"Zarar gelmez, kolay söz geçiririm, nasılsa elbiseme de karışamaz " diye mi düşünüyorlar yoksa "kim uğraşacak şimdi beni kontrol altına alacak erkekle" şeklinde bir bakış açısı mı?
Kadınlar (bazıları) neden bu kadar minnoş erkek delisi oldular?
Şöyle düşün, birçok kadın artık “güçlü, dominant erkek” deyince baskı, trip, kontrol, hesap verme görüyor 😅 Günümüz Türkiye’sinde çoğu kadın zihnen yorgun; kavga, ego, gerilim istemiyor. Minnoş erkek onlar için: güven, huzur, yargılanmamak, özgürlük demek 💆♀️ Bazısı da “idare ederim” değil, “birlikte uyumluyuz, drama yok” diye seviyor. Yani zayıflık değil, risksiz ve sakin alan arayışı aslında 💫
Kim olduğumu, ne yetkinlikte olduğumu bilmeden yorum yapabilecek kadar önyargılarıyla kendini bir böcekten yukarda zannederek varlığının anlamlı oluşunun özgüveniyle sağa sola sataşan gereksiz bir israfsın bence. O yüzden seni fazla kaale alışım yine özgüvenini arttırmış olmalı ki daha fazla cevap vereceğinden korkuyorum. Üzgünüm denk beyin yapısında değiliz. Sanatla uğraş iyi gelir ferahlarsın.
Tatlılık şebeklikle tüm eril enerjisini kaybetmiş masküleniteye dair izler kalmamış yarı nonni demek istedim. Kontrol altına alınsın demedim tekrar okursan kontrol altına alabilecek üzerinde abi baba erkek kuzen etkisi yaratabilecek yönetici bir erkek profilinden bahsettim.
Var var hepsi var pakete dahil geliyor garantisi biziz diyorum pazarlık yapmak için malı kötülemeye başlıcan az kaldı 😅 paket mi yoksa köşe başında mı götürürsün ahshah
Kadına karışan, onun seçimlerine saygı duymak yerine köstek olan, şiddet eğilimli, kadını güçsüz gören, hizmetçisi gibi gören, çocuk bakamayan, ev işi yapmayı yetişkin olmak olarak görmeyen erkekler daha itici emin ol. Alfa erkekler genelde kadınlara güvenir ve onları kontrol etmez
En İyi Cevaplar