Bazen sadece susarız ama içimizde koca bir dünya yıkılıyordur. Sizin de kimsenin duymadığı, sadece kendi içinizde yankılanan o çığlığınızın sebebi ne?

Bazen sadece susarız ama içimizde koca bir dünya yıkılıyordur. Sizin de kimsenin duymadığı, sadece kendi içinizde yankılanan o çığlığınızın sebebi ne?
Çok şükür öyle değilim. Biraz vurdum duymaz olmak lazım. Yoksa hayat çekilmez oluyor. Birde hayatımızdaki pislikler çekilseler hayatımızdan daha güzel olacak her şey. Sadece görmek istemediklerim kaldı. Onlarda hakkın rahmetine kavuştuğu zaman gerçekten her şey daha güzel olacak.
Aslında çoğumuz o fotoğraftaki gibiyiz; dışarıda sakin, içeride darmadağın 💔
Benim o sessiz çığlığım çoğu zaman “güçlü olmak zorundayım” baskısından geliyor. Yorulsam da “iyiyim” demeye alışmışım.
Ama şunu unutma, bastırdığın her duygu, bir yerde kendini hatırlatır. Güvendiğin birine birkaç cümle bile dökmek, o çığlığın sesini bayağı kısıyor 🌙✨
Cevap
17Cevap
Hayır yetmiyor.
Zaten en çok da o örtünün altındakileri taşıyabilenlere 'nasılsın' diye sorulması gerekiyor. Bugün o örtüyü biraz aralamak istersen dinlemeye hazırım.
İçim böyleyken nasıl kahkaha atıyorum biliyor musun 😁😁😁
İyi mı :) Suriye sınırında keşke ypg kurşunu yeseydim ama burada bunları yaşamasaydım. Beni öldürmeye çalışan eski dostuma bile kızgınım, işini tam yapamadığı için. İyi değilim, karşında sadece bunu iyi maskelerim :)
Anlatacak o kadar çok şey var ki :)
Ulaşamadım ama sağlık olsun. Bu süreç geçecek bir şekilde ve inanılmaz güçlü bir kurt olarak piyasaya geri döneceğim. Tek sıkıntı, değecek mi
Allah razı olsun, çok teşekkürler. Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun :)
Çoğu seyi maalesef içimizde yaşamak zorunda kalmak çok acı , dışa vurmakta çok zor ve imkansiz geliyor.
Bir şeye canım sıkılınca diyorum ki; Genç miyim? Evet. Çıtır mıyım? Evet. Eee o zaman halledilir bebişim jsjs
İçimdeki kırgınlığın kızgınlığa dönme dönemini görseler içten yıkılırlardı. Ama sabrım hepsine yetiyor. Her şeyin bir vakti Vardır.
İyiyim deyip saklayanlardanım
Bazen sıkıntını anlatmak istersin sadece iyiyim deyip geçiştirirsin.
Yüzüme maske bile takamıyorum. Evde gelen geçen üzgün olduğumun farkına varıyor. "İyiyim." diyemiyorum, çünkü değilim.
Teşekkür ederim 🥹.
Ben. Ama yine de en azından kimse bilmeyecek. Suskunluğum bir gün sağır edecek. Şimdilik yetiyor sükûnetim. Ama korkuyorum.
Ben artık içimdeki fırtınayı durduramıyorum, haksızlık karşısında tepkilerimi saklayamıyorum.
valla ben diskiniz anladım kendime gülüyorum şu an
İçimdeki fırtına çok derinde.
Mücadele ediyorum bir şekilde her zaman
Bende böyleyim içimi az dışa vurdum
Bugün tam öyleyim ama susuyorum değmiyor
Yetmiyor maalesef
Bazen oluyor
İyi de gerçekten "bazen" ama mdxjshj güçlü görünmek için değil 😃
ki duvar gibi olmak beni niye güçlü göstersin ki duvarlar da yıkılabilir kaldı ki...
Bu durumda olan insanları anlıyorum
Şu an biraz öyleyim evet
Artık içimdeki de sustu daha tehlikeli
Erkek Kardeşimin borç istemesi
Ben her gün böyleyim
tahammul yok taşıyamıyoruz artık
İyim
Sen öylemisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?