Kişilik & Karakter Kızgınmısın, kırgın mı yoksa küskün mü? KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben Nescafe Gibi 3/1 Aradaya Döndüm👀Bazen Şarkılar Beni Daha İyi Anlatıyor…Onlardan Biri Gelsin😏 Kızgınmısın, kırgın mı yoksa küskün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kırgın değilim. küskün değilim. sadece öfke var içimde. 1 0 Yorumla
Öylesinebirixxxx Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay https://www.youtube.com/embed/e9A9rgeZ6hg... 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Hiçbiri değilmişim 1 0 Yorumla
Nzlsslm Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Hepsinden biraz var diyelim 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Al benden de o kadar🙋🏻♂️ Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun 2 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 614 cevap paylaştı. Artık çok önemi yok ki 1 0 Yorumla
m Melike12_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç biri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kırgın değilim. küskün değilim. sadece öfke var içimde.
...
Hiçbiri değilmişim
Hepsinden biraz var diyelim
Al benden de o kadar🙋🏻♂️
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Artık çok önemi yok ki
Hicbiri
Hiç biri