Anlık aklıma düşen yeni doğan bebek altı değiştirme özlemi 😂 kokusu bile geldi ya süt kakası oyş😂😂

Anlık aklıma düşen yeni doğan bebek altı değiştirme özlemi 😂 kokusu bile geldi ya süt kakası oyş😂😂

An itibari ile özlediğim bir şey yok.. sadece giden duygularımı özlüyorum bazen ama sonra da diyorum ki böyle daha iyi.. sonuçta hiç bir şey hissetmemek acı çekmemek üzülmemek demek benim için
Yaz sıcağını özledim.
Şezlonga uzanıp kokteylimi içip kitabımı okumayı, sıcakladığımda buz gibi suya kendimi bırakıp serinlemeyi, akşam tiril tiril bara gidip ter içinde kalana kadar dans etmeyi istiyorum.
Yaz gelsin.
Uykusuz geceleri düşün, sürekli ağlamalarını düşün, kolik olabilme ihtimalini düşün. 😅
Şaka bi yana çocuklarımın bebeklik hallerini her şeye rağmen ben de özlüyorum.
Hee tamam o halde.😅
Ne güzel konulardan bahsediyorsunuz. Emeğinize sağlık.
Özlem geçmişe dair olduğu için ve ben bugünü , şu anı yaşamayı tercih ettiğim için Özlem duymuyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık bundan sonrası benim.
Cevap
15Cevap
Süt kakası jsjsjj bide kusmuk kokusu var o daha güzel 😄 an olarak oturmaya gitmek çekti canım akşama kadar gıybet ve kısır 😄
Boynunudaki ter kokusu... ay bebek çekti canim jsjs
Dimi😄doğuramayiz
Kardeşlerimde küçük neyse umudum var onlar doğursun jsjs teyze bahanesiyle alirim vermemde ne güzel
😄mis gibi bedava bebek jsjs
Her an kardeşimi özlüyorum, gerisi yalan boş...
Hamilelik çok güzel onu ozledim valla ama sadece hamilelig doğum sonrası işkence oldg icn onu ozlemedm sadece doğum sonrası bebeğin miss gbi kokusu minnak elleri bunlar ozlenecek şey 😄
Yavaş yavaş yiyeceğim bir kahvaltı sofrası ve tabi sen yazmışsın bi bebiş kokusu özlemi gelmedi değil ahah 🖤
Kardeşimi gelse gezsek sohbetin dibine vursak 🥺
Oyhh bebiş şeysileri özlem duygysu nedir bilmem amaaa bebiş sevmeyi özledim 😌
Yok ki etrafta 🥺
:)) Açıklama çok hoş. d. Ben yaz akşamlarında ailemle geçirdiğimiz zamanları özledim. Kışta da oluyor ama yaz kadar zevk vermiyor.
Bir haftadır görmediğim dayım geldi aklıma soruyu görünce... onu özlemişim demek ki
Öğrenci olmayı, okula gidip arka sıramdakilerle muhabbet etmeyi, beden dersinde voleybol oynamayı, öğle arası erkeklerle erkek muhabbetini özledim.
Huzurlu olmayı, iç huzurumu, kafamdaki sesleri susturmak için uğraşmadığım zamanları
Aşkı özlemişim yeterince güçlü izahat bence bu 😃🖤
Çocukken o masum gülüşümü özledim. Arkadaşlarım ile oyun oynarken mutluluğumu
Kokuyu hissettim fşgşcllglh
Özlemek diyince yine bi sinir geldi bak..
Aşkımı ozledim ya 5 dkka önce yanımdaydı işe gitti ama canimin bir parçasını da aldı götürdü sanki
Geçmişi, gerçeği bulma sevdasını, yaşamın özünü..
Özlediğim bir şey yok.
Yazı özledim kışı çok yaşadım gelsin artık 😒
Yiğenlerimi ve 20 li yaşlarımı
Kabak tatlısı
tahinli ve cevizli.
Çok özledim küçücük halini
Çok değil bir kaç ay önceki halimi
Yazı özledim 🥺
şu an da yaz aylarında geziyor olmayı özledim...
bi çay olsa iyi gider di
Her zaman ki gibi dayımı.
Özgüvenimi çünkü utangaçlık mahvetti az önce
Ailemle tatile gitmeyi özledim
Tatil yapmayı
Arabamı
Yap bir tane ben bir şeyi özlemedim
fazlaca özlem duyduğum şey... babam.
Çalışmayı
Eski sevgilimi
Ev sıcaklığını
Eski günleri