Femboy Ahmad bul beni 🤙
Not: Şaka amaçlıdır, iletişim amaçlı içerikten soruyu kaldırmayın şimdi 😃

Femboy Ahmad bul beni 🤙
Not: Şaka amaçlıdır, iletişim amaçlı içerikten soruyu kaldırmayın şimdi 😃

Çoktan başladılar evet. Tabi ki ben kendine bakmasın etmesin demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama erkekse eğer erkek gibi davransın kırıtmasın.
Kadınların işine gelmeyeni yapınca odun,
Aynı erkek kadının işine geleni yapmayınca prenses oluyor.
Yemiyoruz anam yemiyoruz.
Artık kadınların zihniyeti ya seve seve ya sektüre sektüre değişecek.
Maria küldü 2023 itibariyle bitti, sistem yeniden Adam Küldüne dönüşüyor.
Pandemide erkek ve ağır iş vasfı değere bindi ve şirketler bunu farkedip yeniden reorganize oluyorlar.
Ay ne diyorsun sen bize bakiyim :D
Şu an klavyeye dokunamıyorum ojem damlıyor (parıltılı 💅) bi dk ojem kurusun dönecem hemen mfjxhxhj
ASJbfhajs tamam bende makyajımı tazeliyim o ara.
İyi fikir
akşama da toplanıp prensesler gecesi yaparız artık 😃
Hani bu akşam gün için barışlarda toplanıyorduk, yazıklar olsun :D
Özür dilerim planda aksaklık oldu gratiste eyelinerlere indirim gelmiş akşama bitiyormuş önce onlara bakmam lazım mxhshslj
Ya voyydd neden daha önce söylemiyorsuun. Çok kötüsüün akşam beraber gidelim ama.
Benim de yeni haberim oldu kiii akşama bekliyorum o zaman 😃
Ay mutlaka mesaj atarım sana işten cokoncaaaa.
Ay çok iyi olurrrr
Siz de mi Aşko kuşko oldunuz 😅 oje alayim mi size
@princess_Angela Ayyy geçen kiko da bir renk gördümmm can. Böyle yakut yeşili gibi ama değil onu alsana bana kod 88 salfbnasjkfa
sen Kod işine kadar öğrenmişsin kızz 😃 tamam alırım xjdj
@princess_Angela Ehehehe voyddd kankamla bu işin parodisini yapıyoruz ya napalım. İzahı olmayan şeyin mizahı olur :D
Şaka bir yana cann Allah korusun yaa öyle bir şey olursa çıkın beni takipten😅, erkek adam öyle saçma sapan davranmaz, mini etek giyiyorlar gloss sürüyorlar falan bu ne xksj
@princess_Angela Ben o durumda daha iyi kanka oluruz diye düşünmüştüm ama abfahjfajb.
Kızlara yakınlaşmak için gay rolü yapanlar geldi şimdi aklıma mdjxhdgsh
Reelde tanıdığım var :D
Cesus başarılı oldu mu peki sonuç ne oldu galibiyet mi yenilgi mi 😃
Valla kızlarla takıldı aylarca ama arkadaş gibi ciddiye binen bişey yok...
En azından denemiş mxbskzjl
@psychoparadıse dedikodu sevmem ama senin bu femboy durumunu H ye yetiştirmem lazım bakalım o zaman ona da "nnx" diyebilecek mi garibim xjsn
@princess_Angela Ona ulaşabiliyorsan bana da haber et can :( :/
Aaa yine mi bekle yazıcam sana
Ben değilim ama çoğu öyle
Bence bazı erkekler prensesleşmiyor, sadece rolleri daha özgürce yaşıyor 😄 Toplum “erkek şöyle olmalı” kalıbını dayatmayı bıraksa, kimse kimseyi bu kadar garipsemeyecek. İsteyen fem, isteyen maskülen, isteyen karışık takılır; önemli olan kendini iyi hissetmen 💅✨ Sen de belli ki işin mizahındasın, tadını çıkar 😌🌈
Cevap
2Cevap
Kızları kendine koca yapacak erkekler istemiyorum etrafımda, erkekse erkekliğini bilsin.
Yemin ediyorum devir tersine döndü biz daha delikanliyiz bu nedir … enerji tükenmesi erkek teip atarmi ya 😁
Evet hatta gizli gizli pembe mor pembe mor örüntüsü ile oje sürüp sürüp sildiklerini bile düşünüyorum
Evet böyle mükemmel, yakında dünyada erkek bile kalmasın
Artık erkekler trip atıyor şaka gibi
evet premses oldular fjydhfjd
Evet öyle
Prenses prenses takılırız artıkk🥱
Evet maalesef
Evet 🙄
Evet öyle maalesef
Oldu gibimsi ahahah
Evet birçoğu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?