Detay yok artık, zaten okumuyorsunuz🤪

Kíşílík & Kαrαktєr 🎭
Detay yok artık, zaten okumuyorsunuz🤪

Kíşílík & Kαrαktєr 🎭
Ahaha detay kısmına katılıyorum bir çok üye okumuyor fakat sen yinede yaz, keyifle okuyanlarda var - ben mesela 🥳
Soruya gelecek olursamda samimiyetinde samimisi olması gerekli efenim. Yani bunu ayırt etmek zor olmuyor aslında, kimin gerçekten samimi olup olmadığını anlıyor bence insan.
Fazla samimiyetten ilk anda hoşlanmam bu geri teper bende zira kimse kimseye bir günden itibaren sıkı fıkı olamaz 😀
Bunu zaman kurar 😇
Teşekkür ederim 😊🩷
Mesafeli olmayı o kadar çok severim ki, kimse geçip benimle iletişime bile geçmez. Oturup dedikodu yapmayalı da çok uzun zaman oldu. Fakat abi abla deyip diğer türlü de kazandığım para ile de mutluluğu yaşayan olarak samimiyet bana göre değildir
Gereksiz samimiyetine nefret ederim hele hele başı insanlar var hiö tanımadığı kişilerle gülüyor veya şakalaşıyor allahım diyorum beni böyle insanlardan koru ya rab
Samimiyetin dibine kadar varım ama dozajı önemli 🤪 Gerçek, doğal, maskesiz samimiyeti çok severim; yapmacık, çıkarcı, her şeye “canııım” diyen tiplerden ise koşarak uzaklaşırım 🙃 Enerjisi temiz, sözü net insanlarla aram çok iyidir. İçtenlik varsa iletişim de güven de kendiliğinden gelir bence 💫
Cevap
51Cevap
Samimiyetle laubalilik karıştırılmadığı sürece severim. İçim dışım bir diyip saygısızlık yapılmazsa, samimiyet en güzel şeydir bence. 🩷☕
🩷
Fazla samimiyet göz çıkarır.. tek tük kişi ile samimiyet işte bu gerçekten samimiyet buna varım..
👌
Evet samimiyeti çok severim kendim de sıcak kanlı ve samimi bir kişiliğe sahibim zaten
Samimiyetten hoşlanırım ama laubalilikten hiç hoşlanmam...
Samimi olduğum biriyse evet 😂
Evet 😄 ahss
Sevdiğim insanlarla samimi olurum sadece
🫂
Sevdiklerime karşı samimiyetim var severim
Gerçekten lâyık olan kişilerle samimiyet severim bunun haricinde herkese mesafeli olmak en güzeli her zaman.
Karşımdaki kişiye bağlıdır ; kimisine buzdolabı gibi soğuk olurum, kimisine ateş kadar sıcak, samimi olurum...
Eskiden hoşlanırdım ama pek bir yararını görmediğim gibi zararlarıyla da yüzleşmek zorunda kaldığım için artık tercih etmiyorum.
Kolay kolay samimi olamam. Pek de sevmem. Tek tük kişilerle olabilir, olmasını isterim ama daha olmadı.
Çokta hoşlanmıyorum sonra sınırı aşıyorlar istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar
Aşırı samimiyet çok zor kurarım senelerdir tanımam lazım soğuk nevale iyidir 😅
Tanımadım insanşarla hayır gereksiz samimiyetten hoşlanmam hiç sadece sevdiklerime karşı severim
Fazla samimiyet ve Cıvıklık sevmem ama sevdiklerimin yanında deli doluyum biraz adamına göre
Hayır gereksiz samimiyeti sevmem. Herkesle samimi olanda da bir sıkıntı vardır
Bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişi ile samimiyet yeterli.
Evet severim tabiki ama zaman içinde oluşur
Değişir.. enerjisi bana uyan birinin samimiyeti hoşuma gider ama yalan samimiyet hoşuma gitmez
Samimiyet severim ama samimi insanlarla diğerleri ile yapmacık olur
sevdiğim kişilerse evet, onun dışında resmiyet
Samimiyete güvenmiyorum ki artık. Herkese şüpheyle yaklaşıyorum
Mesafe korunursa harika olur
Herkesle samimi olmayı sevmem
Mesafe severim
Gereksiz samimiyet sevmem.
Biraz mesafeden hoşlanırım
Hızlı gelişen samimiyetten ve uzun uzadıya sohbetten hoşlanmam
Ben cıvık diyorum insanlar samimi ediyor orada biraz çatışıyoruz gibi
Nasılsa okumuyorsun
Ben okuyorum
Evet sanimi gelmeyen insnalari hayatimdan cikaririm
Evet samimi içten insan çok severim
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Tabii ki samimi olmak lazım
he, hoşlanırım.
Yapmacık ve abartısızsa evet
Isındığım insanlarda.
Evet ama mesafeli kfkfk
Samimiyeti ve samimi insanları severim
Hayır. Mesafeden hoşlanırım
Hemcinslerimle evet, karşı cins ile hayır
Gereksiz samimiyet sevmem
Samimi niyetli samimiyet mi
Fazla samimiyet sevmiyorum
Hemend eğil ama zamanla evet
Auralr uyumluysa hoşlanırım değilse irite eder.
Laçkalık yılışıklık yoksa hoşuma gider
Samimiyeti severim, gevşeklik sevmem
Sadece sevdiğim kişiler
Gereksiz samimiyetten hoslanmam
Soğukluktan iyidir
Seçerim samimi insanları
Sevmem sulu hareketleri..
Sevdiğim insanlarla evet. onun dışında hayır
Evet ama sahte olmayanından
herkesle samimi olmam
sevgimde de nefretimde de samimiyimdir
Evet çok hoşuma gider.
Gereksiz samimiyetten haz etmem, mesafe güzeldir..
Gereksiz samimiyete gerek yok hadi eywallah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?