Bir fikir söylüyorsunuz
Hayır öyle değil bence şöyle yapan
Ama bunu sürekli yapıyor
Ne dersiniz bu anda?
Bir fikir söylüyorsunuz
Hayır öyle değil bence şöyle yapan
Ama bunu sürekli yapıyor
Ne dersiniz bu anda?
Cevap
4Cevap
Hayatından çıkar. Seni dibe çekmeye çalışıyor sadece. Arkadaş görünümlü düşman o
Evet öyle yaptım bende
O zaman sıkıntı yok başka. Daha kaliteli düzgün insanlar girer umarım hayatına :)
Çok oldu çıkaralı hayatımdan.
Amin gerçekten
Öyle toksik kişiler var ki ne bunlar ne yaptığı bir sürü saçma sapan davranış vardı.
Geç bile kaldım.
Niye kandın bu kadar dersen de
Aşırı derecede dost görünüyor anlayışlı ve iyi niyetli gözüküyor göz boyuyordu derdini dinleyen bi can yoldaşı gibi.
Zamanla hareketleri tavırları aşırı derecede kontrol kurmaya çalışan üstünlük kurmak istercesine dönen tavırlar haline geldi.
Ego tatmini yapmış hep.
Bende mesajlarına bile cevap vermeyip direk numarasını sildim hatta en sonki yazdığı veda mesajına bile cevap vermedim.
Tahmin edebiliyorum :) o tür insanlar hepimize uğruyor zaman zaman. Onları yalnız bırakmak en doğrusu.
İnsanların yanlışı olabilir, o yanlışı düzeltip veya uyarırken kullanılan üslup önemli. Adına sevindim bunu fark edip gerekeni yaptığına :) emin ol bu tür düşmanları görmek, anlamak çok zordur. Bir kere çözünce ama sonra kim gelirse gelsin o kadar kolay çözülüyor ki her şey :)
Öyle çok haklısın ki.
Aylarca beni dibe çekmiş psikolojimi yıprattı diye sinir oluyordum ama iyi ki tanımışım diyorum çünkü geçen birine daha denkgeldim böyle direk uzaklaştım
Artık anlayabiliyorum hemen ele veriyor zatenn.
Demek ki tecrübe olmuş bunda da var bi hayır.
Çok teşekkür ederim sağollll 🌸🌸🪷🪷
Güzel bir tecrübe :) benim dost görünümlü düşmanlar beni öldürmeye çalışmıştı en son komada gözlerimi açtım 😅 yaşım birazda gençti, bedel ağırdı ama tecrübe güzeldi :)
Çok geçmiş olsun
Seninkiler daha kötüymüş
Ama hayattayım :) şuanda da ağır sınavlar veriyorum, hayat dersleri bitmiyor. Adım attığım an ama felaket şeyler olacak :) şükürler olsun Allah'a hala gülebiliyorum, sende gülümse 🤗
Arkadaşın olduğuna emin miyiz
Gizli düşmanmış haberim yok. Daha neler neler var. Niye sabrettin dersen de ( dost gibi görünen yüzüne gülen aşırı anlayışlı gibi davranan sadece maske takıp rol yapan biriymiş ilk defa böylesine denkgeldigim için anlayamadım)
Neden hâlâ arkadaşın o ezik
Çok oldu arkadaşlığı bitireli.
Aylar oldu
İyi yapmışsın
Seni çekemiyordur silerdim
İlişkini kes
Yolları ayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok yorucu bir durum, senin fikrinin sürekli çürütülmesi özgüveni de zedeler 😕
Böyle bir anda sakin kalıp “Sürekli ters düşüyorsun, bu da beni değersiz hissettiriyor” demen iyi olur.
Tartışmaya girmek yerine sınır koy: “Farklı düşünebiliriz ama her seferinde itiraz etmen hoşuma gitmiyor” diyebilirsin 👍🏻
Derdi ne olabilir?
Hani amaç ne?
Muhtemelen güç gösterisi yapıyor, kendini üstün hissetmeye çalışıyor 😏 Ya da onaylanma açlığı var, hep “haklı” çıkmak istiyor olabilir.