#kişilikvekarakter kişilik ve karakter kişilik

#kişilikvekarakter kişilik ve karakter kişilik
İnsanın hayatta hoşuna giden şeyler de çoktur, hoşlanmadığı kişiler de ve şeyler de bir o kadar çoktur. İnsan hayata bakış açısı ile uyumlu olmayan kişileri antipatik bulur, konuları da sevmez ve itici bulur. Her insanın kendi zihinsel yapısına ve kâlbindekilere göre değişir esasen bu hoşlanılanlar ve hoşlanılmayanlar. İnsanın değer yargıları, idealleri, prensipleri insanın bilinçaltına hitap edişine göre her insanda değişiklik gösterir. Her insan farklı değer yargılarına farklı kültüre sahiptir, hayata bakış açısı ve kendisini etrafına ifade etme biçimi her insanın farklı farklıdır. Herkes herkesten veya herşeyden hoşlanmaz mutlaka uyumsuz yönler, kültürel farklılıklar ve bakış açısı yönünden uyumsuzluklar olacaktır. Hoşlanmadığı konular insanın kişiliğini ortaya çıkartır, karakterini belirler, hayatı boyunca yaşadığı dünyasını ayrıntılı olarak belirler.
cehaleten hoşlanmam, bilmişlikten hoşlanmam, anlayışsız dar anlayıştan hoşlanmam, tembelikten hoşlanmam maalesef tembelim burada tembelik psikolojik bir rahatsızlıktır motviesi olmuyan kendini yetersiz hiseden insanlar tambel olur ama aslında durum kusur değil psikolojiktir. Zorba ve yobaz insanları sevmem. Bir insan istediği kadar dindar olabilir ama zorblaık yapmamalı kendi inancını başkalarına dayatmamalı, kötü sözleri küfür ve hakaretleri sevmem, şiddeti sevmem, benciliği ve kibri sevmem, nefreti sevmem, küslüğü sevmem, adaletsizliği sevmem, narsistlik ve psikopatkliği sevmem, çok gerçeçki düşünöeyi de sevmem çok hayalpereste sevmem, yalanı da sevmem
Yalan, ikiyüzlülük, hainlik, iftira gibi kötü şeyler
Samimiyetsizlik, yalan, ikiyüzlülük, nankörlük
Teşekkür ederim
Ben en çok samimiyetsizlikten, laf cambazlığından ve kendini sorgulamadan herkesi yargılayan tiplerden hoşlanmıyorum 🙃 Özellikle de empati yapmadan konuşan ve sınır tanımayan insanlar beni çok geriyor. Bir de sürekli drama çıkaran, her şeyi kişiselleştiren karakterler gerçekten yorucu 🥲 Senin en tahammül edemediğin özellik ne peki, merak ettim 💭✨
Cevap
16Cevap
Boş beleş tipler, boş laflar, kuru gürültü ve popüler kültür djdj
İnsanlar, yalan, dedikodu, ikiyüzlü, yalancı ve dini kendine göre yorumlayan yorumlayan varlık
Adaletsizlik gibi konular
Samimiyetsiz olan birinde. Asla hoşlanmam gadası
yalandan hoşlanmıyorum değer bilmeyenlerden hoşlanmıyorum
kadınları ya da kızları üzmekten ama bazen zorluyorlar
İki yüzlü insanlar. Dışarıda beyfendi hanımefendi görünüp ahlaksızlığın dibine vuranlar.
Bu aralar her şey gözüme güzel geliyor, hoşlanmadığım bir şey yok..
iftira atılması, yalan konuşulması, arkamdan dedikodu edilmesi, küfür edilmesi, ikiyüzlülük.
Saygısızlık asla
Yalan çıkarcı egolu kişiler
Kendini beğenmiş iki yüzlü insanlar
Yalandan nefret ederim
Hep ayni kişiler mesela
Yalan , dolan ikiyüzlülük, korkaklık
Akrabalar var
İkiyüzlülük, yalancılık, korkaklık
Saygısızlık, yalan
İnsanlar var hocam
İnsanlar
Söylemenin ne anlamı var.