Hiçbir şekilde bağım yok kimseyle ne aile sevgisi ne akraba bağı kendimi iğrenç hissediyorum, hastayım hiç arkadaşım yok, ağlıyorum hayatımın kayıp gidiyor gibi hissediyorum. Bununla nasıl başa çıkarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı.
5 ayBiraz yorumlara vs göz gezdirdim küçük yerde yaşıyorsun aile olarak da iki ucu b o k l u değnek sana verebileceğim en iyi tavsiye maddi imkanın varsa fitness yap , illa ki bı boks salonu vardır ona gidebilirsin genelde kızlar da gider o şekilde bı bağ kurabilirsin veya halk eğitimin düzenlediği kurslar var onlara katil hem ücretsiz olur hem de mutlaka kadın olur orada onlarla kaynasirsin içinde bulunduğum durum kötü ve zor alışılacak bı şey de değil seni anlıyorum ama dışarıya çıkmadan çevreye karışmadan bunu halledemezsin bol şans
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayYorumlar hep aynı şey... Kendine değer ver.. Kendinle takıl öylesi daha kolay... Ulan daha kolay olduğu için zaten başarısız bir öneri ya kendine değer ver Allaha havale et felan...
İçinden ne geçiyor bilmem ama ünüversitesi geçtiysen Arkadaş ortamı öpajjj ortamı. Kadını içinde erkeği içinde belli bir yaştan sonra arkadaş menfaatine varsa kalıyo... Ancak eş bir şey olabilir. Lisede omuz omuza olduğum tipler aramaz sormaz şimdi mq işe başlayınca her şey bitiyor... Evlendi çoğu da. Ünü bitince evlenince aga Arkadaş aramıcan YA da yanlız olmayı bilicen. Bilemem diyorsan çözüm Arıcan...
013 Yorumla
Soran5 ayÜni bitti küçük yerde yaşıyorum burada herkesin çevresi var
- 5 ay
Çevreyi beslemezsen dağılır işte... Menfaat diyorum. Çevren olur neden olmasın ama devamlılık için beslemen gerekiyor.
Soran5 ayÇok zorlastirdim yaşım 27 herkesin kuzeni akrabası tanıdığı var benim annemde kimseyle görüşmediği için kimseyle bağ kuramiyorum kafayı yiycem sonradan kim napsin beni
- 5 ay
Doğru düşünüyorsun. İler de imkansıza yakın. Bulursun ama mutlu olmazsın net.
Soran5 ayNapcam
- 5 ay
Görücü usulü ne kadar taşlansa da en temizidir. Zaten erkekler evlenmek istemiyor günümüzde sokakta cage de İMKANI yok evlenicek adam bulman. Zaten istenmiyor. Ben istemiyorum yani 98 modelim.
Soran5 ayNe evlenmesi ya benim derdim arkadaş bulmak
- 5 ay
O kısma henüz bende gelemedim 😂
Soran5 ayAsıl önemli olan o en kolayı arkadaş bulmak arkadaş bulmadan sevgili nasıl bulayim
- 5 ay
işin zor. Sevgili seni sevdiğine inandığına denir. Arkadaş ise tek düze biridir bir kaç hobiniz uyuşur bunun haricinde pek bir şey olmaz. Arkadaşına mı söyliyicen mekan mekan bak sevgili bul biyye diye 😄
Soran5 ayHayır benim hayata karışmam lazım arkadas çevresi istiyorum sevgili derdim yok
- 5 ay
Onu anladım. Ben sıralamana şaşırıyorum. önce arkadaş demen.
Soran5 ayYa napim sevgiliyi ben arkadaş istiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.
5 ayDepresyon sana kendini yalnız hissettiriyor ve diğer olumsuz bütün duyguları tetikliyor çevrende muhakkak ama muhakkak sana değer veren deni iyi olmanı isteyen çabalayan biri vardır onunla vakit gecirmek olmadı sosyal ortamlardan arkadaş edin içindekileri paylaş fikir edin bir şekilde içinde ki acı azalacaktır
049 Yorumla
Soran5 ayHiç arkadaşım yok
- 5 ay
Bu çok önemli değil bak biz arkadaş miyiz değiliz ama bak senin için bilgin doğrultusuna fikir veriyorum
Soran5 ayHastayım ben
- 5 ay
Hastayım derken ne hastalığın var özel değilse
Soran5 ayDepresyon
- 5 ay
Rahatsızlığın var ama şükür kalıcı bir şey değil çözümsüz değil her insanın hayatının bir bölümünde yaşaması muhtemel bir durum kendini dışlamanin manası yok
Soran5 ayÖlü gibiyim evden çıkamıyorum
- 5 ay
Ama sen bile kendini hasta diye tanimlarsan nasıl düzelecek ki önce sen güçlü olmalısın kendini evine odana kitleyip daha da kötü olmaktan başka bir şey yapamazsın kesinlikle silkelen var kalk ayağa yaşadığın ne bilmiyorum ama çooook daha kötü hayat yaşayanlar tutunacak bir şey buluyor emin olabilirsin
Soran5 ayÇok şey var sosyal fobim de arttı çıkmak için sebebim yok
Soran5 ayKendimi kaldıracak halde değilim
- 5 ay
Kendini kandırmayı da nereden çıkardın sosyal fobini de kendin yarattin demek ki daha önce yokmuş yani bu demek oluyor ki yeniden eskisi gibi olabilirsin baka hiç tanımadığın bir adamla bile muhabbet kursbiliyorsun kendini anlatabiliyorsun
Soran5 ayKandırmak değil kaldirmak
- 5 ay
He pardon :) sağır duymaz uydururmus bu hayatında ki ilk yıkılış değil sonda olmayacak muhtemelen bu bile kendini kaldırmak için bir sebep çaba gayrete aşıktır istersen her şey muhtemel
Soran5 ayTeselliyle olacak gibi değil ki
- 5 ay
İyi devam et kendini de sana destek olanları da aşağıya çekmeye
Soran5 ayKimsem yok ailemde dahil etrafımda hickimse desteğim değil yapayalnızım
- 5 ay
Ama Bu tavırda olursan yalnız kalman doğal değil mi sence
Soran5 ayTavrim yok
- 5 ay
Ben sana çözüm olma ihtimali olabilecek şeyler söylüyorum sen bana teselliye olacak şey değil diyorsun ozaman profosyonel yardım alacaksın başka çare var mi
Soran5 ayHayır yok
- 5 ay
Tamam ozaman bak doğrunun yolu bil gideceksin anlayacak dinleyeceksin belki ilaç tedavisi belki sadece telkin
Soran5 ayBikere gittim
- 5 ay
Ne zaman ve ne noldu
Soran5 ayÜnideyken gittim kafam zaten yerinde değildi duramıyordum beni dinledi ama ee napalm gibisiden konuştu beni hafife aldı o günden sonra gitmedim ben çok kötüydüm o an anladım ki insanı kendinden başka kimse anlayamaz
- 5 ay
Ama hepsi bir değil ayrıca böyleyse kendine daha çabuk yetmen lazım değil mi
Soran5 ayEvet ama tek basima dışarı bile çıkamıyorum
- 5 ay
Bak ne yaşadığını tabi ki bilemem ne kadar dipte olduğunu da ama dışarı çıkmak dediğin şeyi yapamaman da çok normal değil giyinip çık dene hani yürüyüş müzik dinleme hatta mümkünse sahil kenarına sana iyi gelecektir
Soran5 ayDoğu'da küçük bı yerdeyim
- 5 ay
Orada tanıdık insan görmek daha kolay birileei ile iletişim kurmak hatta daha samimi ve sıcak
Soran5 aySonradan dahil olmak zor
- 5 ay
Değil sen herşeyi kendine zor etmişsin bir dene ne cikar
Soran5 ayBen iletişim konusunda iyi değilim adımı atıyorum gerisi gelmiyo
- 5 ay
Karşında seni önemseyen biri çıktığında sen selamlar başka bir şey demene gerek kalmayacak
Soran5 ayDevamı gelmiyor ama bunu arkadaşlık olarak söylüyorum
- 5 ay
Bak geliyor konuşuyoruz demek ki muhabbetin sıkıcı değil görmüyorsun biraz takıntılısın ama iyisin ve bence sosyal hatta zorlarsan sevimli bile olabilirsin 🤣🤣🤣
Soran5 ayTek olumlu konuşan sensin samimiyim ama hep istenmiyorum bilmiyorum niye
- 5 ay
İstenmiyorum derken
Soran5 ayBilmiyorum kız arkadaşlarla buluşunca noluyosa benden habersiz buluşmalar oluyo bı anda dislaniyorum
- 5 ay
Ya acaba onlarla buluşunca da hep olumsuzluklardan kötü şeylerden bahsediyor olabilir misin
Soran5 ayYok normalim ama bişey eksik işte
- 5 ay
Seni tanısaydım eksiğin ne farkederdim
Soran5 ayŞey olabilir bazen sinirli davraniyorum ama bunu bilerek yapmıyorum aslında bide dışardan havalı saniyolar konuşunca bakıyorlar özgüven yok
- 5 ay
Sinirin insanları kuruyorsa ve devamlı bir durumda olabilir
- 5 ay
Yaşıyor musun :)
Soran5 ayBurdayım
- 5 ay
Şimdi nasılsın birde neden hesabın gizli burada bir hesabın varsa arkadaş olalım mi
Soran5 ayAynıyım
- 5 ay
Anladim
- 5 ay
Naber
- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
5 ayBen de hastayım... hasta olunca insan daha hassas ve kırılgan oluyor.. üzülme bu dünya da bağlarımız var tabi ama hayat telaşı ya da geçim derdi derken birbirimize yeterince ilgi gosteremiyoruz... her insan senin yaşadığın duyguyu yaşıyor aslında... geçmiş olsun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız hissetmen, kendini iğrenç görmen aslında ne kadar acı çektiğini gösteriyor 😔 İçinde boğulurken kimse yokmuş gibi hissetmen çok ağır, bunu anlıyorum. Şu an yaptığın en önemli şey duygularını yazmak, bu bile bir tutunma aslında 💔 Küçük de olsa rutinler, sevdiğin bir müzik, yürüyüş, online destek grupları bile başlangıç olabilir. Yalnızsın ama tamamen çaresiz değilsin 🌱
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
66Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
5 ayPsikolojik destek alınabilir..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
m 5 ayBu aslında nerdeyse zaman zaman herkesin yaşadığı bir şey kendini yalnız hissetmek bunun en mantıklı cevabı ise aslında insanın kendi kendisini mutlu edebilmesidir.
Eger sen kendini mutlu etmeyi başarır ve kimseye muhtaç olmadığına kendini inandırırsan hayat çok daha farklılaşıyor.02 Yorumla
Soran5 ayÇok haklısın teşekkür ederim 🙏
- 5 ay
Rica ederim ne demek
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tam bildiğim yerden geldi bu soru.. Bağ kurmak, bağlanmak.. En kısa şöyle söylemekte sakınca yok sanırım; Sen kopartıp atacağın bağlardan muafsın ne güzel. ama bir bağın var.. içinde, kalbin ve ruhun biliyor. Depresyon da, yalnızlık da o bağa tutunduğunda düşecek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Baş ağrın yok işte mis gibi özgürsün kimseyi çekmiyosun a* yalnızlık bağımlılık yapıyo tabii ailen dışında Allah kimseyi ailesiz bırakmasın o ayrı da yok arkadaşmış yok hayat arkadaşıymış ya aw insanın kendi düşünceleri bile kalıcı değil ki insan mı kalıcı olsun sen kalıcı değilsin ki bi kere
Bu farkındalık merrrtebesine erişirsenn ohh kafan rahatt git dizini izle kitabını oku sporunu mu yapıcan git yap aw ne insanmış ne bağmış ya öf13 Yorumla
Soran5 ayÖyle değil işte hastayım canım sıkılıyor yalnızım kafası değil bu
Soran5 ayEvden çıkamıyorum anksiyete var tek olmak istemiyorum
Hayatı yaşayarak. Bunları yük edip içinde taşımak yerine ne olursa olsun her geçen gün kendine bir şeyler katarak yeni şeyler deneyerek dolduracaksın hayatını. Bir noktadan sonra kendinle barışıp anlaşmaya başlayacaksın ve o zaman başlayacak değişim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayÖncelikle geçmiş olsun. Bu durumu aşmanin yolları var. Öncelikle özel durumuna nazaran psikolojik destek almak ya da sosyal okiskiker için karşındakine iletiism bazında fırsat vermen gerekyor. Kendi egonla başbaşa kalıp kestirip attıkça kendine çıkar yol bulman imkansızdir
00 Yorumla
5 ayBu sebeplerden Asya'da bir çok insan intihar ediyor, yalnız olmayı istemekle, yalnız hissetmek arasında çok büyük bir fark var, yalnızlıktan keyif alabilirsin, yalnız kalmak isteyebilirsin, ancak yalnız hissettiğinde seni anlayacak ilgilenecek sevecek anılarını paylaşacak birini bulmak istesen de bulamazsın bu çok kötü bir psikoloji
00 Yorumla
5 ayIlk olarak; vitaminlerine kan degerlerine baktır bunun cok etkisi var. İkincisi Üzülüyorsun diye kendini üzüntünün kollarına birakma. Suya düştük diye degil, yüzmeye devam etmediğimiz icin boğuluruz... Her zaman şükredecek bir seyler vardir. Hareket etmedikçe mutsuzluk seni daha da kaplayacak. Hayata karış. Yapamıyorsan destek al. Umarim daha iyi hissedersin 🍀🍋
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayÇok derin bir şefkat ilgiye ihtiyaç duyuyorsun. Geçmişte bunların istediğin kadar sana verilmemiş olması hala bunları arama çabasına koyuyor seni. Ama sana en büyük tavsiyem sen bu ihtiyaçları başkalarından değil ancak kendine önce gelip sonra da kendi kendine şefkat göstererek kendini iyileştireceksin.
Sana çok güzel kitaplar önericem. Bir de en büyük ve en sağlıklı yöntem de aslında terapi almaktır.115 Yorumla
Soran5 ayBeni tam olarak anlayan kisisin 🥹
Cevap sahibi5 ayÇünkü ben de geçen sene bir depresyon yaşadım nasıl bir şeydir bilirim. İnsanın kendine güvenin olmaması çoğu zaman kendini bedeninde hissetmemen sürekli içinde bir anksiyete hali o ilgiyi övgüyü insanlardan almak istiyorsun ama bunlar çok derin mevzular. Neden böyle oldu arkasında hangi sebepler var öğreniyorsun.
Soran5 ayBen ağır yaşadım şimdi tekrarladı tamamen geçmiyor bu
Cevap sahibi5 ayTamamen geçmiyor olur mu hiç bu kalıcı bir durum değil ki. Doğuştan gelen bir şey de değil. Sen ilaç mı kullandın terapi mı aldın
Soran5 ayBen üç sene evden çıkamadım uzun sürdü ilaç kullanmadım
Cevap sahibi5 ayAnladım. Ne kadar zorlandığını neler yaşadığını çok anlıyorum ve yine de burada kendin için bir çözüm arayışında olduğun için de seninle gurur duydum 🌸🩷
Eğitim düzeyin ya da gelir düzeyin nasıl bilmiyorum ama bence kesinlikle psikoterapi almanı öneririm. Çünkü depresyonun belli ki bazı yaşanmışlıklar sonrası ortaya çıktı. Sana çok güzel 3 4 tane kitap önericem alabilir misin
Soran5 ayAlırım tabi
Cevap sahibi5 ayNihan Kaya Ertelemek kitabını kesinlikle öneririm. O kitabı okuduğunda içinden derin derin şeyleri anlayacaksın.
İyi Hissetmek kitabı var zaten zirve yapmış bir kitap özellikle depresyon için.
Bir de hayatı Yeniden keşfedin kitabı var.
Bu üç kitabı kesinlikle öneriyorum. Bence sen bu kitapları okudukça terapiye olan bakış açın da değişecek belki de cesaretin daha çok artacak. Eminim iyi gelecektir inşallah. Güzel güzeli bacım 💗🌸
Soran5 ayİyi hissetmek almıştım o dönem birazını okudum ama benim hastalığım artık dusunce zihinsel değil somut olarak insanlarla yakın olmak istiyorum dediğin gibi ne ailemden ne çevreden sevgi alamıyorum dışardan kimse anlamaz kimse belki ama canım acıyor icerde
Cevap sahibi5 ayAnladım. Yani sevgiye ve ilgiye çok muhtaçsın bunu biliyorum elbette insanlarla konuşmak sosyalleşme ihtiyacın da var ki her insanın vardır. Ben aslında bu yüzden dedim bir terapiye başla diye terapi bütün bunları adım adım gösteriyor sana. Yakın bir arkadaşın ya da sevdiğin bir insan var mıdır böyle beraber bir destek yardım alacağın şekilde
Soran5 ayYok işte hiç arkadaş çevrem yok
Cevap sahibi5 ayAnladım emin ol adım adim o da olur elbette
Soran5 ayÇok zor
Cevap sahibi5 ayKonuşmalarımızda yazıyor kitapların adı
Gizli Üye(25-29)5 ayÖncelikle aglayacak bir durum yok. Bazı insanlar böyledir. Ailesi kötü oldugu için kabul etmez. Bunu kabullen yoluna devam et. İnsanlar gelir gider, Aile gelir gider sende gelir ve gidersin. Herkes yolcu. Neden irenç hissediyorsun? Ailen yok neden kendi aileni kurmuyorsun? Kendi aileni kur. Arkadaşın yok. Çocukların arkadaşın olabilir. Böyle düşün. ya da bitki al, yetiştir. Üzülme herşeyin yolu vardır çözümü olmayan tek şey ölüm'dür herşeyin çözümü vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYalnız mı yaşıyorsun Ailen ile bir yaşıyorsun Bir işi var mı sürekli evde misin Cevap vermek ister misin peki Çünkü ben de senden farksız değilim çok küçük yaşta Evden ayrıldım ve yalnız yaşıyorum uzun yıllardan beri ailem ile de İletişim yok denecek kadar zayıf
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayBunlarla başa çıkman için hayata karışman lazım yalnız kaldıkça bu duygular daha çok tetiklenir dışarı çık gez bir adım at istekli ol gerisi zamanla gelir ama önce inanman lazım
13 Yorumla
Soran5 ayNasıl olcak küçük yerde yaşıyorum herkesin çevresi var kuzenleri tanıdıkları benim annemde kimseyle görüşmediği için kimseyle bağ kuramiyorum
- 5 ay
Seçenek çok kursa falan yazıl oradada çevre yapabilirsin
Soran5 aySanırım kimse anlamıyor beni birinci dereceden insan yok bağım yok
yetişkin biriyseniz deprosyon halinde olabilirsiniz ama yanlızlıktan bahsetmek büyük bir problem nasıl çevrenizde bir kişi bile olamıyor okadarmı kötü bir sohbetiniz var
015 Yorumla
Soran5 aySohbet değil sosyal fobiden dolayı kimse yok
Soran5 ayHayır işte yok babam narsist biri kendi tarafıyla sadece kendisi görüşüyor annemi de eve kapatmış annemin görüştüğü kimse yok bende arkadaş edinemedim kafayı yiyorum akrabalardan da nefret ediyorum sadece babamla konusuyoar
Soran5 ayEvet dışarı çıkınca napicam bilmiyorum
Soran5 ayHayır lisede köpük üniversitede bı tane küçük ilcedeyim burada da denedim hep ozguvenliler bı zaman sonra beni kimse buluşmaya cagirmiyo dislandim
- 5 ay
kesilince bir anda kesilir ben bu yazdan sonra daha çok asosyal oldum çevremden uzaklaştım 5-6 tane arkadaşım var sağlam arada da olsa konuşup buluşuruz en yakın dostum maddi sebeblerden kazık attı ortak işe girmiştik konuştuğum kişileri dahada azalttım çevrende herzaman 5-6 kişi olsun sosyalleşmek için fazlası tanıdık kalsın ben tanıdıklarlada ilişkiyi kestim sağlam dostlarım bana yeter tatilde kuzenim geliyor çok iyi anlaşırız teyze kızıyla konuşacak gezecek sağlam dostlarım var yani bana yetiyor tek özlediğim sanal dostlar eskiler daha iyiydi yıllar geçtikçe daha asosyal olmaya doğru gidiyorum sosyalleşmek istiyorsanda çalışma bahanesi ile şehir değiştirmeni tavsiye edebilirim
Soran5 ayBende istiyorum etrafımda birileri olsun yapamıyorum nasıl nerden bağlantı kurayım bilmiyorum
Soran5 ayYa şey gibi olur buda tek kaldı bana yazıyor şimdiye kadar nerdeydi falan olacak
Soran5 ayYa ama bayadir görmüyorum mesela geçen sene işe girdim kızlarla samimi oldum sonradan gelen kız önce benle samimi oldu sonra aramızı bozdu dağıldık böyle şeyler olsun istemiyorum ya
Soran5 aySürekli olan şeyler bunlar nasıl surdurulur bilmiyorum
5 ayinançlı biriysen kendini Allaha adamaya çalışmalısın. İnançlı değilsen, önce inanıp sonra kendini Allaha adamaya çalışmalısın. Kalıcı huzur verecek tek eylem bu olacaktır.
12 Yorumla
Soran5 ayİnancliyim ama tek başına bu kadar oluyo
- 5 ay
Nasıl bu kadar? Ortada olan bir şeyden ziyade hep olmayanlardan bahsetmişsin. Gel konuşalım bakalım sorun ne
5 aybende seninle aynı duygular içerisindeyim. her şey yolundayken bile böyle hissettiğim oluyor zaman zaman buhrana kapılıyorum. böyle zamanlarda sarılabildiğim insanlar olduğunda rahatlıyorum. istersen arkadaş olabiliriz :) seni çok iyi anlıyorum ve yanında olmak isterim. kuyudan çıkmak için birbirimizden destek alabiliriz :)
02 Yorumla
Soran5 ayÇok teşekkür ederim 💜
- 5 ay
🩷🩷
5 ayBir uzmandan yardım almalısın sanki ama istemiyorum diyorsan da bu hislere çok girmemek için meşguliyetler bul kendine, zamanla hafifler bu düşüncelerin.
01 Yorumla
Soran5 ayBiseylerle uğraşırım ama yalnızlıktan nefret ediyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
5 ayTamamen aynı hissediyorum bir an acaba ben mi yazdım diye düşündüm 😂🥲
Hayallerin ve hedeflerin olsun kendine odaklan yalnızlığın tadını çıkar ve iyi değerlendirmeye bak kendini geliştir
Eğer Müslümansan Allah’a yönel. ❣️04 Yorumla- 5 ay
Size şunu kim öğretti tüm yorum kendine odaklan değer ver diyor hep... Herkes aynı çözümü sunup aynı soruyu soruyorsa demek ki bir işe yaramıyor be kardeşim.
- 5 ay
Bana cok yardimci oldu kendime odaklanip gelistirmeseydim coktan ölmüstüm başkalarını bilemem
- 5 ay
Bence yardımcı olmamış. İntaharı Bayılmak la karıştırır çoğu insan. Kendi kendine canını tek bir şartla kıyar insan intahar ediyim derken yanlışlıkla sakarlığım tutar yoksa o ipin başında 5 gün dursan yapamazsın bey'in Buna müsaade vermez.
- 5 ay
Sen kimsin yardimci olmamis diye hüküm koyabilyiorsun neyim oluyorsun hic biseyimi bilmiyorsun tanimiyorsun ceneni kapat bence hadsiz
Ayrica be intihar diye bisey demedim
Bilmeden konuşuyorsunuz yav
Bende öyleyim uzun süredir bi zamandan sonra alışıyorsun hayatında kimse olmasa da kendi başına eğlenmeye dışarı çıkmaya kendinle vakit geçirmeye başla iyi gelicektir
02 Yorumla
Soran5 ayİhtiyacım var insanlara
Ben çıkamıyorum
Kronik depresyon anksiyete ve panik atak hastasıyım
Baş etmeyi çoktan terkettim, akışına bıraktım
Yoruldum artık12 Yorumla
Soran5 ayBen üç sene önce ağır yaşadım zor geçti şimdi yine tekrarlıyor bu hastalık ömür boyu kalıcı tamamen bitmesi imkansız
5 ayBende 1.5 senedir böyleyim depresyondayım bunalımdayım bildiğin bende zaten anksiyete bozukluğu var ve aklıma kötü düşünceler geliyor eğer ne demek istediğimi anladıysan bitsin istiyorum bazen her şey bu düşünce her zaman aklıma ama yapamıyorum korkuyorum ne diyim hayırlısı olsun dikkat et kendine her şey gönlünce olsun inşallah
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayBenzer durumlar bende de olsa hedeflerim, amaçlarım, düşlerim var. Ve elimden geldiğince harekete geçerek sorunlu ruh hallerini atlatabiliyorum.
10 Yorumla
5 ayErkeklerde durum o kadar karmaşık değil, ama gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla kadınlar yalnızlığa alışamıyor. Yapacak hiçbir şeyin yok, maalesef.
00 Yorumla
5 aykendini iş güç kariyer işlerine verince azıcık unutuluyor. onun harici hobi bulup kafa dağıtman gerekiyor. beni 35te erken emeklilik hayali hayata bağlıyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı.
5 ayAslında günümüz koşulları biraz bu nedeni, hızlı ve daha katı bir hayat senin gibi hassas insanları daha çok yorabilir, güçsüz hissetme hiçbir zaman
00 Yorumla
5 ayHic kimse olmasa da Allah var yeter Allaha sığın ben öyle yaparım genelde ve çok şükür hiç beni yalnız bırakmaz
00 YorumlaBaşa çıkma bag kurmaya çalış. Kimseye kendinden fazla değer verme ama biraz bir tanede olsa sağlam dost edin
00 Yorumla
5 ayBir işe gir çalış meşgul olmak depresyonw iyi gelir
03 Yorumla
Soran5 ayKpss çalışıyorum evdeyim hep
- 5 ay
Seni çok iyi anlıyorum 🥲
Soran5 aySende mi
5 ayÖyle düşünme bak dünyada neler neler var kendine güzel bir eğlence gada bu tatz bişi bul ve oyalan işte
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayBiliyor musun aynı durumdayım. Anlatsam cilt cilt roman olur. Paylaşımın duygularıma tercüman oldu. 😭😭😭😭😭😭😭
00 Yorumla Insanlarla iletişime geç o zaman tanış birileriyle
01 Yorumla
Soran5 ayNerden
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayHerşeyi boşverin yaşamınıza ve hedeflerinize odaklanın
02 Yorumla
Soran5 ayTek başımayım
- 5 ay
Daha başarılı olursunuz.
5 ayÜzülmelerin bittikten sonra taş gibi olacaksın bacım, işte o zaman seni kimse üzemeyecek.
10 Yorumlacanım kurslara gidip yeni insanlar tanıyıp arkadaş olabilirsin
10 Yorumla
5 aySonum buraya doğru gidiyor ben de bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySeni ben sandım ve bende hep evdeym kpss calisiyorum tek motivasyonum kazanınca bu evden gidicek olmam o zaman yeni hayatim olucak sende dayan
05 Yorumla
Soran5 ayBenimki atanma meselesi değil ki kendimi çok yalnız hissediyorum ne aile ne akraba travmam çok dünyaya yabancı hissediyorum başka şehirde olsam daha beter
Cevap sahibi5 aySosyalleşmek iyi gelecektir kendini zorlamazsan hep böyle devam eder hayatın. mesela turlara katil, workshoplara ne bileym tanışma uygulamalarından aynı şehirde olan kızlarla buluş erkeklerle de arkadaş olarak olabilir
Soran5 ayKüçük yerde yaşıyorum delirmek üzereyim hiç kimsem yok
Cevap sahibi5 ayİstersen sohbet edelim Instagram filan varsa bende senle aynı duyguları paylaşıyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Soran5 ayGizliden cikiyim
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bunu kabul edip zamana bırakmak terapi almak en doğrusu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySürekli bir şeyler ilgilen durumun varsa terapiye git. Seni anlayan birisi varsa onunla konuş. Hobiler edin
04 Yorumla
Soran5 ayHiç arkadaşım yok
Cevap sahibi5 ayBenimde yok. Biliyor musun yalnızlığın kötüde yanları var iyi yanlarıda var. Saçma sapan insanlar moralini bozacağına rahat oluyorsun. Kendine daha çok zaman ayırıyorsun. Aslında yeteneğimin olduğu bir çok keşfettim. Bunu yalnızlıktan anlamış oldum. Sahte insanlardansa tek ol daha iyi. Zaten ilişkiler çok samimiyetsiz arkadaşlıklarda öyle millet birbirine kazık atıyo sadece
Cevap sahibi5 ayBen küçüklüğümdennberi dışlanan biriyim. Artık alışıyorsun. Ve yalnızlık biraz korkutucu biliyorum zaman zaman illallah ediyorsun ama artılarını daha sonra anlıyorsun bak cidden spora başla mesela birde kendine değerin artıyor
Soran5 ayHayır ben arkadaş çevresi istiyorum yalnızlıktan kafayı yiyorum
5 ayBurada ağlamak yerine neden bir psikolog ile görüşmüyorsun?
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
5 ayNe zamandan beridir var bu durum ve nasıl süreç içerisinde başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYazdım yazdım yazdım sonra sildim 😅 aynı durumda sürünüyorum bende biri geliyor sonra puff sonra başka biri sonra oda puff bazen biraz şansının olması gerekiyor gerçekten bu gerçek bir şey
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 760 cevap paylaştı. Uzun zor bir süreç çevre samimiyet yok yalnız değilsin istersen yaz dinlerim
00 Yorumla
5 ayÇıkılmiyor ancak başka bir şeyle meşgul olmak lazım
00 Yorumla
5 ayBen kendiliğinden bir buçuk yıl sonra atlattım zor oluyor ama ailem bana destek çıkmıştı. Kendine odaklan sevdiğin insanların yanında bulun hobi edin atlatırsınn
01 Yorumla
Soran5 ayHiç desteğim yok ne aile ne arkadaş
Gizli Üye(25-29)5 ayKendini sevmeye başlaman lazım, spora yapmıyorsan spora başlayabilirsin. Hobiler edinebilirsin. Ortak hobilerden arkadaşlar edinebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySon 15 yılım bu şekilde geçti. Geçmeye devam ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayGittiği yere kadar gitsin böyle bırak olmuyorsa olmuyordur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 ayHayata karışarak.
00 Yorumla Kimseye ihtiyacın yok. Kendinle vakit gecirmeye bak. Bol aktivite yap. Namaz kil mesela bana cok yardimci oldu. Sevdigin seyleri yap git tek basina gez. Bu annormal bi durum degil tam aksine.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHer akraba akraba degıl öncelikle bu zamanda özellikle sadece kendi menfaatini düsünen srfsız varlıklar onlar aile desen candır gercekten kıymet bilinmesi gerekir
04 Yorumla
Soran5 ayBabam narsist biri kendi tarafıyla sadece kendisi görüşüyor annemi eve kapatmış annemin görüştüğü hiç kimse yok benimde hiç arkadaşım yok aile travmam çok bize gidip gelen yok akrabalar yok yapayalnız hissediyorum
Cevap sahibi5 ayDua edelim her şey iyi olur
Soran5 aySanmıyorum
Cevap sahibi5 ayPeki.
Kendini sev sonra bir erkekle konuşmaya başla ve hiçbir şeyi umursama
02 Yorumla
Soran5 ayAsk işlerine kapaliyim artık
5 ayZor durumlar gerçekten anlıyorum ama gerçek iyi gelecek şey zaman olabilir veya bu şekilde kendini mutlu etmeye çalışmak
00 YorumlaAylen kardeşlerin var mı yaptın bir iş yede vakit haracayıp eğlendin bir hobin var mı yaşadınız şehir nasıl bir yer
00 Yorumla
5 ayFelak nas oku. Filmin sonunda öleceğini unutma. Rahat ol. Hayat suda durmak gibidir. Çok cirpinirsan batarsin.
00 YorumlaBende Çok Yalnız Birisiyim Ve Akraba İlişkilerim Yok, Umursamamaya Çalışıyorum Ve Kendime Odaklanmaya Çalışıyorum
00 Yorumla
5 ayNeden yalnızsın hastayım demişsin neyin var kaç yaşındasın
03 Yorumla
Soran5 ay27
- 5 ay
İş güç var mı kimle yaşıyorsun
Soran5 ayHayır yok
5 ayKısmen bir çoğumuz böyleyiz Yalnız olmadığıma sevinsen mi üzülsem mi bilemedim
10 Yorumla
5 ayManita yaparak zaten arvatsın manita bulman erkeklere göre çok kolay
00 YorumlaTak kulaklığını spor yap bisiklet sür yürüyüş yap kimseyle de takılma depresyonunu tetikler
00 YorumlaBana takıl hayatın renklensin fazla takılma Gökkuşağına dönersin
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran5 ayÇözümü de yokki kaç yıldır
- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Depresyon, yalnızlık ve bağsızlık hissiyle nasıl başa çıkılır? 😔
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler