İnsanoğlu fazlasıyla acımasız bencil ve nüfus olarak fazla mı?

masum savunmasız hayvanların "ama o benim sidikli oğluma saldırdı" diye başkaları tarafından zehirlenmesini çatıdan atılmasını ve tekmelenmesini darp edilmesini savunan engelli yaşlı demeden sosyal medya ortamlarında gerçek hayatta kendi halinde takılan insanları (sırf düşüncelerinden dolayı beğenmeyip) engellileri siyahileri lgbtilileri zorbalayan linçleyen kötülük yapan kedileri tekmeleyen kuşların gagasını ve kanatlarını kesen ve bunları savunan insanoğlu dünyaya gelmemeliydi o zaman kendinden başla diyen ucubelere baştan soyleyeyim ben içinde yaşadığım gezegenle uyum içerisinde yaşıyorum asıl oksijen solumaması gereken sizsiniz. midemi bulandırıyorsunuz.

Güncellemeler
5 ay
hayvanlara karşı "onlar bizim çocuklarımıza saldırdı bizde onları öldüreceğiz" diyen bir insanın muhabbet kuşuden daha düşük seviyede bir iq ya sahip olduğu kanaatindeyim çünkü o hayvanın senin gibi düşünme idrak etme doğruyu yanlışı ayırt etme kabiliyeti yok kimden neyin intikamını alıyorsun aq
Güncellemeler
5 ay
hayvanlara karşı "onlar bizim çocuklarımıza saldırdı bizde onları öldüreceğiz" diyen bir insanın muhabbet kuşundan daha düşük seviyede bir iq ya sahip olduğu kanaatindeyim çünkü o hayvanın senin gibi düşünme idrak etme doğruyu yanlışı ayırt etme kabiliyeti yok kimden neyin intikamını alıyorsun aq
İnsanoğlu fazlasıyla acımasız bencil ve nüfus olarak fazla mı?