Az önce cevapladığım bir sorudan alınan ilhamla çay eşliğinde sohbet..

Az önce cevapladığım bir sorudan alınan ilhamla çay eşliğinde sohbet..
Belki de en çok özlenen şey, kaybolan çocukluğun saf ve kirlenmemiş halleri, orada bir yerde bıraktığımız masumiyetin bıraktığı o huzurlu boşluktur. Çocukken her şeyin daha parlak, daha canlı olduğu zamanlar… O yılların o narin ışığı, her şeyin mümkün olduğu o anlar, şimdi sadece bir hayal gibi.
Bir diğer özlenen, zamanın nehrinde kaybolmuş eski dostluklardır. Bir kelimenin yettiği, bakışların derin anlamlar taşıdığı o anlaşmalar, belki de dünyadaki en kıymetli hazineydi. Fakat zaman, bazen dostları da alır götürür, ve o arkadaşlıkların rengi solar. Kimi zaman ise, öylesine derin bir sessizliği özleriz ki, bu sessizlik en güzel sohbetlerin eşlik ettiği bir huzur yerine dönüşür. O zamanlar yalnızlık, bir tür içsel keşif halini alır, ruhun kaybolan parçasını arayarak.
Özlenen bir başka şey, belki de zamanın hızla geçip gitmesine rağmen yakalayamadığımız o anlık mutluluklardır. Bir gülüşün, bir dokunuşun, bir bakışın yarattığı o kısa ama tarifsiz huzur. O kadar çabuk geçer ki, bir ömrü tamamlayacak kadar değerli, ama yine de kaybolur, iz bırakmadan.
Son olarak, kaybolan bir öyküye ya da bitmemiş bir şiire duyulan özlem de vardır. Bir zamanlar yazılacak bir hikâyenin yolda kaybolan cümleleri ya da söylenmemiş bir şarkının kaybolan melodisi… Her biri, bir zamanlar olabilecek ama şimdi sadece bir hayal olan o anın hatırasıdır.
Birine ait olmayı özlüyorum. Mesela bir şey yaşarken, bunu ona anlatacağımı bilmenin hissini. Birini merak etmeyi özlüyorum. Gününün nasıl geçtiğini dinlemeyi, sıkıntılarını duymayı, beraber planlar yapmayı. Hayatı biriyle paylaşmanın muhteşem hissini özlüyorum.
Ben en çok kalabalık ama samimi arkadaş masalarını özlüyorum; çay demlik demlik, sohbet koyu, kahkaha bol olsun istiyorum 🍵✨ Şu aralar herkes çok koşturuyor, o “boş boş oturup dertleşme” lüksü bile lüks oldu gibi. Senin bahsettiğin çay eşliğinde sohbet fikri bile içimi ısıttı şu an 💬💕
Cevap
37Cevap
Çocukluk zamanlarımda izlediğim çizgi filmleri özledim
özlediğim bir şey yok
Rafa Silva
Çocukluk arkadaşlarım ile bir arada olmak uzun zamandır görüşemiyoruz
sabah olsun ya uyuyayım hemen istiyorum da erken çok
Görseli görünce çay çekti canım çayı oldukça fazla seviyorum
İnan hiç özlediğim bir şey yok galiba ya :D Toktorumuz geri dönmüş yeni bir hesapla :D
Sadece eski kendimi özlüyorum
Kahve yapıyorum içersen
Size aynen katılıyorum
Spor salonunda spor yapmayı.
Çay hoşuma gitti şu an he
Istanbulu çok özledim
Valla deli dolu zamanlar galiba
Annemi ve onunla yaptığım atışmaları.
Kendim ile sohbet etmeyi özledim
Sevdiğim insanları özledim
Dışarıda yürümeyi 🙄
Eski zamanları ve eski beni özledim