Selamünaleyküm, nasılsınız? Şu sıralar birazcık hayattan bıkmış bir vaziyetteyim. Ama elbet geçer bu durum Allah büyük. Sizde durumlar nasıl?

Selamünaleyküm, nasılsınız? Şu sıralar birazcık hayattan bıkmış bir vaziyetteyim. Ama elbet geçer bu durum Allah büyük. Sizde durumlar nasıl?

Evet, oluyor… Bazen sebepsiz gibi geliyor ama aslında insanın içi yoruluyor. Hayat üst üste bindirince, susup devam ediyorsun; işte o suskunluk ruhu daraltıyor. Ama inanıyorum ki.. Bu sıkışıklıklar geçici, insan her karanlıktan sonra biraz daha kendini tanıyor. Sabırla, kendimize yüklenmeden… Allah büyük, ferahlık da ummadığın anda geliyor.
Zor bir dönemdeyim allah beni daha iyisine hazırlıyor biliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲🏻🤲🏻
Aminn🤲
Aleykümselam🌸🌷
O dönemlerim de çok oluyor ama şu an gayet huzurlu hissediyorum.. ☺️
Maşallah hep böyle sürer umarım 🌸
Teşekkür ederimm
Zaman zaman herkesin öyle dönemleri oluyor.. sende en kısa zamanda iyi olursun inşallah🌸
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸
Ben teşekkür ederim 🌸🌟☺️
Rica ederim 🤗
🤗🤗🌷
Bu aralar çoğu kişinin içi daralıyor, sadece sen yaşamıyorsun bunu 😕🌧️
19 yaş zor bir dönem; gelecekle ilgili kaygı, belirsizlik, aile baskısı derken ruh yoruluyor. Sen “geçer” diyebiliyorsun, bu çok kıymetli bir umut aslında 🌿 İçini sıkan şeyi netleştirmeye çalış, yazmak iyi gelir. Bir de küçük şeylerle bile olsa gününe düzen katman ruhuna nefes aldırır ☀️
Cevap
15Cevap
Hayır huzurluyum hayat tempom yoğun
Hayattan bıkkın ve bezgin durumdayım üst üste geliyor her şey Allah kalplerimize inşirah ferahlığı versin
Amin aminn🌸🤲
Çörek otu koydum yastığımın altına ve çok derin bir uykuya dalabildim sonunda. Evet 🙌 yani
Çörek otu mu? Nasıl yani?
annem verdi ölüm hariç herşeye karşı olan iyi bir şeymiş
Peki yastığın altına koyarken dua ediyor musun. Kaç tane koyuyorsun. Nasıl koyuyorsun
Birşeyin içine sardım sonra yastığımın altına koydum uyku 💤 duasını okuyup uyudum
Teşekkür ederim anlattığın için 🌸
Her şey geçer ya şu an ben de öyleyim ama sabrediyorum
Sabretmek gerekir başka türlü olmuyor zaten
Işten istifa ettim deli gibi yeni bir iş arıyorum ama iş bulmakta zorlanıyorum Sıkılmak da nedir boğuluyorum resmen
Umarım işlerim rast gider
Umarım
Ama pek umudum yok
Bana dua et olur mu
Ederim tabi ama umudunu kaybetme
Umarım kaybetmem sadece çok yoruldum çaresizlikten
bu gün çok daralıyor. nefes bile alamıyorum sanki. inşirah suresini dinliyorum
Böyle durumlarda inşirah suresi ni okumanı tavsiye ederim
Teşekkür ederim 🤗
aslında dünyanın hiçbir yerinde rahat edemeyen, sadece bulundukları yerden başka bir yere doğru giderken, iki yer arasında mutlu olan insanlardanım.
Değer verdiğim biri geldiğinde nefes almaya başlıyorum
Oluyor ama yapacak bir şey yok
Maalesef
Evet bu aralar böyleyim biraz
Ara ara geliyorlar.
bazen sıkılıyor niyeyse
Evet, hem de felaket.
Bazı geceler oluyor, namaz kılıyorum geçiyor
Dönem dönem oluyor, inşirah ile nihayet buluyor.
Evet maalesef, ben de aynı durumdayım.
Yaklasık 1 haftadır böyle
Şükür iyiyim ben
Çok uzun zamandır o öküz bi kalkıp gitmedi
Biri beni kesse daha iyi
İnsan eti mi yiyorsun bir hanibalı eksikti sitenin zaten
Bu aralar evet
Yıllardır
Hsyir
Cidden baya daraldı şu sıralar
Çok fazla
Coook evet