Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Rüyam yüzünden yataktan düştüğümü bilirim.
Rüya da Siyah ve gözleri kırmızı sürmeli bir yılan üstüme doğru atllamıştı. Tabii rüyamda bu durum karşısında geriye doğru sıçramıştım.
Ama bu hareketin aynısını yatakta yaptığım için baza ile Gardırop arasında yerde kendimi buldum.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 ayEvrimsel psikolojide aslında açıklaması olan konu. Atalarımız maymunlar uyurken ağaçtan düşerdi. Bu sebeple uykumuzda düşme hissi yaşarız. Değerlilik duygusunu kaybetmekten korkan kişiler de rüyalarında yüksek bir yerden düşüyormuş hissi yaşadıkları ve içlerinin boşalır gibi olduğunu söylemeleri de bir diğer tespittir.
Astral seyahatle ilgilenenler orada da bakabilirler..
124 Yorumla- 8 ay
Evrim tam olarak öyle açıklamıyor ama sen maymunlardan geldik diyorsun. Evrim insan primatlardan türemiştir diyor hani doğrudan şu an bildiğimiz maymunlardan gelmedik o zamanın primat türünden geldik. Dolayısıyla maymunlardan geldik cümlesi doğru fakat eksik bir tanım oluyor. Maymunlardan değil primatlardan günümüze evrildik ama primat türü de maymun türü oluyor. Siz şimdi böyle söyleyince insanlar sanıyor ki televizyonda gördüğü maymundan evrildi 😂 Halbuki yok öyle bir şey bu zamanın maymun tanımıyla kaç milyon yıl öncesinin maymun algısı aynı değil. Primatlardan geldik demek daha doğru
Cevap sahibi8 ay@aaydaalabuladaaa Maymundan geldik demedim iyi oku:)
Primattan evrildiğimizi bilmeyen şu hayatta yaşamı da anlamlandırmasın zaten.
Evrim diyince sizin bilinçaltınız otomatik maymunu hatırlatıyor ve benim yazdığımı da o şekilde okumaya kendinizi endeksliyorsunuz. Bir sözlükte bununla ilgili yazı yazmıştım. Pennaya girdi ve haftalarca düşmedi🎉- 8 ay
Yazdığınız cümleden mi haberiniz yok hanfendi ne demişsiniz orada asıl siz iyi okuyun. Atalarımız olan maymunlar dememiş misiniz? Maymuna ata diyen sizsiniz
- 8 ay
Hani demek istediğim şuydu sizin yazdığınız maymun kelimesini okuyan kaç kişi aaaa bu abla primattan bahsediyor diyecek ki maymunu bildiğimiz maymun diye okuyup anlıyor çoğu kişi demek istedim
Cevap sahibi8 ay@aaydaalabuladaaa Atalarımız maymunlar demedim. Orada atalarımız kelimesinden sonra virgül (,) olmadığından siz de kuvvetle muhtemel tek seferde ve hararetli okumaktan yanlış okudunuz. Noktalama gergin arkadaşlar için önemli bir kez daha sizinle hatırlamış olduk🙂
Anlayan anlamıştır maymuna benzemekten hiç bahsedilmemişken benzetmeniz güldürdü.
Sakin ve tane tane okuyalım lütfen🫶🏻
Cevap sahibi8 ayBiraz evrim ve biyoloji üzerine okuma yapan okumasını bilir. Herkes sizin gibi gergin okumuyor🙂
- 8 ay
Hayatım gergin olmamı gerektirecek herhangi bir şey yok fakat sen açıklamanı ekşi sözlükten kopyala yapıştır yapmışsın beni biyoloji bilmemekle suçluyorsun 😂😂Cümlede çok fazla anlatım bozukluğu var ve ne demek istediği anlaşılmıyor
Cevap sahibi8 ay@aaydaalabuladaaa Ekşi sözlükten kopyala yapıştır yapmadım tatlım. Bu benim o yazımda yazdığım cümlenin bir kısmı. Senin anlamadığın nokta veya anlamak istemediğin yer:
senin takıldığın yer sadece kelimeler, benim anlattığım ise o dönemin yaşam tarzı. Atalarımız o dönemdeki diğer türlerle (primatlarla/maymunlarla) aynı ağaç dallarını paylaşıyordu. Aynı tehlikelerden kaçıyor, aynı ağaçlarda uyuyorlardı. Benim dediğim şey ise o ağaçtan düşmeme çabasının bugünkü uykularımıza bile "düşme hissi" olarak miras kalmış olması. Yani ben burada tür listesi yapmıyorum, o günlerin psikolojik mirasını anlatıyorum. Sen sadece kelimelerle debelenip duruyorsun, ben ise işin mantığını ve hayatımıza etkisini anlatıyorum. Aradaki fark bu.
Keşke cümleleri okuyamamış olmanın faturasını kimseye kesmesen😂Bu arada her yoruma bilir kişi atlaman da komik duruyor haberin olsun. Birkaç soru altında da seni gördüm. Hepimiz zaten yanlış anlatıyoruz tek doğru okuyan sensin😅
Lütfen sınırlı yerlerde okuduklarınızla burada da daha fazla soru sahibini de rahatsız etmeyin. O kadar çok biliyorsun madem (sana göre) niye soruya yorum olarak 3-4 kelime yazdın bıraktın?😅
Burada evrim-maymun kelimesi birarada olsa da pusuya yatsam diye beklemişsin. Komiksin güldüm. Teşekkürler geceme renk kattın ama maymunları daha sevimli buluyorum bak onu demeden geçemem🙈🙊
- 8 ay
Konuyu bildiğimi iddia etmedim ki sizin dışınızda herhangi birini rahatsız ediyorsam da bu beni ilgilendirir sizi ilgilendirmez. Bilgiye dayanarak konuşmuyorum hatta az önce bilmediğim için araştırdığım esnada yazdığınız cümleleri kelimesi kelimesine ekşi sözlükte okudum bunu da size söylemek istedim hayırlı aksamlar
Cevap sahibi8 ay@aaydaalabuladaaa Ben size penna diye bir yer dedim bak bunu da okumamışsınız😅
Penna mantığını da size şimdi anlatsam anlamayacaksınız. Penna da diğer yazarlar da referans alınır kendi bilgilerinizi de alır yazarsınız. Beğenilirse ya debeye girer ya da haftalarca kalır. O yazdıklarım da sözlük veya başka yer çok spesifik kavramlar da değil bu arada. Açıklığa kavuştu uzatmaya gerek yok iyi geceler.- 8 ay
Pennada" olsa gerek cümlenin o kısmı -de -da bağlaçlarını kullanmayı bilmeyen biri tarafından daha fazla aydınlanmak istediğimi sanmıyorum ama sen ne zaman istersen ampul gibi renklendirin ben seni baybay canım 😂😂
Cevap sahibi8 ay@aaydaalabuladaaa Mazallah onu birleşik yazsam asla anlamazdınız. Yazım kurallarından haberdarım. Ama senin yazma-okuma ikilisinden haberdar olmadığın güneş ve gün gibi ortada😅
Kıskançlıktan nasıl saldıracağını şaşırmışsın🤣🤣🤣🤣
Eee tabii kolay değil, herkesin kalemi sağlam olmaz. Umarım kuvvetli bir kalemle nasiplenirsin. Hâlâ da yazma derdindesin ablası ağlama😅- 8 ay
Çekirdek bitti😂 devam etmiyor musunuz? sıra kimde? İkiniz de bilgili insanlar, neden böyle kırıyor sunuz bir birinizi?🤦🏻♀️ Bana taş atmayın haa 😬
- 8 ay
Sorun yok tatlım 😂 Saygısızlığa saygısızlıkla karşılık verirsem karşıdaki kişiden farkım kalmaz diye sustum
- 8 ay
@aaydaalabuladaaa yok ya ikiniz de gayet saygılı, sadece yanlış anlaşılma o kadar elbet ki sorun yok. Ben sadece bilgili ve saygılı insanların bir birine düşmesini istemem yoksa cahiller cirit atar
- 8 ay
Ortada bana kurulu gelme ve bilenme var gibi hissettim ama problem yok 😂
Cevap sahibi8 ay@Herkesböyle Ortada bir "kırılma" yok, sadece vizyon ve odak farkı var. Bildirimleri kapatmama rağmen "KS azizliği" sayesinde tekrar bildirim aldım, bu yüzden şu an sadece sana cevap veriyorum☺️ Kendisi soruya 2-3 kelimelik sığ bir yorum bırakıp benim detaylı açıklamama atlayacak kadar odağını şaşırmış birine daha fazla laf anlatamam zaten. 🙂
Bilmediği konuyu benim yazılarımla araştırıp, sonra yine o yazılar üzerinden bana ders vermeye çalışmasının absürtlüğü bir yana, kendisinin yazım ve imla hatası bolca olduğu halde ben nezaketen buna değinmezken, sadece konuya odaklanırken, konu üzerinde argümanı kalmayınca o hatalı yazımıyla imlaya sığınması odağının ne kadar dağınık olduğunun diğer kanıtı zaten.
Ben kalemimin tadını ve okumasını bilenlerle o bilgi alışverişinin keyfini "zamansız ve mekansız" yaşamaya devam ediyorum. ✨ Kimse için çekirdeğini bitirip sağlığından olma canım sen, gerisini kalanlar düşünsün. Keyifli seyirler dilerim başka sorular ve yorumlarda sana. 🫶🏻☕️- 8 ay
Benim yazdığım yorumları oturup takip eden sensin orada gördüm seni burada gördüm seni falan 😂😂 Söyleyecek başka bir şey yok diye düşünüyorum. Benim anne tarafım Makedon Türk sayılmazlar anlatma eksikliğim ondan olabilir
- 8 ay
Ben tek bir noktada sana olan saygımı ve üslubumu bozmadım ama senin her sözünden hakaret akıyordu. Bence neyin ne olduğunu anladı herkes diye düşünüyorum
Cevap sahibi8 ay@aaydaalabuladaaa Tamam aşkım sıkı hayranınım afsgddkdkf😅😘🫶🏻
- 8 ay
Anten veriyim mi şekerim daha iyi çekersin hani çekemediysen 😂😂
- 8 ay
@aaydaalabuladaaa 😱😱😱 iki dakikada ne yaptınız böyle🥴🤐 🏳️🏳️🏳️🏳️
- 8 ay
Teşekkür ederim yeterli izahınız için yoruma böyle dahil oldum kusura bakmayın Sizi de bildirimler rahatsız ediyor sanırım. burada duralım bence😂
8 aySürekli oluyor o his irkilme ve anlık uyanma ile beraber özel bir ada sahipti hatırlamıyorum fakat bu olayı hatta herkes yaşıyor sık sık ya da zaman zaman
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 aySık sık görüyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Habire düşüp duruyordum, bir keresinde rüyamdan düşerken yatağımdan düşüp başımı vurdum abi :d
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 211,7b cevap paylaştı.
u 8 ayEvet bunu sürekli çok sık görürüm. genelde yüksek bir yerden ya atlarım ya da düşerim. ama takılmıyorum rüyalara.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet görmüştüm aniden uyanıyordum
10 YorumlaYok hiç görmedim benim rüyalar baya mistik
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21b cevap paylaştı.
8 ayUyurgezerim rüyalarımı pek hatırlamam gadası 🤣
10 Yorumla
8 ayOnun yerine yaratıklar görüyorum bana bakıyorlar çok korkunçlar aslında ama korkmuş gibi bakmıyorum nefret edercesine bakıyorum belkide sevmediğim insanları yüzü olmayan normal bir şekle sahip olmayan simsiyah yaratıklar olarak görüyorumdur🤓😀
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Eskiden görürdüm. Artık görmüyorum, hatta rüya görmüyorum diyeyim daha doğru olur.
11 Yorumla
m 8 ayEvet kan-ter içinde uyanıyorum gün içinde rahatsız hissediyorum hfhjk
11 YorumlaGenelde o his uyanmay ve sıçrama nedeni olur. Ya da uçtugumu görüp bu gerçek olamaz deyip lucid rüyaya geçiyorum. O an bilinç olaya müdahale ettiği için macera filmine dönüyor rüya
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Pek rüya gören biri değilim ama o düşme anını görüntü olarak değilde his olarak yaşadım. Herkeste oluyor zaten, korkunç
20 Yorumla
8 ayKucukken cok goruyodum ya berbat bisi.. kucukken cok kabus goruyodum neyseki artik ruya görmüyorum ya da hatırlamıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 851 cevap paylaştı.
8 ayYok ben zaman zaman uçduğumu görürüm)) ya da süzülürüm semada, sular arası çok hoş bir hiss bırakır
10 Yorumla
8 ayEvet qra sıra oluyor genelde yorgun olduğumda ya da zihnim çok doluyken görüyorum bir anda uyanıyorum çok korkunç
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet farkındalığı yükselen insanlarda olur zaman zaman
20 YorumlaLisedeyken çok olurdu çok kötüydü normal yatakta yatınca daha az oluyor
10 Yorumla
8 ayBazı dönem olur o boşlukta olduğunu gösterir aslında gerçekte
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Liseye kadar çok düşerdi sonra bir bakmışım yataktan düşmüşüm😞
10 Yorumla
8 ayGörmedim hiç ama düşme hissiyle aniden uyanıyorum
10 Yorumla
8 ayEvet gördüm ve korktum gerçek sanıp anında uyandım.
10 Yorumla
8 ayUzun zamandır düşmedim sanırım artık kanatlarım var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayTam olarak bir şey görmeden düşüyor gibi olduğum oldu
11 Yorumla- 8 ay
Yatmadan 3 kere fatiha süresi oku birdaha görmesin
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayEskiden oluyordu, olunca aniden korkuyla uyanırdım.
10 Yorumla
8 ayRüyamda yüksekten düştükten sonra genelde başka bir rüyada uyanıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
s 8 ayEvet oluyor bazen birde hakkaten düşmüş gibi oluyoruz
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı.
8 ayEşref rüyada gördüm. Ben de katılıyorum, buz gibi...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
8 ayRüyada görmüyorum ama uykuya dalarken oluyor bazen
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 8 ayYılda 4 5 kere oluyo bende anlamı ne hiç merak etmedim
10 Yorumla Yok çok nadir binde bir. Öyle rüyalar iyi degildir zaten
10 YorumlaDüştüğümü görmüyorum ama birden düşermiş gibi oluyorum.
10 Yorumla
8 ayEvet görüyorum bu günahkar olduğumuz anlamına gelir
12 Yorumla- 8 ay
Maalesef öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
8 ayRüyamda hiç görmedim, yükseklik korkum var ve bilinçaltım bana oyun oynamasın..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ayEvet gördüğüm oldu...
10 Yorumla
8 ayRüyamda öyle bişey görmedim ama 3 sefer felan ya da fazla başıma gelmiştir şöyle bişey ;uyumaya çalışırken tam uyucekken hatta yere düşer gibi oluyorum ama düşmüyorum neyle alakalı bilmiyorum ama bunu yaşadım.. bence uyumanın ilk evresinde oluyor çünkü şok etkisinden sonra hemen uyumuştum
00 Yorumla
8 ayDertsiz olduğum zamanlar yüksekten düştüğümü ya da çok yükseklere zıpladımı gördüğümü hatırlıyorum ama artık rüya göremiyorum.
10 YorumlaBazen. Sıçrayarak uyanıyorum her seferinde.
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayEvet, neden? Var mı bir açıklaması kankağğğ
12 Yorumla- 8 ay
Bende bunun psikolojisi ile alakalı bir şey biliyon da bizi aydınlatırsın sandım 👻
Bazen oluyor bu bilimsel olarak kanıtlanmıştı ya da ismi vardı galiba
10 Yorumla
8 ayYüksekten düştüğümü bazen görüyorum genellikle uçuyorum 😄
10 YorumlaHayir ama rüyanı yorulayayim. Bir konuda isteğin olmayacak
10 Yorumla
8 ayAkşamları yemek yeme 😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 23,3b cevap paylaştı.
8 ayUçurumdan atladım resmen
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.
m 8 ayUyandığım da korkmuştum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Bazen evet 😀 büyüyünce geçecek sanıyordum 😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 981 cevap paylaştı.
8 ayEvet ama görmeyeli yıllar oldu
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı.
8 ayBir iki kez olmuştu
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı.
8 ayÇok çok nadiren görüyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet ve onun etkisiyle uyanıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Görmüştüm birkaç defa
10 Yorumla
8 ayÇok görüyordum seneler önce artık yok
10 Yorumla
8 ayEvet birden sıçrayarak uyandığım olmuştur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayEvet bazen yaşıyorum bunu rüyamda.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayBazen görüyorum evet değişik bir his
10 Yorumla Ara sıra oluyor
10 Yorumla
8 ayAman düşman başına 🤣
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir kere olmuştu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.
8 ayO tarz hisler oluyor zaman zaman.
10 Yorumla Bir elin parmağını geçmez.
10 Yorumla
8 ayÖnceden çok görüyordum şimdi görmüyorum
10 YorumlaSeyrek de olsa görüyorum.
10 Yorumla
8 ayYok , rüyamda havada asılı kalıyorum zjs
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri