Kıskançlık icin de bunu yapmaları nedendir ki?

Merhaba arkadaslar çok klişe bir konudan bahsedeceğim aslında klişe değil her neyse mesela benim arkadaşım var yani herkes beni kıskanıyor gibi hissediyorum çünkü öyle mesela bir insanin hareketlerinden örnek vereyim denemeye girdik sınava çıktıktan sonra soruları cevapladık tartıştık falan sonra kitapcigina bakabilir miyim diye aldı o da sırf meraktan bakabilir tabii verdim kendine dogru çevirdi ben de sanki boyle asılır gibi yaptı kabaca aynı kişi çok önceden sınavda benden birkaç puan yüksek alınca boyle gülmeler falan ikinci sınavda ben sınıfın en yüksek alanıydim biri helal diye tebrik ediyor bu hiçbir şey demiyor sonra da birkaç zaman sonra sen yaparsın oha helal zeki bilmem ne ama sonra da mesela fotoğrafım yok yok diye sürekli dedim sonra bulamadım öyle snapchatten denediğim filtleri fotoğrafı attim bir çok güzelsin diyor bir de filtreli değil benimki bilmem ne öyle diyorlar ya bak üstüme alınmıyorum da yani neden boyle yapar bir insan bu kadar da değil kafama da takmıyorum ama neden ne yapmaya calisiyor
Kıskançlık icin de bunu yapmaları nedendir ki?