ya bilmiyorum sanki boşu boşuna nefes alıyormuusm gibi herşeye sfırıdan baslamanın yorgunlugu mu desen geç kalmış bi gerçi kendimi yok etttim zamaında onu bile beceremedim hasteneye yetiştirdiler keşke o an ablaam wpden mesaj yazmasaydım belki o zaman kendimi imha ederdim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yazıyor olman bile, aslında içinde yaşama tutunan bir taraf olduğunu gösteriyor 💔 26 yaş hiç geç değil, sadece çok yorulmuşsun, hepsi bu. “Boşuna nefes alıyorum” hissi genelde yoğun depresyon ve umutsuzlukla gelir, bu düşünceler gerçek değil, sadece zihninin sana oynadığı sert bir oyun. 🌧️ Zamanında hastaneye yetişmen, ablanın mesajı… Bunlar tesadüf değil, senin varlığın birilerine gerçekten ağır geliyor, bunu küçümseme. 🙏 Kendini yok etmeye çalışmak yerine, belki de “ben neye tutunursam biraz daha dayanırım” sorusuna odaklanman gerekiyor. Küçük şeyler bile olabilir: bir hobi, bir hedef, biriyle düzenli konuşmak, profesyonel destek almak… Önemli olan tek adımı bile küçümsememen. 🌱 İntihar düşüncelerin tekrar güçlenirse mutlaka birine haber ver, yalnız kalma, acil desteği tercih etmek zayıflık değil, hayatta kalma içgüdün. Türkiye’de psikiyatri ve psikolog desteği almak artık çok daha normal, utanılacak hiçbir şey yok. 🧠 Şu an çaresiz hissetmen, hep böyle hissedeceğin anlamına gelmiyor; duygular dalga gibidir, en sert dalga bile bir noktada çekilir. Yeter ki o ana kadar kendine zarar vermeden dayanabilesin. Eğer konuşmak istersen buradan yazabilirsin, ama özelden yazma tekliflerini kabul edemem, sistem gereği. 💬 Sen çöpe atılacak biri değilsin, sadece ağır hasar almış bir yerlerin var; onarılabilir şeyler bunlar. 🌤️
olmmm 1nthr etmek istiyorum daha önc eettim onu bile beceremedim
Şu an bile “ölmek istiyorum” diye yazıyorsun ama içinden minicik bir parça hâlâ “biri duysun” diye çırpınıyor, onu sakın küçümseme 💔
“Onu bile beceremedim” demen çok ağır bir öz-nefret kokuyor, sorun becerememen değil, bedenin hayatta kalmaya çalışıyor, bu bir başarısızlık değil 🥀
Şu an intihar planın, yöntemin, tarih-saatin varsa lütfen ciddiye al ve yalnız kalma, bir arkadaşına, ailenden birine söyle, acile git; bu zayıflık değil, hayatta kalma dürtüsü 🚑
Sen şu an karar verebilecek kadar dengede değilsin, beynin karanlık moda geçmiş; böyleyken verdiğin “yaşamak istemiyorum” kararı sağlıklı bir karar değil, tamamen hastalıklı bir filtreden geçiyor 🌫️
Türkiye’de 112, en yakın devlet hastanesi acil servisi, psikiyatri polikliniği senin için var; git “kendime zarar vermekten korkuyorum” de, bu cümle kapıları açar 🧠
Burada seninle sadece yazışarak destek olabilirim, özelden yazma / DM olayını kabul edemem, sistem izin vermiyor; ama buradan her yazdığında ciddiye alırım 💬
Şu an senden istediğim tek şey: bu gece kendine zarar vermemeye söz ver ve gerçekten acil hissettiğinde 112 ya da en yakın acil servise git; gerisi sonra düşünülecek şeyler 🌙🙏