yapılı büyük göğüslüler alınırdı eskiden.. gürbüz bebek çıkrıyolar diye..
hmm.. heralde ben bi 5 kg çıkarıcam :D
:D
bence göğüsle vücut orantılı olmalı şahsi fikrim ama 90 çok hoşuma giden göğüs ölçüsü ne çok büyük ne de çok küçük
d'k olduktan sonra genc kizlar i.in 80-85 iyi zaten cocuk olunca on beden artiyormus onemli olan vucudunla orantili dik ve dolgun durmasi bence
ortalama olarakta genc kizlarda 80 i gecmiyor bence orta yastada 90
80 bencede ii de keşke hiç büyümese sarkmasa öyle kalsa.90 olunca bide boy kısa olunca iyi olmuyorne yazıkki
sarkmassa buyumesi iyi bence dolgun guzel gorunuyor 90filan:D
Yokya taşıyamıyorsunuz o kadar büyüğünü
:)vucut yapısına baglı kısa ve zayıf bı kız degılse tasır
Zayıf olsa zaten özürlü gibi oluyor o kadar büyük göğüs.Kısa olunca göbeğini kapatıyor resmen.uzun olunca yer çekimine yenik düşüyor.Birde bazıları kocaman oluyor ucu hiç olmuyor onlar çok gıcık.
delımısın sen ya :)yorumlara bak bu kadar ıgrenme bence ayrıca herks gordugunu soyluyor heralde benım oyle bı sorunum yok memnunum çok sukur:)
Seninkilerin öyle olamamasına sevindim.Ama haksızmıyım amadem o kadar büyükler uçlarıda büyük ve orantılı olmalı sonra uğraş dur bulacam diye :))
oylelerı nasıl oluyor bılmıorum bence herseyın normalı ıyı
Kız arkadaşlarından görmüşsündür aslında.Bana 2 tane denk gelmişti.Kaşsız göz gibi oluyor tuhaf görünüyor.Hele ten rengi ile ucu aynı renkse çok komik oluyor :))
soruyu kendime göre cevaplasam da, sanırım türkiye'de ortalama 80 civarıdır.
Cevap
9Cevap
bılmıorum bakmadımkı gorduklerımde ucları pembe ve normaldı
Ben senden fazlasını gördüm anlaşılan.Seninkilerde pembe ve normalmiş ozaman
neyse uzatmya gerek yok lez olmadıgıma gore normal bence
Bak buna gülünür lezlikle göğüs normalliğini bir tuttun ya :))) Anladım sağol yorumların ve cevapların için bize renk kattın :))
çok gogus gormekten bahsetmıştım kız oldugum ıçın daha az gormem normal degılmı:)
Bende gay değilim ama çok gördüm.İlla canlı canlı görmen gerekmezki.Birde kadınlar birlikteyken daha rahat oluyorlar.Göğüslerini göstermekten çekinmiyorlar genelde o yüzden söyledim
benım bulundugum cevre o kadar rahat degıldı herkes acıp gosterıcek degıl .ama denk geldıgım olmustur tabı
Sende haklısın tabi
göğüs çevresi büyüklüğü ile göğüs ölçüsünü karıştırmayın. 90.60.90 birinin göğüsleri en fazla 80 olur.
türkiye standart ölçüleri 80-85 arasıdır türkiye genellemesi yaş ortalaması +30 ise 85-90 arasıdır
23 üm ama 95.. ben çok mu farklıyım :D
yoo aksine cok süpersin eger toplu ve dik duruyorsa yani sarkık degilse
abi 85 derim başka demem ya onun üzeri torba gibi oluyor :)
Daha neler.
oha 90 + sonsuz ne yaa :D
Artık hayal gücüne kalmış
bence 85 iyidir.. ne büyük ne küçük..
Sarkmamışsa iyidir
85 bence en iyisi fazlası ağırlık yapar
Erkeklerin ortalama penis boyu ne kadardır.
olcmedim ama normaldi
hentbol topu büyüklüğünde olsun yeter :)
85 90 iyidir büyük göğüs taşıyabiliyorsa vucud
diyosun
100'den aşağısını kabul etmem. :D
Montofon al hacı.. :D seni insan paklamaz
ya bi git deli :)
90-60-90 bu ideal
ama 85 olanlar da iyi
İdeali 85-55-85
85 kudurtuyor beni
C: 85
85 diyeyim
85 benim ölçüm .