Konuşurken sürekli kendini öven ya da kendi fikirleri mutlak bir doğruymuş gibi bahseden insanlara denk geldiğimde aşağı yukarı şöyle oluyorum:
👇
Konuşurken sürekli kendini öven ya da kendi fikirleri mutlak bir doğruymuş gibi bahseden insanlara denk geldiğimde aşağı yukarı şöyle oluyorum:
👇
Çoğu zaman cevabım hayırdır. Saatlerce insanları sessizce dinlediğim bile olmuştur, onların fikirleri, düşünceleri, hislerini ve anılarını dinlerken ufkumu genişletirim. İyi bir dinleyiciyimdir, Kırıcı olmayacak şekilde analiz yapmayı da severim.
Ama bazı nadir zamanlarda, bitkinken konuşmaları/sohbeti çok daha kısa kesebiliyorum..
Konuşurken sürekli kendini öven ya da kendi fikirleri mutlak bir doğruymuş gibi bahseden insanlara denk geldiğimde ise sessizce dinlerim, eğer yapabiliyorsam karşı tarafın fikirlerinin doğru olmadığını nazikçe söylerim. Fakat dinlenmediğimde ise onu dinledikten sonra sessizce o ortamdan sıvışırım🪷
Kesinlikle.
Karşımızdakinin ne kadar konuştuğu değil, nasıl konuştuğu önemli.
Evet soyledigin gibi insanlar olduğu zaman çok sıkılıyorum özellikle de sadece kendinden bahseden ve senin söylediklerini dinlemeyen insanlarla sohbet ederken. Ama bazı insanlara da sohbet akıp gidiyor onları görünce diğerlerine daha da çok tahammül edememeye başlıyorum
Karşımdaki kişi radyoya bağlamış gibi sadece kendi hayatını anlatınca, bir süre sonra kafamın içinde "Dııııt" diye bir sinyal sesi çalmaya başlıyor.😄Tabii ki değer verdiğim insanları, dertleşenleri dinlerim ama konu boş muhabbete dönünce gözlerim hafiften kayıyor. 😅
Dinlerken şöyle sıkılırım: söylediğinin arkasında olmayıp atıp tutarsa, ilgimi çekmeyen konuları gündeme getirirse, devamlı borç istemek için benimle iletişime geçerse, kendi derdini anlatsın bana ama ben anlatınca dinlemezse sıkılırım.
Beni en hızlı sıkan profil tam olarak bu anlattığın insanlar 😂 Sürekli kendini öven, her konuda son sözü söyleyen tipler olunca zihnim otomatik pilota geçiyor resmen. Bir süre kibarca dinliyorum, sonra konuyu değiştiriyorum ya da mesafeyi artırıyorum. Herkes biraz anlatmak ister ama karşısındakini yok sayan biriyle sohbet, sohbet olmuyor ki 🙃
Cevap
11Cevap
Karşımdaki aşırı gereksiz detay verip devamlı kendini övmedikçe dinlemekten sıkılmam, iyi bir dinleyiciyimdir.
Sevdiğim insanlar haricinde kimselere vakit ayırmak istemem dinlemem
Detaydaki gibi olan insanlardan evet sıkılırım...
Boş beleş konuşuyorsa dinlemekle uğraşamam.
sevdiğim biriyse sıkılmam
Ben de
Yani çok konuşursa olabilir
kim oldguna bağlı bazı insanlar konsunca lafı bölünüyor ya da dinlenilmiyor onları iyi dinlerim kendilerini kötü hissetmesinler diye bazılarıda her kelimesi batıyor sussun diye sinriden boguluyormus gibi olur
Verdiğim değere göre değişir. Sevmediğim birisini dinlemeye tenezzül bile etmem
Yalan söyleyen insanları dinlerken bunalıyorum
Lafı gereksiz uzatıyorsa sıkar ama muhabbeti güzel insanlardan sıkılmam
Değer verdiğim insanların dinlerken sıkılmam
Coğu zaman hayır...
Çokça yalan girmişse işin içine cevap değişebilir...
Hayırr tanıdığım insanları dinlemekten keyif alıyorum
Hayır iyi bir dinleyiciyimdir dinlediğim insan büyük ihtimal iyidir ve bir derdi vardır sıkılmam dinlerim sonuna kadar.. öyle sıktın bye dicek bir kadın değilim
Kimi dinlediğim de önemli
Dürüst olmak gerekirse, evet.
Sürekli aynı şeyi anlatıryorsa sıkılırım
yakınımsa ne anlatsa dinlerm🌸🙏
Sıkılmam dinlerim
Sarmiyorsa muhabbeti sıkılırım
Sıkılırım zaten bir zaman sonra dalıyorum hsjajaj
Çok yakın değilse evet.
Ne konuştuğuna bağlı
Çoğu kez sıkılıyorum
Boş konuşanları evet
hayır