Astroloji & Burçlar Nelerden hoşlanmazsınız? ConTa_VolTa Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bundan sonra burclar benden sorulacak! ilgilenmiyorum diye diye icli disli oldum :Daman soru olsun torba dolsun ciddiye almayiin :Dhayallerimin kucumsenmesine katlanamaz misim.. o kadar katlanilmaz sey varken bu da laf mi simdi :Dsarkim da... gelsuunn :D aman hepinize :D Nelerden hoşlanmazsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mavi6 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 72% Akrep +1 yıl Sen soylemeden ben soyleyeyim akrep 😜Dunki duruma dusmeyelim 😄Alay konusu, zaten kimin hosuna gider ki 🤔 hic haz etmem.. 1 1 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl akrepler ciddidirsevmezler tabii :D Yorumla
MOPYorhan Takip Et Master Yaş: 28 Koç +1 yıl Abla sende ki enerjinin yarısı bende olsa İstanbul'u baştan feth ederim. 5 16 Yorumla ConTa_VolTa Balık yollayacam sana enercimden ablam :D Yorumla MOPYorhan Koç +1 yıl Lütfen :D Yorumla Kablelvukuuu Yengeç +1 yıl Bana da yolla lütfen @ConTa_VolTa 😄 Yorumla MOPYorhan Koç +1 yıl Maşallah diyelim nazar deymesin :D Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl @Kablelvukuuu varille yollicam :D Yorumla Kablelvukuuu Yengeç +1 yıl Evet en çok benim ihtiyacım var zaten 😄 Evet maşallah ona 😍 Yorumla MOPYorhan Koç +1 yıl Kalbel'in enerjisi gayet yerinde. Benim daha çok ihtiyacım bar :D Yorumla Kablelvukuuu Yengeç +1 yıl Yok değil 😒 Yorumla MOPYorhan Koç +1 yıl Şu üzgüç emojiler yakışmıyor sana. Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl cekismeyin genclerhepinize yetecek kadar varstockluyoz devamli :D Yorumla MOPYorhan Koç +1 yıl Cansın abla :D Yorumla Kablelvukuuu Yengeç +1 yıl O benim canım sadece 😠😠😠 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl ahah egolarima egolarima dogru saapin.. tartisin :D Yorumla MOPYorhan Koç +1 yıl Ablan da senin olsun, enerji de senin olsun, İstanbul'da senin olsun... Yorumla Kablelvukuuu Yengeç +1 yıl Teşekkür ederim Yorhan ama İstanbul seninde olsun.. Yorumla MOPYorhan Koç +1 yıl Artık bir anlamı yok Kablel, elvada... Yorumla
Espadon34 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 62% Yay +1 yıl Yanlış :) yalana katlanamazlar benim burc için geçerli :) 1 4 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl neymis o :D Yorumla Espadon34 Yay +1 yıl Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar herkes için geçerli ama aslanlar yalandan nefret ederler.🤓 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl nnaslan :D Yorumla Espadon34 Yay +1 yıl Nnayırr nnolamazz :) Yorumla
Aybükem78 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 60% Boğa +1 yıl Burda yükselenim ve alçalanım uydu. Özgürlüğümün kısıtlanmasından hoşlanmam. Geri planda kalmaktan hoşlanmam..Şarkıda süper sabah sabah😄 1 2 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl bir tasla iki kusu devirdikahahahahahah :D Yorumla Aybükem78 Boğa +1 yıl Evett😄 Yorumla
BirMelek1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 48% Kova +1 yıl alay edın la benle nalıırrrr cok sverım kendımle bıle dalga gecerın yalan soluyor bu ıbneler :D 1 5 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl ohoo dolusun yine :D Yorumla BirMelek1 Kova +1 yıl herkes yalan soluyor contaaammm hırkess yapay sonra kalkmıs burc yrumluyorlar ayılar yaa Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl cekti pimi koyu ortaya :D Yorumla BirMelek1 Kova +1 yıl ınsallah kıclarında aayy pardon ellerınde patlar :D Yorumla Zlatan_red Boğa +1 yıl yaparız bak ama :D :D ghos gel gı :> :> Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% Boğa +1 yıl valla cuk dedi lannnnnnnnnnnnnnn :D :D boğam yaaa özgürüz olum biz 1 1 Yorumla ConTa_VolTa Balık tutturdun hadi iyisin ;D Yorumla
umtşşş Takip Et Bilge Yaş: 47 Aslan +1 yıl Yine tutturdun tatlım Her zaman önplanda olmalıyım ve bunuda başarıyorum 😊😊😊 1 2 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl ahahah seni biliyorum ben :D Yorumla umtşşş Aslan +1 yıl Harikasın 😘😘😘 Yorumla
HayaletMan Takip Et Guru Yaş: 35 Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3,6b cevap paylaştı. Heyt bee burçlar konusunda nirvana ya ulaştım teşekkürler size gelsin sabahın köründe 😂 1 7 Yorumla ConTa_VolTa Balık sec begenkonuya gore yorumlari atayim ahahahaha :D Yorumla HayaletMan Yengeç +1 yıl Mikkemel bir üye 😂 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl iyide soylemedin seninki neydi :D Yorumla HayaletMan Yengeç +1 yıl Kaba tavırlar bana gore değilmiş tam bir yengeç erkeği 😂 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl duygusalee del hassasio :D Yorumla HayaletMan Yengeç +1 yıl Sayende üst seviyede bulgim oldu burcum hakkında yengec burcu özel ilgi alanim oldu ama yetmiyordu devami bekleniyordu 😂 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl sabretilerki sorularda merakini giderejackson :D Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 24,1b cevap paylaştı. ama koçlar için kötü bişi yazmamışlar ((: bu yanlış bılgılendırme 1 1 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl Hii hiii yanlistir hep zaten :D Yorumla
ecedesidero Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 44% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 809 cevap paylaştı. Burcum ve yükselenim aynı, başak. Ve gerçekten tam bir başağım.. 1 0 Yorumla
erkan3484 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% Oğlak +1 yıl Evet yalana karşı tahammülüm yok ne yazıkki ancak öfkeli değilim ama tepkisizde değilim yani 1 0 Yorumla
Kjearxx Takip Et Guru Yaş: 30 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tam dogru , özgurlugumun kısıtlanmasindan hoșlanmam Kısıtladıklarinda tasma takmıslar gibi oluyorum hırçın sinirli asabi vs..😂😂 1 0 Yorumla
bykamaimasen Takip Et Guru Yaş: 33 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. bu sefer tuttu :D özgürlüğümün kısıtlanmasından hoşlanmam 1 0 Yorumla
SiLentDeath35 Takip Et Guru Yaş: 27 Kova +1 yıl Kova 😄 özgürlüğünün kısıtlanmasından hoşlanmazmışmışım 😄 1 1 Yorumla The_of_KinG Kova +1 yıl bendensin :) Yorumla
The_of_KinG Takip Et Bilge Yaş: 44 Kova +1 yıl kova... çok doğru kimse özgürlüğümü kısıtlayamaz... 2 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalnızlık 'tan hoşlanmaz demiş dogdugumuz günden beri yalnızız 1 0 Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 5,6b cevap paylaştı. Özgürlüğümü kısıtlayabilecek birini istiyorum işte banane 😀 1 0 Yorumla
_ghost_gril_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 39% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dogru dio kisitlama sevmiom hiç hemde 2 9 Yorumla Zlatan_red Boğa +1 yıl özgürüz reis :D :D Yorumla ConTa_VolTa Balık @Zlatan_red ama bu kova haaadelidir deli :D Yorumla Zlatan_red Boğa +1 yıl deli değil o gangaa lakabını ii bilir o:D :D Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl @Zlatan_red neysaaaa :D Yorumla _ghost_gril_ Kova +1 yıl @Zlatan_red ayvallah reas 😂😂 Yorumla _ghost_gril_ Kova +1 yıl Conta az deliyim gi ben 😂 Yorumla Zlatan_red Boğa +1 yıl nededim ganga bak nasılda biliyor bak =) ricalar reis :D Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl @Zlatan_red tahmin ettim zatenki :D Yorumla Zlatan_red Boğa +1 yıl :> :> Yorumla
ZiFiRi_ Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 35% Kova +1 yıl Özgürlüğümü kimse kısıtlayamaz.:) 1 4 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl bogaaaa :D Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl allah da beni bildigi gibi yapsin gozumun onunde olani gormuyom :Dperdonooo Kovaaa :D Yorumla ZiFiRi_ Kova +1 yıl Sen aşıksın kız😂 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl oyle miymiisim :D ayyyy Yorumla
Canımıniçisi Takip Et Yoda Yaş: 43 Boğa +1 yıl Haksızlığa tahammülüm yoktur.. 1 2 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl burcun neyy :D Yorumla Canımıniçisi Boğa +1 yıl Boğa burcuyum.. Yorumla
_TuMuGu_ Takip Et Guru Yaş: 36 Oğlak +1 yıl Geri planda kalmaktan hoslanmazmışım 😄 1 2 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl Asssslaannn kadini :D Yorumla _TuMuGu_ Oğlak +1 yıl Evet ondan 😄 Yorumla
KaranlıkDüşlerimVar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Balık +1 yıl Hayallerinimin küçümsenmesinden nefret ederim 1 6 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl bendensin :D Yorumla KaranlıkDüşlerimVar Balık +1 yıl yak bir acı iyi gelsin :D Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl aciyi yakam mi? sigaro mu :D Yorumla KaranlıkDüşlerimVar Balık +1 yıl evet sigaranı. d Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl icmem kiama cigkofte olur :D Yorumla KaranlıkDüşlerimVar Balık +1 yıl ya :D Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Aslan +1 yıl Gri planda kalmaktan hoslanmazmisim. 2 1 Yorumla ConTa_VolTa Balık geri :D Yorumla
Kızılgüneşş Takip Et Yoda Yaş: 38 Akrep +1 yıl Negatiflikten hoşlanmazmışım alla alla 1 2 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl solicek baska bise bulamamislar :D Yorumla Kızılgüneşş Akrep +1 yıl Aynen yaa 😀 Yorumla
rüzgar_sız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 43% Başak +1 yıl disiplinsizlige tahammul yok bende ☺ 1 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 35% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende kaba tavırlara katlanamam yengeç 😃😃😂😉 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 8,7b cevap paylaştı. Körü körüne bişeyleri savunanlara tahammül yok 1 0 Yorumla
GolgeAdam_ Takip Et Master Yaş: 39 Akrep +1 yıl Evet alay edilmekten cidden hiç hoşlanmam. 1 0 Yorumla
CANANKARATAYY Takip Et Xper 2 Yaş: 83 Balık +1 yıl Şişman insanlardan hoşlanmam 1 3 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl ahahahahahahahahahahahaahahahahsuperrrr :Dcok eglencez Yorumla CANANKARATAYY Balık +1 yıl Eğlenmek için değil sağlık için burdayım Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl Hi hiii evet pardon :Doyleydi Yorumla
__AdİgE__ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 41% İkizler +1 yıl İkizler 😊 1 4 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl ben seni bunaltmamm :D Yorumla __AdİgE__ İkizler +1 yıl Eski sevgilim balık burcuydu bilemiyorum artık 😂 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl ahahahahahahahahahahahahah balik-ikizlerbu ne risk :D Yorumla __AdİgE__ İkizler +1 yıl Sorma ıyy 😂😂 Yorumla
SuatKaplan Takip Et Yoda Yaş: 43 Oğlak +1 yıl İstemedigim birşey in zorla dayatılmasından 1 0 Yorumla
jackass Takip Et Master Yaş: 33 Terazi +1 yıl Bak bu dooru :D 1 6 Yorumla ConTa_VolTa Balık neymis o dooru olan :D Yorumla jackass Terazi +1 yıl Burç şeysi :D Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl iyide burc ney :D Yorumla jackass Terazi +1 yıl Bilseydin bana ne :D Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl kasin sen kasin :D Yorumla jackass Terazi +1 yıl Teraziyim ya ayipsin hemen soylerim :D Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3,2b cevap paylaştı. akrep : kuru kalabalıktan hoşlanmam 1 0 Yorumla
OtçuAblanızDöndü Takip Et Xper 3 Yaş: 34 Balık +1 yıl Balık ben 1 2 Yorumla ConTa_VolTa Balık ama abartmislar dimi :D Yorumla OtçuAblanızDöndü Balık +1 yıl Evet tek problem o olsa Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bogayimda ne alaka bu uyduruk :) 1 0 Yorumla
Kablelvukuuu Takip Et Master Yaş: 26 Yengeç +1 yıl Yengeç 😊🙈😄 1 2 Yorumla ConTa_VolTa Balık seni biliyom yavrucummm :D Yorumla Kablelvukuuu Yengeç +1 yıl 😘☺💜💜💜 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 63,8b cevap paylaştı. Koç :)#gunaydın 1 1 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl gunaydinnnnn :D Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 24,6b cevap paylaştı. Sakinlik mis :( 1 4 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl :D :D :D Yorumla scorpion026 Koç +1 yıl 😂😂 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl cok konusmayi seversindir :D Yorumla scorpion026 Koç +1 yıl Severim tabi 😊 Yorumla
нιɢнwolтαɢe Takip Et Guru Yaş: 28 Başak +1 yıl Başak 1 2 Yorumla ConTa_VolTa Balık +1 yıl titizzzz :D Yorumla нιɢнwolтαɢe Başak +1 yıl Zzzzz 😄 Yorumla
En İyi Cevaplar