Sinir krizinin sonu telefonu kırmayla bitti şimdi babama yenisini aldırmaya gidiyorum jsjsjn
Siz de sinirlenince kırıp döküyor musunuz?
Siz de sinirlenince kırıp döküyor musunuz?
Sinirden asla eşya kırmadım… doğru bir şey de değil… erkekler için sinir ve öfke kontrolü çok önemlidir… sinir öfke esasen sağlıklı cesaretin özünde olan duygulardır ama kontrolsüz güç güç değildir kaidesine de bakarsak…
Bir insan sinirden duvara yumruk atıyorsa… kapıyı çarpıyorsa (en sık yapılan ergenlik hareketi) … bir şeyleri fırlatıyorsa … tabak bardak telefon kırıyorsa … burada üstüne çalışılması gereken bir şeyler vardır…
Biz Türkler siniri sever ve bu tarz durumları normalleştirmeyi de severiz ama yanlış yanlıştır … ne kadar sinirlenirsen sinirlen bir şeyleri kırma hakkını vermez sana…
Yarın çok sinirlenen biri gelir seni kırar (şiddeti zaten düşünmek bile istemiyorum …. kalbini kırar ama en azından) sonrada babasına annesine başka kız bulun bana dicek kadar rahat olur ki toplumda böyle tipler çok….
biraz ciddili bir cevap olmuş
Neyse ki benim kızım değilsin. Benim çocuklarım asla asalak olmadılar ürettiler ve sinirlenince eşyalarına değil kendine zarar vermeyi denerseniz bir daha sinirlerinize hakim olursunuz
Bir de 17 kişi beğenmiş nasıl bir beğeni bu? şiddet yanlısı davranışı beğenirseniz akran zorbalıkları güç üstünlüğü davranışları şiddet ve benzeri her şeyi beğenmiş oluyorsunuz da neyse dedim konu kapandı. İnsan olarak utandım bu beğenilere
Bir kere elimden fırlatmıştım, ekran tuzla buz olmuştu ve o an rahatlamış gibi hissetsem de sonrasında aşırı pişmanlık çöktü. Sinir geçiyor ama kırılan eşya ve mahcubiyet kalıyor, o yüzden artık kendimi tutmaya çalışıyorum.
Canım, geçmiş olsun valla, sinir anı çok fena patlatıyor insanı 😂 Telefon da en masum kurban hep.
Kuzum, ben hiç telefon kırmadım, çünkü bilgisayar manyağıyım; sinir olunca açıp kod yazıyorum, oyun açıyorum ya da bisiklete çıkıyorum, öfke orada eriyor gidiyor 🚴♀️💻
Yine de babaya “kendiliğinden bozuldu” klasiğine sakın girme, dürüst ol, daha az kızıyorlar genelde 😅💕
Cevap
56Cevap
Küçükken yapmışlığım var 🤦🏻 şimdilik kumanda ile idare etmeye çalışıyoruz 😒
Her sinirlendiğinde telefonu kırarsan babanın vay haline 🤔
Bu ilk değildir şimdi itiraf et 🤣
Sebepler önemli değildir sonuçlara bakılır. 🤔 Kendin alsan o telefonu öyle rahat atamazdın. 🤨
Zaten ne çekiyorsa babalar çekiyor 🤔
İyi varlar yoksa telefonsuz kalırdin değil mi 🤪
evet duvara fırlatmışlığım var
Hiç o derece sinirlenmedim, kıyamam telefonuma 😄
Hayır kızım ya bendeki s25 ultra fiyatından haberin var mı jdfjhd kendimi duvara fırlatırım telefonumu fırlatmam 😂💖
Neydi seni o dereceye getiren şey acabaa dfjsk
Şerefsolar onlardan hayır gelmez tahmin etmiştim zaten hdjfd
Manitaysa söyle demem jdghdj
Bide o ifadeden muhafaza ediyorsun sende de az yok jsjdhdj
Aha tecrübeliye sor 😅
Telefon katlanır modele dönüşmüştü hiç unutmam sdfghs
Sinirlenince hırsımı başka şeylerden çıkarmam. Bacaklarım tutmayıncaya kadar yürürüm genelde.
Alan biri olmasaydı kıramazdın var olunca kırmışsın
Kıramıyorum çünkü babam telefon almaz kendim almam gerekir
Asla telefonum bozulmuştu çalışıp almıştım yaz boyu kıramam devir ekonomi devri. 🥂
Evet iPhone 6 ilk zamanlarda almıştım ve sinirlenip duvara fırlattım sonra kaç ay telefonsuz kaldım
Bir kez kırdım telefon
Hayır kırmadım, öyle sinirli biri değilim canım 🌸
3 telefon kırdım birisi üzerinden araba geçse bile kırılmaz garantili telefondu :D
YOk kırılsın niyetindeyim zaten ahahfash
Hangi telefondu senin kiii
Heee onlar dayanıksızzz ben oppa a60 kırdım hahsfhjaj
Ya hiç sevmiyom iphone. iphone 11 de bıraktım ben o işi haha. Oppo alacağım bir kaç aya yine. Sağlam telefon hızlı da 4-5 yıl sonra donma yapmasa iyi de donma yapıyo işte
Bilerek güncelleme getirmiyorlar telefon değiştir diye halbuki ufak bir güncellemeyle o da olmazda lanet olası federal sistem işte. D
Ya ben sinir harbiyle parçalıyorum. Yoksa sevdiğim bir eşyaya ömürlük bakarım :D 20 sene bilgisayar kullandı mevde 15 senelik laptopum var pek çok kıyafetim yırtılır ben modaymış gibi gösteririm :D Sevdiğim şeyleri kolay kolay dğeiştirmem. Bunun yenisini alacak maddi güçle neyin bir alakası yok :D
Kız ben ima ettin demedim kendim ekledim :D Cimrilikle falan suçluyorlar zerre alakası yok :D Zaten hafif gotik metalik giyim tarzım var, elbette iş kıyafetlerim ve gündelik kıyafetlerim neyin ayrıdır :D Yeni bir bilgisayar geliyor klavyesi ekran boyutu bilmem ne bunlara alışmak bana zulm :D Hemen ayak uyduramamak değil içten içe bir garipseme duygusu... Biliyorum tam anlatamıyorum kendimi ama öyleli :D Yok son model telim olsun işte moda kıyafetlerim olsunlar falan hiç benlik değil :D Evde mesela 17-18 ayakkabım var 4-5 tanesini kutudan bile açmadım alalı 2 sene olmustur :D hala sevdiğim 3 ayakakbıyı dönüp duruyorum günden güne. Şimdi sana yazarken farkettim garipmiyim neyim kaslfgbnakj
Eyw bremin ayakakbından su içilir ahfhjabjf
Aahahaha :D
Ahaha ayık ol deyince bende bağcılar style yazdım işte :D Öyle :D Bremin yani kardeşim :D gerçi kadına hevişk fibi bişey diyorlar :D:D Onu hiç bilmezsin dedim ne bilim ya :D
Ayakkabından su içilir bu cümle saygı cümlesi asfjka
Bi de şey var biliyor musun asklbfasjk tamam tamam (çiçek, nergiz)
Tipik ergen dengesizliği. O telefonu almak için seni 1 ay calistirmak lazım
Bir şeyi kırmaya karar vermeden önce onu tekrar ne zaman edinebilirim hesabı yapıyorum 😅
Kumanda kırmışlığım çok bir kaç kez de elimi cama geçirmiştim🤦 ama akıllandım yapmamaya çalışıyorum
Sinirden telefonu kırarsam kendime gelince kafamı kırarım hic bulasmıyorum
Soruyu nerden paylaşıyorsun peki
Ben babanın yerinde olsam almazdım. Bir süre telefonsuz bırqkırdıö bakalım ikinciye telefonu kırıyormuydun 😀
Neyse kızım olursa artık onun üzerinde denerim 😃
Nikah gününden itibaren annesinin doğum gününden itibaren kızımın işi zor benle 😂😂
Evlenmem bana göre hava hoş ama kadınlar benim gibi bir insanı kaçırmak istermi orasını bilemem 😄😜
Yok kırmadım djsj
Yok çok şükür oyle sinirim öfkem yok kanka
Yapmam öyle delilikler sbsbs
Bir 3 5 sefer olmuştur
Bilerek düşündüğüm oldu
Evett çok defa kırdım
Kırdım ya kaç kez hemde
Duvara fırlattım geçen hafta.
Hayır ama kırasım çok oldu.
Yok kırmadım
Tam kıracakken sakinleşiyorum😅
1 kez kırmıştım.
Senle evlenecek kişiye Allah sabır versin durumun iyi değil
Bilerek kırmam ama sakarlık yüzünden 3 4 defa camı kırıldı
Bu şekilde sinirlenince eşyalara zarar veren insanlar bana çok çapsız geliyor ben olsam almam
Hayır ama elimi evet shehehj
3 kez yaptım bunu sjjfx
Ben hırsımı alamayıp 2 3 kez firlatiyordum duvara iyice kırıldığında emin olana kadar sjjfx
Bizi delirtenler kahrolsun sjhx
Hayır kırmadım
Hayır canım .
Kırdım evet
Bir kez evet
Yeni aldım kıramıyorum haha
Kırmadım ama gere attım
Fakir olduğum için kendimi tokatlıyorum
Hayır kırmadım hiç
Herşeyi kırabilirim ama telefonu asla😂
Hayır öyle saçmalıklar yapmam
O kadar zengin değilim
Telefonumu kıracağıma kafamı kırarım daha iyi
Tabletimi kirmistim küçükken
Hayır kırmadım
Okdr öfkeli biri değilim
Hayır Elimi kırmıştım
Sinirden birşeyleri kırmak bana çok saçma geliyor.
Telefonum kadar degerli degiller
Çarpmıştım ama kırılmamıştı
ben öyle öfkelenip sağa sola zarar vermem
Yok o kadar zengin değilim
Hayır kırmadım.
Kırdım geçen hafta maalesef
Hayır, kırıp dökmek gibi bir huyum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?