Evet arkadaşlar kırıldığınızda nasıl bir insana dönüşürsünüz? Gürültülü bir hal mi alırsınız yoksa sessiz bir halde mi olursunuz?

Evet arkadaşlar kırıldığınızda nasıl bir insana dönüşürsünüz? Gürültülü bir hal mi alırsınız yoksa sessiz bir halde mi olursunuz?

Beni neyin ve kimin kırdığına bağlı. Verdiğim değere ve bendeki yerine göre değişiyor tepkilerim, herkese aynı değilim. Bazıları kırdıysa kırılsın, bazısı kırsa da kırılmasın.
Bu da bir seçenek tabiki..
Her insanın sınırı vardır ya, bazısı sınırın içinde bazısı dışında kalıyor :D
Aynen öyle.. 😅
Dün kırıldım daha taze saydırıp engelledim şimdi dr engelini açtım en azından güzel şekilde vedalaşmam gerekirdi ama olan oldu biten bitti yapacak bişey yok kabullenip yola sessiz sedasız devam etmek gerek ben de bu durumda anladım ki ilk başta bağırıp sonrasında sessizlesiyomusum
Kırılma yaşamıyorum kolay kolay ben. Ama karşımda değer verdiğim biri varsa ve incindiysem de belli ederim. Gerçek anlamda büyük bir durum varsa da patlarım.
Kırıldığımda daha çok sessizleşirim. Patlamak yerine içime çekilirim, mesafe koyarım. O an bağırmak ya da dökmek değil, anlamak isterim. Sessizlik bazen savunma değil, kendini koruma hâlidir. Duygu geçince konuşurum, ama o ana kadar susmak bana daha doğru gelir.
Ben kırıldığımda önce çok sessizleşirim, içime kapanırım, olayı kendi kendime didik didik ederim 🌙
Patlamam genelde birikince olur; o zaman da sakin ama net konuşurum, karşımdakinin tam olarak ne yaptığını duymasını isterim 💥
Sessizlik bazen ceza değil, kendini toparlama süreci aslında. Sen hangisisin, daha çok içe atanlardan mısın? 💭
Cevap
23Cevap
Eskiden sessiz olurdum ama artık patlıyorum denk gelene.
Her zaman sessiz oluyorum belli etmem
Kırıldığım zaman sessiz olurum ama derdimi anlattıktan sonra... Kızgınlığım biriken bir süreçtir, işte o zaman nasıl olacağını bilmeden düşünmeden patlarım.
Kırmak da kırılmak da çoğu zaman aceleye gelmiş sözlerin, bazı zaman yıllarca çekilmiş çilelerin birikimidir. Fakat gerçekten güçlü olan insan öfke anında susan sonrasında insanca anlatandır.
Kesinlikle çok doğru..
Ben kırıldığımda önce sessizleşiyorum. İçimde toparlayıp ne hissettiğimi anlamaya çalışıyorum. Ama bu sessizlik sonsuz değil. Birikirse patlama geliyor, onu da fark ettim. O yüzden artık kırıldığımı erken söylemeye çalışıyorum. Sessizlik kendimi koruma hali, patlama ise geç kalınmış bir savunma gibi.
Ben genelde sessizleşen tiplerdenim. İçimde fırtınalar kopsa bile dışarıdan sakin görünürüm. Her şeyi hemen patlatmam, önce anlamaya çalışırım, sindiririm… Ama bu, unutuyorum demek değil.
Kesinikle öyle.. Herşeyi noktasına varana kadar kaydediyoruz.. 😅😅
Kesinlikle 😅 en sonundaysa patlıyoruz
İşte o zaman vay ki onların haline.. 😅😅
Aynen öyle 😂
Sevdiğim insanlara dil uzatıldı ğı zaman hiçte sessiz kalmam.
Seni biliyorum.. 😅
Aynen öyle..
Bence tepki gösterme. Yaw hehe sensin aynen bebegim sensin yaz geç
Sorunun benimle ilgisi yok.. 🙄
Ben kolay kolay kırılmam.
Susarım ve hatasını görmesini beklerim.
Eger hatasını görmeyip birde üste çıkmaya beni suçlamaya kalkışırsa işte o zaman bomba gibi patlarım😎
Ben kırıldığım yerleri söylerim karşımdaki insan bunu takmıyorsa uzaklaşırım bunuda anlamıyorsa zaten arkadaşlık birmiş demektir.
Bir yere kadar sessiz olurum. Sonra birikir o kırgınlıklar. Gittikçe taşmaya başlar. En son ben taşarım. Artık krizler geçirmeye başlarım.
Kırıldığımda sesizindir karşımdakini kırmam incitmem çünkü bu olursa geri dönülmüvek sözler ve kavgalar ortya çıkar.
Böyle olurum..
Bu hiç belli olmaz bazen sessiz bazende anasından emdiği sütü burnundan getiririm 😅
O zaman dikkatli olmaları lazım.. 😅😅
Sakin kalırım ve Kırıldığımı saklamadan söylerim karşı taraf bilsin ona göre davransın.
Ben asla öfkeden saldırmam. Kırılınca saldırganlaşırım
Sessiz kalırım, patlamalarım sadece atamadığım öfke hallerinden olur
Sessizleşirim. Konuşmak o an kırgınlığımı almayacak çünkü karşı taraf savunmaya geçecek.
Bazen direkt payların bazende umurumda bile olmuyor
Öfkem tıpkı bir fırtına gibi olur bazen de derin dingin sessiz sular gibi
Ben kırıldığımı belli ediyorum
Bomba gibi patluyorum jsdj
Kırılmıyorum ki
Sessizlik güzel cevap başta ama sonradan anlamıyorsa acısını çıkarır kıranı kırarım
ya sessiz olurum ama bir zaman sonra artık patlarım ve kendi köseme cekilirim
Samimi olduklarım kırarsa sessizleşirim
Onun dışında patlayan tiplerdenim
Karşıdaki insana bağlı
Öyle patlamam fakat mesafemi koyar, uzaklaşırım.
Sessiz oluyorum genelde
Ben kırılınca kayboluyorum
Duruma ve karşımdaki kişiye göre değişir.
Sessizlik iyidir
Sessiz olurum içimde fırtınalar kopar
İkiside oluyor ama genelde patlıyorum
Hiç olmadığım kadar susarım. Solan çiçek gibi.
Söyleyeceğimi anlayana konuşurum
Öyle patlamak falan değilde sessiz de kalmam
Kırıldığım kişiye göre değişiyor
Sessiz kalırım
Sessiz
Sessiz olurum
sessiz
Genelde sessiz kalırım ama bazen de patlarım
Sessiz olurum
Patlarım
Sessiz oluyorum.
sessiz