Evet bakalım yorumlarınızı alalım. Bana göre sevdiğine sevdiğine özel bir davranış yapılmalı lakin genel anlamda herkese aynı olmalı insan

Evet bakalım yorumlarınızı alalım. Bana göre sevdiğine sevdiğine özel bir davranış yapılmalı lakin genel anlamda herkese aynı olmalı insan
Herkese aynı olamam sevdiğim kişilere özgü bir yanım var ve o sahici yanım. Zayıflıklarımı korkularımı komik hallerini herşeyimi onlara açarım. Diğer yanım kabuğumdur ve herkese onunla dönerim taa ki o gardı indirmemi hak ettiklerine inanana dek
Herkese karşı aynıysa gercekçidir nedeni şu ya beni etkilemek için olmadığı gibi davranıyorsa 🤔 deveyi gecen kadar ayıya dayı diyim kafasındaysa o yüzden herkese karşı diyorum sence peki
Sevdiğine herkeslere davrandığından daha farklı davranması gerekir sıradan biri değil sonuçta
Aynı fikirde olmamız ne kadar güzel :)
Sevdiğim kadına başka olurum ben.
Helal sana be kadom
Bence sağlıklı olan, karakter olarak herkese benzer çizgide olup, sevdiğine ekstra özen göstermek 💫
Yani saygın, dürüstlüğün, sınırların herkese aynı olmalı; ilgi, şefkat, emek kısmı sevgiliye özel olmalı.
Herkese aynı romantik, aynı samimi olmak kafa karıştırır, güveni de zedeler ❤️🩹
Tam da kast ettiğim bu teşekkür ederim tercümanım :D
Cevap
4Cevap
Sevdiğine gerçeği, herkese de bir parça gerçeği olmalı.
Herkese aynı olup sevdiğine daha özel olmalı. Sevdiğini hissettirmeli
katılıyorum size hanımefendi
Sevdiğine karşı tutumu herkese tutumuyla aynıysa ona bir ayna hediye edelim , cünkü bir kendini sorgulasin, cidden ne yapıyor yaptığı doğru mu bir düşunsun
Sevdigine farklı olur her insan o en gerçeği
Sevilene ayrı diğer herkese ayrı olunmalı
Sevdiğine başka olur insan
Topluma karşı
Sevdigi insana derim herkese aynı değer verilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?