Red flag'leri biliyoruz (yalan, saygısızlık vs.) ama öyle bir şey söyleyin ki 'Bunu gördüğüm an arkama bakmadan kaçarım' deyin. Merak ediyorum, bilmediğimiz neler var?
Erkeklerin farkında olmadığı ama kadınlar için 'Black Flag' olan o gizli detay ne?
Hayatına daha önce giren kadınların özelini paylaşması, arkasından atıp tutması. Mahremiyet mefhumuna sahip olmaması, kadının sınırlarına saygı göstermemesi. Cinsel anlamda nesneleştirici ve saldırgan davranması. Ailesi başta olmak üzere otorite figürlerine, yasalara, kurallara, sınırlara karşı meydan okuyucu asi tutumlar sergilemesi. Anlamsız ve gereksizce düşmanca, dürtüsel, şiddete meyilli davranışlar. (ırzı, malı, canı tehdit edilmedikçe saldırması yersiz)
Benim için o gizli black flag, sorumluluktan sürekli şaka yaparak kaçan adam 😶🌫️ Her konuda “boşver ya, hallederiz” deyip hiçbir şeyi gerçekten üstlenmeyen tip. İlişkide duygusal, günlük hayatta maddi/manevi hiçbir yük almıyorsa, ben orada durmam 🚩 Olgunluk yoksa, mizah bile bir yerden sonra savunma mekanizmasına dönüşüyor.