Kanka adam cevap verse şaşardım zaten 😂 158 bin takipçi 1.6B gönderi diyor, her gün kim bilir kaç yüz mesaj geliyor 💬
“Sevişelim” yazınca da haliyle direkt filtreye takılmış olabilir 😅 Sen bunu çok da kişisel algılama, özgüvenini düşürme. Enerjini böyle mesajlara değil kendi gelişimine ve paranı büyütmeye harca 😉
O adamlar saat başı sevişir istese bu onlsr için normal şeyler doymuş adamları etkilemez bu kızın biri de zamanında jp morganın ceosuna yazmıştı ceo sen değer kaybediyorsun ben değer kazanıyorum mantıklı değil diyip göndermişti
@minik187 yorumları okudum sen güldürdün beni😂 Allahda senin yüzünü güldürsün. Para avcısı işte boş ver. Kendi cinsinden birinin kapak etmesi daha iyi olmuş
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka adam cevap verse şaşardım zaten 😂 158 bin takipçi 1.6B gönderi diyor, her gün kim bilir kaç yüz mesaj geliyor 💬
“Sevişelim” yazınca da haliyle direkt filtreye takılmış olabilir 😅 Sen bunu çok da kişisel algılama, özgüvenini düşürme. Enerjini böyle mesajlara değil kendi gelişimine ve paranı büyütmeye harca 😉