Şöyle kapılıp gideceğimiz bir hayalimiz olsaydı:)))
Sizin kapılıp gitmek istediğiniz hayalleriniz var mı?

Şöyle kapılıp gideceğimiz bir hayalimiz olsaydı:)))
Sizin kapılıp gitmek istediğiniz hayalleriniz var mı?
genelde uyumadan önce hayal kurarım (gerçekleşmesi imkansız olan falan ) kaldı ki kurduğum hayale de üzülüp ağladığım çoktur o şeyi hayal etmeden uyuyamıyorum mesela
Cevap
14Cevap
Ah sual de beni "kapıldım bir gülüşüne"şarkısına götürdü.
Hayal olarak kalıyor sadece, sonra geçiyor gidiyor, halbuki ruhum öyle aç ki aşka, sevdaya, sevmeye, sevilmeye
Zaten o hayalin peşinde koşuyorum.. Ona göre yaşayıp.. Ona göre hareket ediyorum.. Bakalım.. Ulaşıcaz birgün :)
Umarım olur bir gün 😀
Yakındır.. Bu sene o araştırmayıds gidip yaptım.. Ramak kaldı diyebiliriz :))
😀 ne güzel
Bütün hayelleri ni gercekleştirmiş bir adam olarak hayaller öyle bedeller ödetiyorki hayal etmeden önce bedelini düşünmek lazım her hayalinin bedeli agır olur bunu ödedim ben
Şu yaz bi bitse de oltalarıma kavuşsam. Bütün tenha koylar benim olsa. O efsane levreği yine yakalasam...
Güzel kadınlar güzel mimari eserler sohbeti hoş erkekler etrafımda olsun isterdim. Yani eski Avrupa aristokrasisi içinde olmak isterdim diyebilirim.
Ben resimdeki gibi bir hayal istemiyorum ya
farklı hayallerim var benim 🤭😅
Resmin neyi varmış😀
Kadın olma hayali mi kuralım yani 🤣
Oturup kanepeye kitapokuma hayalide olurdu 😀
Erkek gibi okurum bak o olabilir
bunu hiç düşünmemiştim 🤣🤣
Çok zekisin 😂
Hayal olmadan yaşanmaz ki bu hayat, mesele kurduğun hayali gerçekleştirmekte. Ne mutlu gerçekleştirene
192 katrilyon euro param olsaydı şimdi gider bi paket cips alırdım ah ulan var bi hayalimiz 😂😂
Çok oluyor hemde..
Ay ben yerimde iyiyim 🤣
Kapılıp gittiğim oldu ama hayat gerçekleri bir tokat gibi yüzüme vurdu otur oturduğun yerine senin ne haddine der gibi
Hayaller her zaman çok güzeldir. Ara sıra dalıp gittiğimiz oluyor eskisi kadar olmasa da:)
Var tabi hep yaptığım şeydir
Hayal etmek güzel, fakat gerçekler zor
Oluyor du büyük keyifde alırdım ama artık değil
Her şey hayal oldu zaten
Hayallerimde kalmadı.:)
Oluyor emeklilik
Hiç olmuyor
çoğu zaman
Elbette
Bazen oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?