https://voca.ro/1eZ1oBjZbSFE
Eskiden kadınlar inadın kitabını yazardı, şimdi erkekler niye bu kadar tripli oldu 😂?
https://voca.ro/1eZ1oBjZbSFE
Duman bey inat ettti buz gibi balkondan içeri gelmiyor iyi don orada tamam mi hahahahha

Eskiden naz yapmak veya trip atmak daha çok kadınlarla özdeşleştirilirdi ama roller biraz karıştı gibi görünüyor.😅Eskiden erkekler ağlamaz, belli etmez, susar gibi bir kalıba sokulurdu. Şimdi erkekler de duygularını daha çok belli etmeye başladı. Ama bazen bunu nasıl sağlıklı ifade edeceklerini bilemedikleri için ortaya trip çıkıyor.
Sanırım rol değişti biraz; eskiden kadınlar daha inatçı ve sınır koyarken, şimdi erkekler de duygularını ve egolarını korumak için trip atıyor. Hepimiz oyunları farklı oynuyoruz, ama bazen gülüp geçmek en iyisi.
Kadın neden erkek istediğini yapmadığında bunun adına trip diyerek algı yaratmaya çalışır ki.
Aynı tavrı erkek sergilese zorlanma kelimesi yapıştırılıyor.
Sürekli birini kötüleyerek kim ne kazandı veya nelerini kaybetti.
Kadının yazdığı inat kitabının üzerine kimse su dökemez , bilmem kaç yüz yıl geçsede.
Duman’ın surat ifadesi tam “barışmam, ama üşürsem düşünebilirim” ifadesi 😹 Erkekler de artık duygusunu daha çok gösteriyor, o yüzden tripleri daha görünür oldu bence. Eskiden de vardı ama gizliydi. Sen de biraz nazını çekiyorsun gibi, o da rolünü benimsemiş belli 😏💕
Cevap
23Cevap
trip atmam. ama ölsem bile inadımdan vaz geçmem.
Inat kötü buda inatçi hahaahhah
hahaha bazen işe yarıyor
Siz cok fenasiniz hahahha
hahahha :)
Prenses oldular başımıza
Çünkü bir kısmı yer değiştirdi de ondan. Yani bazı erkekler kadınlaştı. Onun için adam gibi adam bulman zor. Biraz çabalaman gerekiyor 😊
O anlamda söylemedim. Mecazi anlamda söyledim. 😊
Senin gibi hem güzel hem seviyeli hemde hanfendi biri aramasına gerek yok zaten. Adam olan zaten gelir bulur layıkını.🙂
Ay en nefret ettiğim şeyler erkek bile demeye utaniyorum artik kiz gibi oldular kizlar daha agir delikanli oldu artik..
Prenses oldukları için sjdk
Devir mi değişti noldu djdj ben niye değişmedim
Eskiler eskide kaldı, roller bi hayli değişti günümüzde.
Scottish fold mu British Shorthair mi? Bende Scottish var, hem inatçı hem soğuk nevale 😂
Evet biraz öyleler. Bizimki manyak, pusuya yatar, ayak bileklerine saldırır hahahaha
Saldırı modunda kulakları arkaya doğru, ejderha süratlı oluyorlar hahaha bayılıyorum o ejderha tiplerine
Hepsi nazlı. Balkonda petek varsa Duman bey için yakıverin.
Ben trip atmasını bilmiyorum valla trip atanlar prenses erkek. İyiki bilmiyorum 😁
Yedikleri paketli ve hormonlu gıdalar erkeklerin genetiğini değiştiriyor bana göre...
Tribine banıyormuş anneleri o yüzden diye düşünüyorum şımartıyorlar 😂😂
Bunu yapan erkekler yumuşakcalaşmışlar demektir. O yüzden hep.
Hayat herkes için yeterince zor sadece trip atmak kadınların hakkı olduğunu düşünmek ya da bunu yapanı prenseslikten suçlamak anlamsiz
Şu anda Kimin ne olduğu belli değil ki. Eskiden bir ağırlığı olurdu insanların şu anda maalesef o yok 🙂
İnat konusunu yanlış anlamış olabilir misiniz ablacım. Erkeğe derler itaat et rahat et. Kadına derler ayağına bas damarına basma.
Peki bu erkekler neden prensesleşiyor asil mesele bu
Şimdi erkekleri çekme devri 😑
Kraliçe Elizabeth bu dfg
Gri kedoşlar niye asabi bu kadar 🤣
Arkadaşımın da kedisi böyle her an sinirli gülüyorum görünce 😂
Sen de ben gibi hahah
Hemde aşırı tripliler ya
Dumanın huyu çok tanıdık geldi 🤦🏻♀️🙂
Çünkü bizde yorulduk 🙂😀
Prenses oldunuz hgahhah
Az da biz olalım
Tamam olun haahah
Kadınlar kapatılsın 😂
Siz kadınlar yüzünden olabilir mi?
Sizde her şeyi yapmamıza vesile olmayın canım oyuna gelmeyin 😀
Trip erkeğe yakışıyor zaten
Sapık olmaktan iyidir
Prenses gbi erkek istemiyoruz.
Dumanın gelesi yokmuş tipe bak😃
Öyle mi olmuşuz hiçte bile öyle değiliz. Hıh 😂😂
Prenses erkek onlar:)
Çünkü onlar piremsessssss
İnat güzeldir. Ben seviyorum inat trip değil ama
Nerede o eski günler
Yazık ya
Evrensel bir şey olmaya başladı heralde inat
Ne güzel balkonun ve kedin var 🥲
Erkek inadı kahreder
Kısır mı?
😂 kısır degilse ondan yapıyor kızgınlığa giriyorlar aynisini Şu an ben yaşıyorum
Ego var
Ben trip atmam ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?