Kişilik & Karakter İş , kariyer, aşk. Darmadağın, kaybolmuş haldeydim. tavsiyelere açığım? Harrietanna Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler5 ay Arkadaşlar çalışmaya erken başlamanın bazı ağırlıkları var üstümde mental açıdan karma karışık ve çıkmaz bir durumun içindeyim İş , kariyer, aşk. Darmadağın, kaybolmuş haldeydim. tavsiyelere açığım? Cevapla Aşk Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yusufmrt Takip Et Yoda Yaş: 33 5 ay Kendine odaklan. Hayat kaliten yaşamın. Cebindeki para. Bunlara odaklan. Dünyanın sonu değil. Belki daha iyi başlangıçlar olur her açıdan. 1 0 Yorumla
Mrr007 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Şimşek çakmalı ve yağmur yağmalı ki çiçekler büyüsün 0 0 Yorumla
İsimsizbirisixx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Detay verirmisin noldu? 0 1 Yorumla Harrietanna 5 ay 3xper olmam lazımmış atamıyorum Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kac yaşındasın 40 mi? 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Dua et 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Devam ediyor hayat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendine odaklan. Hayat kaliten yaşamın. Cebindeki para. Bunlara odaklan. Dünyanın sonu değil. Belki daha iyi başlangıçlar olur her açıdan.
Şimşek çakmalı ve yağmur yağmalı ki çiçekler büyüsün
Detay verirmisin noldu?
3xper olmam lazımmış atamıyorum
öyle tavsiye varsa banada ver
bnde aynı bi tavsiyem yok..
Bende aynıyım berbat bisey
Kac yaşındasın 40 mi?
Dua et
Devam ediyor hayat
neyim var
Niye ne olduda böylesin
Daha dur yaşın kaç